Canim herkes der yasimi hic göstermedigimi ama 20de olmaz heralde oğlum 22Lili inanamıyorum seni nüfusa erken yazdırmışlar sokakta görsem 20 falan derim
2 fincandan çok tüketmemek gerek şeker veya tansiyonu düşürebilir canım
Çok iyi vermişsin bravo
Çok güzel böyle şeyler duymak tebrik ederim darısı başımıza
mesajın başında ve sonunda quote yazıyor sonrasında cevabını yazabiliyorsun alıntı yap + basıp sonra alıntıları ekliyorsun
Çok uğraştın ama hallettin sanırım bunun için sana ekstra puan versinler
Bu menüler hep bana çok düşük kalorili geliyor menün kaç kalori acaba?
Sakın pes etme birden verebilirsin
Akşam menünü çok sevdim
bu detoks menüsü mü? Bana az geliyor tüm menüler nedense
Yarına hazırlık sanırım, bol eksili bir hafta olmuştur umarım
Tebrik ederim canım hoşgelmis 6 li rakamlar
13 u pazartesine denk geliyor sorun olmaz canimAslinda şöyle tatil degil temmez un 13 unde ankaraya gidicem düğün icin 2 gunluk sorun teskil edermi bilmiyorum senn karar ver
Bende 30 yaşındayim daha kimse inanmiyor 30 olduguma genc gostermek avantajCanim herkes der yasimi hic göstermedigimi ama 20de olmaz heralde oğlum 22
Kuzum sporun faydasi yine bizim bedenimize kilo veemem ve sıkılasma acisindan bize aryi olcakBu spor puanlarımızın birinciliğe etkisi ne oluyor acaba? Şuan ilk baştayım diye aşırı yapmak istemiyorum @sportie
Aynen 4 cocuk anasi oldum hala bekarmisin diye soruyorlar tabikide guzel birseyBende 30 yaşındayim daha kimse inanmiyor 30 olduguma genc gostermek avantaj
Aynen 4 cocuk anasi oldum hala bekarmisin diye soruyorlar tabikide guzel birsey
Bayramda degil birara koye gidebilirim demisdim o onemli degil oradada uyabilirim babalarin evine kafa dinlemeye gidersek dedim esimleTebrik ederim canım hoşgelmis 6 li rakamlar
Canım seni listeye alalim mi yazin planlarin var mi 8 hafta izin hakki yok
13 u pazartesine denk geliyor sorun olmaz canim
Birde bayramda bir yere gitcem demistin sanki kisa sureliyse alalim.listeye
Tamam canım o zaman senide listeye ekliyorum hayirli olsun listen simdidenBayramda degil birara koye gidebilirim demisdim o onemli degil oradada uyabilirim babalarin evine kafa dinlemeye gidersek dedim esimle
GünaydınLeyla canım nickini değilştir bence adın olmasın gün gelir derdini paylaşırsın tanıyan çıkmasın seni burda
Canim nick degistirme yok ama yoneticilere yazinca yardimci oluyorlarGünaydın
Onu nereden değiştiriyorum, üye olurken bilmiyordum facebook gibi sandımSonra deneyecek yer bile bulamadım
Maşallah güzel kaptanımBende 30 yaşındayim daha kimse inanmiyor 30 olduguma genc gostermek avantaj
Lili 38 maşallahAynen 4 cocuk anasi oldum hala bekarmisin diye soruyorlar tabikide guzel birsey
Tesekkur ederim canımMaşallah güzel kaptanım
Amin insaAllah canimTamam canım o zaman senide listeye ekliyorum hayirli olsun listen simdiden
Bin sükür Yaradana bacimMaşallah güzel kaptanım
Lili 38 maşallahne güzel bir şey
Guzel eksi tebrik ederim canımGeçen cuma kg :66,4
Bu Cuma kg: 65,4
Fark:1,kg
Yüzde : 1,51
Bin masaAllahBende 30 yaşındayim daha kimse inanmiyor 30 olduguma genc gostermek avantaj
Yo yo ben çözdüm işi nenem saygısızlık olur şimdi habiş dersemHala nene der beybisi ben 18 yaşındayım emojiye takılma sen
Bu yüzden takımlar ve diyette olan diğer hanımlarla birlikte hareket ediyoruz. Vücut kul yapımı bir makine değil.Yedikten sonra düğmemiz yokki basalım; 'bunu yağa dönüştür, bunu kasa, buda dışkı' diye ayar yapalım. Bilhassa yüksek kiloda istediği besini vermezsen az yersen alarma geçiyor 'hoopp bişeyler ters gidiyor eskisi kadar yemek vermiyor bana en iyisi depolayım buda yağ olarak burda beklesin' diyor. Dengeli ve sağlıklı beslenmek şart.Lili inanamıyorum seni nüfusa erken yazdırmışlar sokakta görsem 20 falan derim
2 fincandan çok tüketmemek gerek şeker veya tansiyonu düşürebilir canım
Çok iyi vermişsin bravo
Çok güzel böyle şeyler duymak tebrik ederim darısı başımıza
mesajın başında ve sonunda quote yazıyor sonrasında cevabını yazabiliyorsun alıntı yap + basıp sonra alıntıları ekliyorsun
Çok uğraştın ama hallettin sanırım bunun için sana ekstra puan versinler
Bu menüler hep bana çok düşük kalorili geliyor menün kaç kalori acaba?
Sakın pes etme birden verebilirsin
Akşam menünü çok sevdim
bu detoks menüsü mü? Bana az geliyor tüm menüler nedense
Yarına hazırlık sanırım, bol eksili bir hafta olmuştur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?