Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Milyon kilometrelik kaynana evi seni bekliyor bol bol debelen kuzum çimenlerde keyfini çıkar iyice...yanında olsaydım keşke doğa aşığıyım ne ziplardim ahhh ahhh...
aynen öyle yapacağım
Kaynana evini unutacağım bugün
Bizde çok seviyoruz abla
Özellikle eşim resim öğretmeni elinde fotoğraf makinası börtü böcek dağ tepe dolanır çeker şahane resimler

Yine aç kalmışsın canım. Doyuyorsan sıkıntı yok
Off minnoş köfte çok güzeldi bi görsen ama löp diye oturdu mideme
Annemlere gelince her komşu bizi bir kere davet eder dün pattisli küfteye gittik
Sabah başka komşuya kahvaltıya ama tabisi bn zararlı hiçbişi yemedim bugün yazlığa grçicem düzenimi oluştururum tekrar

Yine annenlere gittin demek gözün aydın canım.

Şimdi daha iyi misin canım?

Ayyyy kiyamam yaaaa cokkk üzüldüm inşallah biran once gecer

Kizlar misafirlikteyim hemen bildirim yapiyim aksama menu yazarim
Gecen hafta cuma:83
Pazartesi: 80
Cuma :79
Zipzip-
Canim bu gecen haftaki bildirimin
Cook güzel gidiyorsun tebrik ederim canim
74.8 e bekleyelim o zaman düşünce hemen aliriz o zamana kadar belli bir duzenin de olmus olur
Bu haftami hemen bakayim
Ayin 2 sinde gelecekler dediler canim ama kotuymus cabuk bozuluyormuş
Selam kızlar ben hastanedeyim kızımın dünden beri ateşi var 40a çıktı gece ilaçla bile düşmedi kilom 70.9 +100 maalesef
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin çabucak iyilesir insalllah
Cuma sabah bildirimimide yapayim
Gecen cuma gunu kilom : 80
Bu Cuma bildirimi 79
Fark : -1
Yuzde : 1.25
Zipzip-
Gecen haftada 79 mussun canim bu hafta daha guzel olur insallah

Kızlar bana maaşallah deyin.....
Kuruyemişin ( bu haftalık çekirdek) kilo aldırmadığını söylemiş miydim size? Sınırsız çekirdek peynir menüsü ile yetiştim tartıya. Geçen hafta 54.75 bu hafta 54.45 Zipzip-

selensu82 ortim bu başarıda Aslan payı Burcu olan ortimindir. Sana da mutlaka metabolizman için Dr a gitmeni öneriyorum canım. Ben senden fazla yiyorum çünkü boyum senden kısa ve her daim spor da yapamıyorum
Bence senin tiroidlerde filan problem olabilir gibi geliyor. Yarım tabak patatesli köfte ile kilo alınmaz bence. Ortimin morali bozulmasın diye yazdım bunları yanlış anlama.

Cumartesi 68.1
Bugün 67.4
Fark -700
oran %1.03
Guzel eksi gormussun tebrik ediyorum canim
Süpersin masallah canim
Ben takili kaldim 56 da

Günaydın arkadaşlar inşallah güzel eksiler vardır. Geçmişten geleceğim.
Geçmişe gitte bukadar takimadan gel tamammi canim guzel eksiler var artılar sabitlerde var 1cilik bekleme ümitlenme tamami kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…