Tesekkur ederim canımBin masaAllah
Tamam canim insallah guzel haberlerini aliriz birlikteZipzip- alalim alalım bu sene öyle uzun süreli tatil planımız yok. Zaten Eylül'de de transfer görünmüyor bana mani yok gibi
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarBol eksiler
Bu hafta sabit olman normal cook guzel kilo verdin son 1 ayda canim
Tebrik ederimGeçen cuma kg :66,4
Bu Cuma kg: 65,4
Fark:1,kg
Yüzde : 1,51
Aleykum selam hayirli cumalar canim ❤Selamun aleyküm akıbetimiz hayr cumamız nur olsun
Tartımı şeyyy daha çıkamadım
Kaçta tartılsamAleykum selam hayirli cumalar canim ❤
Tartıl canım şimdi bişey yemeden içmedenKaçta tartılsam
Günaydın ablaGünaydın günaydın günaydın
Bu kadar güzel bir sabaha uyanacağımı tahmin etmezdim yerimde duramıyorum resmen
Kabak çorbam tacı hakediyor sonuna kadar
3 kere tartıya indim çıktım veee
Eki Görüntüle 2654564
Geçen hafta 58,900
Bu hafta 57,900
Fark 1,000
% 1,70
Yuppii. Zipzip- E Elif_Eylul
MaşaAllah harikasın spor kaptanımGünaydın günaydın günaydın
Bu kadar güzel bir sabaha uyanacağımı tahmin etmezdim yerimde duramıyorum resmen
Kabak çorbam tacı hakediyor sonuna kadar
3 kere tartıya indim çıktım veee
Eki Görüntüle 2654564
Geçen hafta 58,900
Bu hafta 57,900
Fark 1,000
% 1,70
Yuppii. Zipzip- E Elif_Eylul
Normalde kahvaltiyi kacta yapiyorsun canimKaçta tartılsam
8.30da tartılıyımTartıl canım şimdi bişey yemeden içmeden
9.30 falanNormalde kahvaltiyi kacta yapiyorsun canim
Su icmeyeceksen 9 a kadar bekleyebilirsin9.30 falan
Demek adıyamandasın, bir ara adıyaman tekstil firmasında çalışmıştım, fabrika adıyaman da ofis istanbuldaydı, ayda 1-2 kere gelirdimevet gülo bizde kasımda aldık bu evi yününden dolayı baya fiyat farketti
Sakin buralar temiz havası güzel bende seviyorum 10 yıldır burdayız
Canım form çaylarının fazlası da florayı bozuyomuş, ben probiyotik kullanıyorum 1 kutu bitti ikincisine başladım sabah zeytinyağı iyi olabilirHer hafta yapa yapa vücut alıştı heralde geçen hafta yaptığımda hiç wc olmadı. Öyle olunca hem kayısılı form çayı hem ilaç içmiştim ancak öyle çıkabildim.
Bu hafta da wc için 4-5 gündür sabahları 1 yk zeytinyağı içiyorum ama ondan da henüz bir fayda görmedim
Wc olmayınca tartı da oynamıyor maalesef. Ramazandan önce her gün kayısılı form çayı içip wc çıkıyodum o ara güzel kilo verdim ama sonra çaya da vücut alışınca bıraktım mecbur.
Çarşambaya kdr eksideyim ama bugün birden ödem oldu.. et yedim mangalda dün .. o da ekmeksiz ama et bende şişlik yapıyor.. mangal yağlı ya ondan galiba.. bakıcaz bakalım.. sporsuz günüm yoktu bu hafta ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?