Maşallah suphanallah...geçen hafta 72.2
bugün 70.9
fark 1.3
%1.80
DiyosunnnnnnÇok pis bir kaynana potansiyeli var bende. Öyle bir gözümü belertirim feleğini şasirtirim kuzum..
Geçmiş olsun gülümse....dr a sormadan hareket etme bence ...daha doğal zeytinyağı kayısı gibi şeyler kullan ki....vücuduna zarar vermesin....ben sinameki ve sinameki içeren çayları içmiyorum . .oğlum da yıllarca kabızlık çekti....hiç sinemamız filan vermedim....kabızlık genelde çoğu kişinin sorunu zaten...bide diyette yağ tüketimi de azalınca. .....bağırsak terbiyesi yöntemleri var....onları dene ...her gün aynı saatte WC de 5 dk filan oturuyorsun bekliyorsun....genelde kahvaltıdan sonra .....ben oğluma çörekotlu yağı icirdim bir dönem.....bir dönem saf zeytinyağı içir dim....bu ara kayısı yediriyor um...Ev kirlenmesin ben aç kalmaya raziyimbende bağırsak tembelliği var canım 5 yıldır 1 hafta wc gitmedigimi bilirim
Kankim ben de senin gibi şanslıyım. İki kaynanam oldu ilkinin ağzı var dili yoktu. Allah sağlık versin doyamadım ona ...oğlunun boyu devrilsin. İkinci kaynanam garibimde vardı potansiyel ama ömrü yetmedi .Ayy bende öyle ne anamdan ve kayınvaldemden kaynanalık görmedim hiç ama ben beter olurum
Teşekkür ederim ablacımHarikasın tebrikler ❤❤❤
Teşekkür ederim, inşallah takıma güzel eksiler kazandırırım.Tamam canım hayirli olsun listen
Gunaydin canim ❤Kızlar gunaydin malesef 73.0 ciktim bugun
Margim harikasın kuzum...ne iyi etmiş de gelmişsin.Herkese merhaba
Geçtiğimiz hafta cuma 59.7
Bugün 59.3
Fark - 400 gr
Yüzde 0.7
Senin olduğunu bilsem daha önce koşardım ablacığımMargim harikasın kuzum...ne iyi etmiş de gelmişsin.
Yine aç kalmışsın canım. Doyuyorsan sıkıntı yok25 haziran
10.30
1 yumurta
Peynir
Siyah zeytin
Domates
Salatalık
16.00
Yarım tabak patatesli köfte
Salata.
20.30
1 kadeh pembe şarap
Suyu takip edemedim
Spor 20 dk karın 120p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
As canımgünaydın hello selamün aleyküm
Ha ha sesli güldüm ya...alemsin....insan gordugunu yapar....ama sen iyi olmasan kaynanalar iyi olmazdı bence....Kankim ben de senin gibi şanslıyım. İki kaynanam oldu ilkinin ağzı var dili yoktu. Allah sağlık versin doyamadım ona ...oğlunun boyu devrilsin. İkinci kaynanam garibimde vardı potansiyel ama ömrü yetmedi .
Benim gelinler başlarına gelecekten habersiz dudaklarını büzüp selfie cekiyordur şimdi
Bu haftami hemen bakayimOlculu olduktan sonra yiyebilirsin canim
Tesekkur ederiz bilgi icinde
@medusares
Queen mom
Kizlar tarti geliyormus a101 e
Kactim daha yeni bildirim yapmaya geldimAbbowww bence sen arkana bile bakma kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?