GünaydınGünaydın canlar
Ben resimden tanıdımNe bilim kiz ismi cismine baktim ben resmine değil kii gelen gidiyo gelen gidiyo isimde farkli olunca kimki bu kiz dedim
Günün bombası bendeydi takımlara bakıp bakıp numarayı karıştırdım, yine karıştırırsam çekin alın beni onlardanNe bilim kiz ismi cismine baktim ben resmine değil kii gelen gidiyo gelen gidiyo isimde farkli olunca kimki bu kiz dedim
sen akilli kadinsin herzaman diyorumBen resimden tanıdım
Sen bendende betersinGünün bombası bendeydi takımlara bakıp bakıp numarayı karıştırdım, yine karıştırırsam çekin alın beni onlardan
Acaba bu nasil yazma şeklidir yaaaaBende ilk gunaydin sonra sizin geçmişimize gidiyom
Akşam çocuklar bizden ciktiktan sonra arabada durum koymuşlar orda çalıyordu hosuma gittiGuzelmis
Günaydın bonus
Günaydın bonusum tebrik ederim bizi alt etmişsiniz.
Acaba bu nasil yazma şeklidir yaaaa
GünaydınGünaydın
Kontrol etmeden cevapliyomda ondanBide ana sigortaya bakmak gerek der gibi
Rekabet iyi gelecek bu hafta sanaCanım ya ben hiç kuralı bilmiyormuşum, sana da sormak aklıma gelmemiş. Olay netleşene kadar izinli olurdum, şimdiye hedefime de ulaşmış olurdum listede olsaydım. Neyse sağlık olsun, yine başladım ne de olsa. Hem bonus da bana talip olmuş,rekabet iyi gelir.
Bencede cok guzel olduSüper oldu bu yarışlar canım
Tesekkir ederiz canim ❤İkisinide bol bol başarılar çok güzel geçer inşallah
4.Takim ile tum liste yarisiyoruzBiz de giriyoruz di mi free liste de yani?
4.takim ile tum liste hatta beni bile dahil ediyorlar4. Takımla olur mu bilmem ama 90larla tüm liste sanırım canım.
Duruma gore bakariz canim izne ayiriiz gelince devam edersinAyy sevindim cnm.. o zmn ilk hafta bir deniyim orda yapabiliyor muyum diye.. olursa olur olmazsa izne çıkarım
Bu arada seni çok seviyorum kaptanım yaa
Tebrik ediyorum bonuss guzel bir ortalama ile yendiniz
Bencede daha iyidir canim bimden alirsin o zamanBu hafta bimede geliyor fakirin o daha kalitelidir belkiZipzip-
Haftaya birinci oluruz insallah1. Olmamız gerekir yine de çok iyi sonuç almışız
Kaptanım
Günaydın canım ❤Gunaydin millet
Kizima balik yagı alacagım 21 aylık fikri olan yazabilir mi hangi marka alayim cok istahsız gece gunduz memede usandim artık
Gunaydin canim ❤Günaydın canlar
Yedik galibaYürekmi yedik acep
Gunaydin canim ❤Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlar
Yazdin mi diger takimlaraGünün bombası bendeydi takımlara bakıp bakıp numarayı karıştırdım, yine karıştırırsam çekin alın beni onlardan
Gunaydin canim ❤Günaydın
Gunaydin canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?