Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim herkes der yasimi hic göstermedigimi ama 20de olmaz heralde oğlum 22

Oraya bir 69.5 yazmanızı rica ediciiimmmm. Geçen hafta 70,3. Giden 800 Gr Zipzip-
Tebrik ederim canım hoşgelmis 6 li rakamlar
Canım seni listeye alalim mi yazin planlarin var mi 8 hafta izin hakki yok
Aslinda şöyle tatil degil temmez un 13 unde ankaraya gidicem düğün icin 2 gunluk sorun teskil edermi bilmiyorum senn karar ver
13 u pazartesine denk geliyor sorun olmaz canim
Birde bayramda bir yere gitcem demistin sanki kisa sureliyse alalim.listeye

Bayramda degil birara koye gidebilirim demisdim o onemli degil oradada uyabilirim babalarin evine kafa dinlemeye gidersek dedim esimle

Leyla canım nickini değilştir bence adın olmasın gün gelir derdini paylaşırsın tanıyan çıkmasın seni burda
Günaydın
Onu nereden değiştiriyorum, üye olurken bilmiyordum facebook gibi sandım Sonra deneyecek yer bile bulamadım

Bu yüzden takımlar ve diyette olan diğer hanımlarla birlikte hareket ediyoruz. Vücut kul yapımı bir makine değil.Yedikten sonra düğmemiz yokki basalım; 'bunu yağa dönüştür, bunu kasa, buda dışkı' diye ayar yapalım. Bilhassa yüksek kiloda istediği besini vermezsen az yersen alarma geçiyor 'hoopp bişeyler ters gidiyor eskisi kadar yemek vermiyor bana en iyisi depolayım buda yağ olarak burda beklesin' diyor. Dengeli ve sağlıklı beslenmek şart.
Bana gelirsek bu hafta hep temizlik yaptım ondan düzenli bir beslenme oturtamadım kabak çorbası işi biraz toparlasın dedim ama nedense herzaman ki gibi hiç tartıya çıkasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…