Şarkıdan soğudum.ozur.dilerim cengiz baba
Sabah sabah çeneniz düşmüş yine ben napayım. Kahvaltı falan da yapmadan buraya kosmussunuz.
Arada kahvalti yaptim ayak ustuSabah sabah çeneniz düşmüş yine ben napayım. Kahvaltı falan da yapmadan buraya kosmussunuz.
Bende yaptim ayak üstüArada kahvalti yaptim ayak ustu
Eee beklediğim soruya cevap verdim, spor planima gülüp geçmişsin. Sen neler yapacak bakalım yiğidoHayaller kurardık diye girişine hastayım kulaklık var bide
Ben de şimdi kalkıp hazirliycam, çocuk kahvaltı bekliyor.Arada kahvalti yaptim ayak ustu
Kolay gelsin canim afiyet olsunBen de şimdi kalkıp hazirliycam, çocuk kahvaltı bekliyor.
Sağol canım, görüşürüz sonraKolay gelsin canim afiyet olsun
Zaban köründe kalkmışlar hafta sonuKızlar çok konusmayin sakın, zor bitiyor sonra.
Ben çocuğu doyurup geri yattım..Ben de şimdi kalkıp hazirliycam, çocuk kahvaltı bekliyor.
Hafta ici 7 de kalkiyordum.bugun 8 de kalktımZaban köründe kalkmışlar hafta sonu
Tmm sen kurala uymussunHafta ici 7 de kalkiyordum.bugun 8 de kalktım
Eee beklediğim soruya cevap verdim, spor planima gülüp geçmişsin. Sen neler yapacak bakalım yiğido
Cnm bn yıllar önce kullanmıştım işe yaramıştı şimdi kardeşim nbl nin şaselerine başladı bi kabız bir diyare oluyor bana kalırsa o da bnm gibi ibs haatası ama dr a gitmediAbla işe yariyorsa bende alayım parasi önemli değil ben her akşam 2 tane içiyorum dün akşam 1 tane içtim şuan wc yok 2 tane içinde sabahın köründe bazen gece 4 de wc kalkiyordum karın agrisiyla
Hataydayım cnm eve 1 saat uzaklıkta yazlıkHangi sehirdesin şimdi canım, bol bol yüz, eğlen keyfini çıkar tatilin.
Gunaydin ablacim ❤günaydın fıstıklar
güzel bir haftasonu olsun, hafif, eğlenceli, keyifli
sabah 7'de kalktım kocamın kahvaltısını hazırladım paketledim yanına verdim, nane maydonozlarımı ayıkladım yıkadım, kuruttum hazırladım dolaba koydum. böyle hazır olunca çok rahat ediyorum
karın egzersizlerimi yaptım
vücut bakımımı yaptım, tüm fırçalama işi bitti
çamaşırları koydum
boncuğumu doyurdum
kendime şahane bir smoothy hazırladım
geçmişi süzüp spor puanlarını not aldım
çok çalıştım çoook
oğlumda yeni kalktı ona kahvaltı hazırlayıp sonra biz havuza kaçarhava açtı nihayet
Ne deseniz haklısınızçok kıskandım hedefine 1 kg dan az olmasını, harikasın
Abla işe yariyorsa bende alayım parasi önemli değil ben her akşam 2 tane içiyorum dün akşam 1 tane içtim şuan wc yok 2 tane içinde sabahın köründe bazen gece 4 de wc kalkiyordum karın agrisiyla
şimdi makine durdu çamaşırları asıyım sonra kahvaltı hazırlıycam oğluma hafif bir haftasonu geçirmek istiyorum bakalım kısmet ,Gunaydin ablacim ❤
Enerjine hayranım masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?