Sendemi üni ogrencisisin onlar benim manevi kızım oğlum oldular artık okul bittide kurtuldumYaz olduğu için aile evindeyim Şu an abla normalde İstanbul'da Tek kalıyorum
Nasıl güzel bir daha yapınca benide alsana abla
Sporla birlikte çok dengeli olmuş afiyet olsun
Dondurma hiç fazla gelmedi bana sporla dengelemiş Ama kola olmasa daha iyi olurdu bence
Dun asıl yarışma sonuclarinda dorduncu oldukKaptanım dünkü yarışmanın sonucu ne oldu? Şimdi biz takımlar arasında kaçıncı olduk arıyorum arıyorum gözden kaçırdım galiba
Sadece bizim listede nananın 1. Olduğunu gördüm güncel bakabileceğimiz bir alan var mı?
Uyanamadım aynı takımdayızSen hangi takimdasinki
Ben sonuçlara bakmaktan takımları karıştırdımDun asıl yarışma sonuclarinda dorduncu olduk
90 lar ile olan yarisi 90 lar kazandi
Bu hafta hem 4.takim hem 90 lar ile yarışıyoruz
Gitme sakın bende yazayım, kaybolmayayım bu mahmurluklaben kacinci takimdayim söyleyin heleee mezun edin dedimde baska takimami atin beni dedim
Gunaydinnnn kaptanim son 8 sayfa ha gayret olacakIyi geceler kizlar
Allah yardimcin olsun kardesim alisirsin bende yolumu bazen bulamıyomBen sonuçlara bakmaktan takımları karıştırdım
1. Olmamız gerekir yine de çok iyi sonuç almışızDun asıl yarışma sonuclarinda dorduncu olduk
Bugün kimse uyanamadan buraya gelmişElifcim sen 6. Takımda mısın? 2 kere rakibim, geçeceğim seni❤❤❤
Gülümse kaybolmuyayım diye etiketledim kendimi
Profile resmini değişsen hayatta taniyamazdimÇok dikkatlisin canımiyi geceler
Görmeyenler varsa nickimi değiştirdim ben Leyla
He işte bende onu demek istedim son msj beğeni geliyorya ordan buluyorum yani son msj dan bende uyanamamiş.ola.bilirim.Bende en son mesajimdan aciyorum gecmisi
Yürekmi yedik acepDun asıl yarışma sonuclarinda dorduncu olduk
Ne bilim kiz ismi cismine baktim ben resmine değil kii gelen gidiyo gelen gidiyo isimde farkli olunca kimki bu kiz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?