Hayaller hayatlaryok hocam ne mezunu kızma yahu :)
hayal de mi kurmayak
Annen istanbuldaydı dimi hangi semtHaftaya dedim ya soğuklara gelicem diye..
Öyle olucak mecbur dikkat edicem.. annemle bugün konuşuyordum akşamı erken yiyelim anne diye..
Ahhh keşke listeye girebilseydim yeniden. Hem bu kadar kilo da almazdım. Bu akşam 9-10 arası 1 saat dışarda yürüyüş yapıp geldim şimdi. Akşam da çok hafif yemiştim. İnşallah bu hafta güzel kilo veririm.6 kisi ekledim ust listeye ortalam 0.817 yapiyor
Bak boyle olsa normal listedede birinci olurduk
Annen istanbuldaydı dimi hangi semt
60 zor dersen yukseltebilriiz ama dsha once 58 dusmuslugun var sanki yanlis mi hatirliyorumyazarken sarhoştuysam demek ki fazla atmışım
Izne ayirabiliriz canim zor olacaksaHaftaya dedim ya soğuklara gelicem diye..
Öyle olucak mecbur dikkat edicem.. annemle bugün konuşuyordum akşamı erken yiyelim anne diye..
Biliyorum zaten bende bunu anlatmaya çalıştımCanimmm benim
Bilmek isteyenlere soyleyim zaten bunun öncesinle kaptanla konusmustuk biz obeni durdurdu verirsin sana güveniyorum mezun olma azdaha azdaha diye diye bugune geldim ama artik wcsorunum yüzünden hergun ilac kullaniyorum buda beni bagirsaklarimi etkiliyor 4 5 gun wcye cikamiyorum buseferde yavaşladı artik gramla savaşı yorum buda listeyi olumsuz etkicek kimsenin hakkina girmeden freede devam edicem ordada veririm veremem ama enazindan kimseye zarar vermem
İzim hakkım olur mu ki?60 zor dersen yukseltebilriiz ama dsha once 58 dusmuslugun var sanki yanlis mi hatirliyorum
Izne ayirabiliriz canim zor olacaksa
Masa 10 numara ama sen yine mi misafirlik olayına girdin
Valla bilseydik mezun etmek yerine izne ayirirdik seni ama o zaman baska seyler vardiAhhh keşke listeye girebilseydim yeniden. Hem bu kadar kilo da almazdım. Bu akşam 9-10 arası 1 saat dışarda yürüyüş yapıp geldim şimdi. Akşam da çok hafif yemiştim. İnşallah bu hafta güzel kilo veririm.
Ben avrupa yakasındayım epey mesafe var aramızdaÜsküdar
Ben avrupa yakasındayım epey mesafe var aramızda
Izin hakkin var canimİzim hakkım olur mu ki?
O kadar açım ki keşke bu masada ben olsaydımEşimin sınıf arkadaşlarlari evi taşırken yardımcı oldukları için yemeğe davet ettik
yarin alayim başlayım bende ise yaricaksaBiliyorum zaten bende bunu anlatmaya çalıştım
Probiyotik kullanmalısın barsak florasını düzeltmek için 3 kutu kullanmak gerekiyor ben 2. Kutuya başladım
Sen sormuştun ya 11. Takımı hiç görmedim baktım bugün sayfaya 35 . Etap ta filan varmış..ilk sayfada sonrasına tek tek bakmadımBoyle durumlar da isteyen uye izne ayriliyor ya da istedigi takima transfer oluyor
12.takim kapandi en son sadece 1 uye bize geldi diğerleri izne ayrildi
Canım afiyet olsun sabah zeytin peynir yok 3 dilim ekmeği neye katık ettin öyleHerkese merhaba arkadaşlar, 4.lüğümüz hayırlı olsunİnşallah haftaya 1. Oluruz
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 rafadan yumurta
Birkaç çatal tahin helvası
Şekersiz çay
3 dilim kepekli ekmek
Öğle biraz pastırma ve beyaz peynir, ceviz, çok az bal yarım dilim kepekli ekmek
Akşam bir tabak salata
1,5 lt su
Probien en iyisi diyolar hangi eczaneye gitsem probieni öneriyo ama 3 ay kullanmak lazım kahvaltıdan 1 saat sonrayarin alayim başlayım bende ise yaricaksa
11.takimin sayfasina denk gelmedim burda da meselaSen sormuştun ya 11. Takımı hiç görmedim baktım bugün sayfaya 35 . Etap ta filan varmış..ilk sayfada sonrasına tek tek bakmadım
Canım bugün ben de tebrik ettim ama belki arada kaynamıştır, tekrar çok tebrik ediyorum. İnşallah hedeflerimize free listeden ulaşacağız.Teşekkür ederim canım benim inşallah hedefime ulaşırız hep birlikte
sağol canim benimCanım bugün ben de tebrik ettim ama belki arada kaynamıştır, tekrar çok tebrik ediyorum. İnşallah hedeflerimize free listeden ulaşacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?