Harika oohhh gitti yarım kiloEki Görüntüle 2654605
Geçen hafta hatta önceki hafta 73.3
Bugün 72.8
Fark 500 gr..
Valla sabitten sonra sevindim yalan yok.. nı hafta sporsuz günüm yoktu.. dikkatte ettim...böyle işte..
Neyse dimi yaa yarım kilo değil miHarika oohhh gitti yarım kilo
Çok pis bir kaynana potansiyeli var bende. Öyle bir gözümü belertirim feleğini şasirtirim kuzum..Vayy geleceğin kaynanası
Ohh afiyet olsunAyy maşallah nasıl güzel kahvaltı yaptım son keyif çayındayım
Kaptanım girmek istiyorum senin için uygunsaPazartesi de boyleydi sanki canim hafta ici pek gitmemis
Yinede guzel eksi tebrik ederim ❤
Listeye girmek istiyor musun 2 ay izin hakki yok canim
Ayy bi korktum vallaÇok pis bir kaynana potansiyeli var bende. Öyle bir gözümü belertirim feleğini şasirtirim kuzum..
Tamam canım hayirli olsun listenKaptanım girmek istiyorum senin için uygunsa
Deprem konularına bakiyordum tam...Ayyy benim ev cokkk sallanir ama hicte hissetmedim ablacim allah korusun vandada olmus aksamya
Ay 2 gün yapıcanKız her gün mü yapıcaz
Yarışmak olsun, yarış bizim işimizBu hafta 4 ile yarisiyoruz
Ama hem 4 hem 90 larla da ayni anda yarisabiliriz
Kaloriden korkmuyorum ben ne yedigin önemli..bence onun enerjisi yakıt olarak hemen kullanılıyor. Vücut sonra kullanırım diye saklamıyor.E Elif_Eylul tahin pekmezi birak canım şimdi dut pekmezi yiycektim 1 kaşık 30 caloriymiş hergun yenildiği zaman kilo aldiriyormus ara sıra tuketilmeli diyette tuketilmemeli diyor yetkililere duyrulur ben 1 çay kaşığı 1 dilim kepek ekmeğine surdum yedik kesti hemen acligimi
Yarismayi bende seviyorum rekabet guzel oluyorYarışmak olsun, yarış bizim işimiz
Harikasın tebriklerHerkese merhaba
Geçtiğimiz hafta cuma 59.7
Bugün 59.3
Fark - 400 gr
Yüzde 0.7
Totosu kıymetlim sabahı şeriflerin hayırlı olsun.günaydın hello selamün aleyküm
Milyon kilometrelik kaynana evi seni bekliyor bol bol debelen kuzum çimenlerde keyfini çıkar iyice...yanında olsaydım keşke doğa aşığıyım ne ziplardim ahhh ahhh...90 larla yarış var dı demi
Haydin güzel haberler alalım
Ben bugün kırlara çimlere atıyorum kendimi piknik yapacağız
Ayy bende öyle ne anamdan ve kayınvaldemden kaynanalık görmedim hiç ama ben beter olurumÇok pis bir kaynana potansiyeli var bende. Öyle bir gözümü belertirim feleğini şasirtirim kuzum..
Yenilen pehlivan güreşe doymazmisbu hafta da yarışalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?