Gunaydin canim ❤Günaydınlar gençlerrrr
Bebeler burada erken uyanıyor kalktım mecbur
Yasak bitsin denize incem
Kalkim de kahvaltı hazırliyim öptümmm
günaydın selencim bizimki uyanmadi hayret sus set etmeGünaydınlar gençlerrrr
Bebeler burada erken uyanıyor kalktım mecbur
Yasak bitsin denize incem
Kalkim de kahvaltı hazırliyim öptümmm
Doğru sizin adreste bellineden kiz neolcak maaaaileee herkes taniyo beni sıkıntı yok acık oynarim ben kardesimde var kk de
O boyda 60 kiloda ne bileyim bostanlarda ki korkuluk gibi olursun60 ne kızz63 yazaydın yaa
yoooo burda söylerim sorun yok ama profilimi degistirmeme gerek yok nolabilirki en fazla birinle tartisma yasarsam sikayet ederler banlanirim onuda hicccc yapmadım bugune kadar saygiliyimdir herkese karsi onuda yapmamDoğru sizin adreste bellibirini çekiştirdiğinde özelden yapıyorsun değil mi ben alenen yapayım dedim☺
Elifcim sen 6. Takımda mısın? 2 kere rakibim, geçeceğim senigünaydın selencim bizimki uyanmadi hayret sus set etmeduymasin seni git yuz eğlen bizim yerimize de
MalesefMasa 10 numara ama sen yine mi misafirlik olayına girdin
evet 6.takimdayim tabikide gec vallaaa isterim herkes mutlu sonla ayrılsın burdanElifcim sen 6. Takımda mısın? 2 kere rakibim, geçeceğim seni❤❤❤
Hippo ben 4.5 yıl altunizade emniyet Mahallesi'nde oturdum
o konuda hiç şüphem yok canımyoooo burda söylerim sorun yok ama profilimi degistirmeme gerek yok nolabilirki en fazla birinle tartisma yasarsam sikayet ederler banlanirim onuda hicccc yapmadım bugune kadar saygiliyimdir herkese karsi onuda yapmam
Gülümse gecmisi bitirmeden gunaydin demez
Hedefini bitirince bizim takıma geçsen kilolarımız aynı benimle 52-53 olevet 6.takimdayim tabikide gec vallaaa isterim herkes mutlu sonla ayrılsın burdan
Abla işe yariyorsa bende alayım parasi önemli değil ben her akşam 2 tane içiyorum dün akşam 1 tane içtim şuan wc yok 2 tane içinde sabahın köründe bazen gece 4 de wc kalkiyordum karın agrisiylaProbiende ucuz değil85 tl 1 ay gidiyor
Sayfaları bulmak zor oluyor en son begenimden başlıyorumGülümse gecmisi bitirmeden gunaydin demez
Bende gunaydin demeden gecmis yapmam
Daha gecmis duruyor gecmise bakacağım
Zaten bizim takimda canimHedefini bitirince bizim takıma geçsen kilolarımız aynı benimle 52-53 ol
Sen hangi takimdasinkiHedefini bitirince bizim takıma geçsen kilolarımız aynı benimle 52-53 ol
Bende en son mesajimdan aciyorum gecmisiSayfaları bulmak zor oluyor en son begenimden başlıyorum
Kaptanım dünkü yarışmanın sonucu ne oldu? Şimdi biz takımlar arasında kaçıncı olduk arıyorum arıyorum gözden kaçırdım galibaGülümse gecmisi bitirmeden gunaydin demez
Bende gunaydin demeden gecmis yapmam
Daha gecmis duruyor gecmise bakacağım
Bende ilk gunaydin sonra sizin geçmişimize gidiyomBende en son mesajimdan aciyorum gecmisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?