Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ev kirlenmesin ben aç kalmaya raziyim bende bağırsak tembelliği var canım 5 yıldır 1 hafta wc gitmedigimi bilirim
Geçmiş olsun gülümse....dr a sormadan hareket etme bence ...daha doğal zeytinyağı kayısı gibi şeyler kullan ki....vücuduna zarar vermesin....ben sinameki ve sinameki içeren çayları içmiyorum . .oğlum da yıllarca kabızlık çekti....hiç sinemamız filan vermedim....kabızlık genelde çoğu kişinin sorunu zaten...bide diyette yağ tüketimi de azalınca. .....bağırsak terbiyesi yöntemleri var....onları dene ...her gün aynı saatte WC de 5 dk filan oturuyorsun bekliyorsun....genelde kahvaltıdan sonra .....ben oğluma çörekotlu yağı icirdim bir dönem.....bir dönem saf zeytinyağı içir dim....bu ara kayısı yediriyor um...

Ayy bende öyle ne anamdan ve kayınvaldemden kaynanalık görmedim hiç ama ben beter olurum
Kankim ben de senin gibi şanslıyım. İki kaynanam oldu ilkinin ağzı var dili yoktu. Allah sağlık versin doyamadım ona ...oğlunun boyu devrilsin. İkinci kaynanam garibimde vardı potansiyel ama ömrü yetmedi .
Benim gelinler başlarına gelecekten habersiz dudaklarını büzüp selfie cekiyordur şimdi

Günaydın

Geçen hafta 81.7
Bugün 80.7
Fark 1
YuZde 100/81,7=1,22

Zipzip- canım listeye 74.8 olana kadar alma beni
....biraZ mücadele vereyim...spor yapsam boğazımi tutamıyorum....boğazımi tutsam sporu yapmıyorum....bana ders olsun...

Gulumse24 in dediği gibi alt listede kilo verme çabalarına devam....hem sizden de kopmamis olurum...

Ha ha sesli güldüm ya...alemsin....insan gordugunu yapar....ama sen iyi olmasan kaynanalar iyi olmazdı bence....

Iki gündür menu bildirim yapamadm kizlar biraz yogunluj biraz moral bozukluğu ile yeni girdim
Çarşamba
Sabah 11.00
1 dilim ekmek
Domates
salatalik
3 bardak sekersiz cay

Öğle
Ayran detoks çorbası

Aksam
1 kase mercimek corba
1 kase yogurt
Salata

Gece sicakti dayanamadm
1 kase dondurma yedim ama dondurma kaseleri ile buyuk değildi

Persembe
Sabah ogle aksam kabak detoksu yaptim baskada bisey yemedim
3 litre su iki gunde icmisim
Spor sadece 2.mile leslie yaptim iki gun
Toplamda 180 puan
Zipzip- sportie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…