- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
yoooo fazla birsey yok canim sana oyle gelmisGelmişken yazayım bende
Sabah (11.00)
- 1 yumurtadan sarımsaklı omlet, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, salatalık, domates
Ara (15.00)
- sade Türk kahvesi
- 1 küçük dilim pizza(çok güzel koktu birden Ama küçücüktü )
Akşam (20.00)
- 4 kaşık fasulye, 4 kaşık pilav, 1 kase cacık, minik üçgen karpuz
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 45 dk vardı, 10000 adım
Toplam: 460 psportie
Çok yedim bugün yazınca farkettim Ama bugün bi ekstra acıktım
Canım afiyet olsun çok güzel fazla birşey yokkiGelmişken yazayım bende
Sabah (11.00)
- 1 yumurtadan sarımsaklı omlet, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, salatalık, domates
Ara (15.00)
- sade Türk kahvesi
- 1 küçük dilim pizza(çok güzel koktu birden Ama küçücüktü )
Akşam (20.00)
- 4 kaşık fasulye, 4 kaşık pilav, 1 kase cacık, minik üçgen karpuz
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 45 dk vardı, 10000 adım
Toplam: 460 psportie
Çok yedim bugün yazınca farkettim Ama bugün bi ekstra acıktım
iyigeceler allah rahatlık versin kardesinede zihin açıklığı benim kizimadaIyi geceler kizlar
Çok iyi taktikBu arada diş fırçalama ya alternatif buldum...
Hani yemekten sonra yememek için dış fırçalama tekniği vardı ya...
Ben ne yaptım....yemekten sonra suya dayanıklı olmayan ruj sürüp evde dolandim 2 gün....bu sayede ruj bulaşmasın diye bişey yiyip icemedim...
Sagol canim kizinida sinavda basarilar diliyorum❤❤iyigeceler allah rahatlık versin kardesinede zihin açıklığı benim kizimada
amin canim amin yat uyu hadiSagol canim kizinida sinavda basarilar diliyorum❤❤
Ya ekmeği öylece yemek çok tatlı geliyorCanım afiyet olsun sabah zeytin peynir yok 3 dilim ekmeği neye katık ettin öyle
Akşam güzel hafif olmuş
Spor yok, suyuda artırsan güzel olur
Canım ya ben hiç kuralı bilmiyormuşum, sana da sormak aklıma gelmemiş. Olay netleşene kadar izinli olurdum, şimdiye hedefime de ulaşmış olurdum listede olsaydım. Neyse sağlık olsun, yine başladım ne de olsa. Hem bonus da bana talip olmuş,rekabet iyi gelir.Valla bilseydik mezun etmek yerine izne ayirirdik seni ama o zaman baska seyler vardi
Yine listede oldugunu dusun
Süper oldu bu yarışlar canımTum takim bu hafta 4.takim ve 90 lar grubu ile yaris halindeyiz hafta sonu diye kacamak yapmayin
İkisinide bol bol başarılar çok güzel geçer inşallahiyigeceler allah rahatlık versin kardesinede zihin açıklığı benim kizimada
Evet sabah menüsüne “kalan çekirdek peynir “yazmışım nerden bildin kızBen soyleyim cekirdek peynir,cekirdek peynir,
Amin inşallah canimİkisinide bol bol başarılar çok güzel geçer inşallah
Biz de giriyoruz di mi free liste de yani?Süper oldu bu yarışlar canım
tanıyorum artik seniEvet sabah menüsüne “kalan çekirdek peynir “yazmışım nerden bildin kız
Sonra Eve gelip de bol yemeğe kavuşunca kafam karışmış. Ondan tırtık bundan yemek yaparken tadına bakayım derken yazmayı da unutunca benim menü hayal oldu..,
Amiin inşallahiyigeceler allah rahatlık versin kardesinede zihin açıklığı benim kizimada
İnşallah cevap anahtarı gibi bir sınav kağıdı olsun. Çok güzel puanlar alıp istediği bölümü kazansın. Ne istiyor bu arada.iyigeceler allah rahatlık versin kardesinede zihin açıklığı benim kizimada
4. Takımla olur mu bilmem ama 90larla tüm liste sanırım canım.Biz de giriyoruz di mi free liste de yani?
Sen niye benim geçen günkü msj taktın anlamadım daha önce başıma geldigi için uyardım sadece derdin ne anlamadimkiDuyduklarına emin misin? Iyi tabakları yememisler.
Sana tartı araştıralım... Google dan....ama aprilla değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?