Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de şimdi kalkıp hazirliycam, çocuk kahvaltı bekliyor.
Ben çocuğu doyurup geri yattım..
Tost koydum önüne geri yatış...
Şimdi de kendi kahvaltımı hazırlıyor um
Çok erken kalkıyor ya insafsız 8.30 da kalkılır mi hiç

Abla işe yariyorsa bende alayım parasi önemli değil ben her akşam 2 tane içiyorum dün akşam 1 tane içtim şuan wc yok 2 tane içinde sabahın köründe bazen gece 4 de wc kalkiyordum karın agrisiyla
Cnm bn yıllar önce kullanmıştım işe yaramıştı şimdi kardeşim nbl nin şaselerine başladı bi kabız bir diyare oluyor bana kalırsa o da bnm gibi ibs haatası ama dr a gitmedi
Bazı insanlar işe yaradığını bazıları yaramadığını söylüyor
Siz bir kullanın bakim bize marka önerin
Sporcuların çoğu kullanıyor şişkinlik için biz de kullanalım

Hangi sehirdesin şimdi canım, bol bol yüz, eğlen keyfini çıkar tatilin.
Hataydayım cnm eve 1 saat uzaklıkta yazlık
Aslında kv min ama 9 yıl önce bn aldırmıştımçocuklar doğduğundan beri benimle geliyor sağolsun
Önceden haftasonu falan kalıyordum sadece

günaydın fıstıklar

güzel bir haftasonu olsun, hafif, eğlenceli, keyifli

sabah 7'de kalktım kocamın kahvaltısını hazırladım paketledim yanına verdim, nane maydonozlarımı ayıkladım yıkadım, kuruttum hazırladım dolaba koydum. böyle hazır olunca çok rahat ediyorum
karın egzersizlerimi yaptım
vücut bakımımı yaptım, tüm fırçalama işi bitti
çamaşırları koydum
boncuğumu doyurdum
kendime şahane bir smoothy hazırladım
geçmişi süzüp spor puanlarını not aldım

çok çalıştım çoook

oğlumda yeni kalktı ona kahvaltı hazırlayıp sonra biz havuza kaçar hava açtı nihayet

Gunaydin ablacim ❤
Enerjine hayranım masallah

Ne deseniz haklısınız çok kıskandım hedefine 1 kg dan az olmasını, harikasın

canım yeni nickin çok güzel olmuş, rekor kırıcam 2 ayda hedefime ulaşıp mezun olmak istiyorum

insan istesin yeterki sende yaparsın hiç merak etme

Abla işe yariyorsa bende alayım parasi önemli değil ben her akşam 2 tane içiyorum dün akşam 1 tane içtim şuan wc yok 2 tane içinde sabahın köründe bazen gece 4 de wc kalkiyordum karın agrisiyla

canım doktor önerdi bana probiyotik takviyesi almalısın diye, bir de ev yoğurdu, ev turşusunu öneriyorlar, doğal probiyotik için

hatta bu probieni kırıp yoğurdun içine katıp tüketebilirsin.

ama uzun bir süreç bu minimum 3 ay kullanılmalı diyolar hemen etki bekleme yani, birde sinamiki çaylarından uzak durmak , haplardan uzak durmak lazım
ben sabahları çörek otu yağı içiyorum onu da bazen atlıyorum dikkat etmem lazım birde zeytinyağı içilebilir yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…