Tamam anlastik.artik biraktigim yerden devam.su 70 lerden kurtulmaliyimGunaydin canim ❤
Kac haftadir tarti bildirimi yapmamistin
Bu hafta duzenli menu paylasimi bekliyorum
aynen öyle yapacağımMilyon kilometrelik kaynana evi seni bekliyor bol bol debelen kuzum çimenlerde keyfini çıkar iyice...yanında olsaydım keşke doğa aşığıyım ne ziplardim ahhh ahhh...
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar ben hastanedeyim kızımın dünden beri ateşi var 40a çıktı gece ilaçla bile düşmedi kilom 70.9 +100 maalesef
Off minnoş köfte çok güzeldi bi görsen ama löp diye oturdu midemeYine aç kalmışsın canım. Doyuyorsan sıkıntı yok
Yine annenlere gittin demek gözün aydın canım.Off minnoş köfte çok güzeldi bi görsen ama löp diye oturdu mideme
Annemlere gelince her komşu bizi bir kere davet eder dün pattisli küfteye gittik
Sabah başka komşuya kahvaltıyaama tabisi bn zararlı hiçbişi yemedim bugün yazlığa grçicem düzenimi oluştururum tekrar
Geçmiş olsun canımSelam kızlar ben hastanedeyim kızımın dünden beri ateşi var 40a çıktı gece ilaçla bile düşmedi kilom 70.9 +100 maalesef
Şimdi daha iyi misin canım?Iki gündür menu bildirim yapamadm kizlar biraz yogunluj biraz moral bozukluğu ile yeni girdim
Çarşamba
Sabah 11.00
1 dilim ekmek
Domates
salatalik
3 bardak sekersiz cay
Öğle
Ayran detoks çorbası
Aksam
1 kase mercimek corba
1 kase yogurt
Salata
Gece sicakti dayanamadm
1 kase dondurma yedim ama dondurma kaseleri ile buyuk değildi
Persembe
Sabah ogle aksam kabak detoksu yaptim baskada bisey yemedim
3 litre su iki gunde icmisim
Spor sadece 2.mile leslie yaptim iki gun
Toplamda 180 puan
Zipzip- @sportie
Ayyyy kiyamam yaaaa cokkk üzüldüm inşallah biran once gecerSağolun kızlar. Boğazında lezyonları var muhtemelen ateş ondan kaynaklı ama korona olmadığından emin olmak için test yapmak zorundayız dedi doktor. Serum takıldık beklicez.
Lanet gelsin bu koronaya
Eki Görüntüle 2654670
Canim bu gecen haftaki bildiriminKizlar misafirlikteyim hemen bildirim yapiyim aksama menu yazarim
Gecen hafta cuma:83
Pazartesi: 80
Cuma :79
Zipzip-
Cook güzel gidiyorsun tebrik ederim canimGünaydın
Geçen hafta 81.7
Bugün 80.7
Fark 1
YuZde 100/81,7=1,22
Zipzip- canım listeye 74.8 olana kadar alma beni
....biraZ mücadele vereyim...spor yapsam boğazımi tutamıyorum ....boğazımi tutsam sporu yapmıyorum ....bana ders olsun...
@Gulumse25 in dediği gibi alt listede kilo verme çabalarına devam....hem sizden de kopmamis olurum...
Ayin 2 sinde gelecekler dediler canim ama kotuymus cabuk bozuluyormuşBu haftami hemen bakayim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin çabucak iyilesir insalllahSelam kızlar ben hastanedeyim kızımın dünden beri ateşi var 40a çıktı gece ilaçla bile düşmedi kilom 70.9 +100 maalesef
Gecen haftada 79 mussun canim bu hafta daha guzel olur insallahCuma sabah bildirimimide yapayim
Gecen cuma gunu kilom : 80
Bu Cuma bildirimi 79
Fark : -1
Yuzde : 1.25
Zipzip-
Tamam canimZipzip- canım izne ayırırsın beni
Gunaydin canim ❤Günaydın arkadaşlarinşallah güzel eksiler vardır. Geçmişten geleceğim.
Guzel eksi gormussun tebrik ediyorum canimCumartesi 68.1
Bugün 67.4
Fark -700
oran %1.03
Süpersin masallah canimKızlar bana maaşallah deyin.....
Kuruyemişin ( bu haftalık çekirdek) kilo aldırmadığını söylemiş miydim size? Sınırsız çekirdek peynir menüsü ile yetiştim tartıya. Geçen hafta 54.75 bu hafta 54.45Zipzip-
selensu82 ortim bu başarıda Aslan payı Burcu olan ortimindir. Sana da mutlaka metabolizman için Dr a gitmeni öneriyorum canım. Ben senden fazla yiyorum çünkü boyum senden kısa ve her daim spor da yapamıyorum
Bence senin tiroidlerde filan problem olabilir gibi geliyor. Yarım tabak patatesli köfte ile kilo alınmaz bence. Ortimin morali bozulmasın diye yazdım bunları yanlış anlama. ❤
Canım Allah acil şifa versin....Sağolun kızlar. Boğazında lezyonları var muhtemelen ateş ondan kaynaklı ama korona olmadığından emin olmak için test yapmak zorundayız dedi doktor. Serum takıldık beklicez.
Lanet gelsin bu koronaya
Eki Görüntüle 2654670
Geçmişe gitte bukadar takimadan gel tamammi canim guzel eksiler var artılar sabitlerde var 1cilik bekleme ümitlenme tamami kuzucumGünaydın arkadaşlarinşallah güzel eksiler vardır. Geçmişten geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?