18 dakika once burdaymisSenle ben hariç@Eliff Eylull kesin gittide
Offf ya kahvaltıyı biraz kaçırdım. Bugün çok spor yapmam lazım benim.Ben neye güldüğümü biliyomuyum
Şartlar eşit diyim songül
Yok kız bn vitamin takviye kullanırken korkmam şu an da bir sürü vitamin alıyorumBizi kobay olarak mı seçtin
Nerelede geziyor kim bilir öğrenmesi hiç iyi olmadı eve sokamayiz artık18 dakika once burdaymis
Ne yedin eltim ben ayak üstü atistirdim öğleden sonra arkadaşım gelecek onu bekliyorum sabah dayısı gelmis yasak çıkmadan kahvaltıya gelecekti pazartesi köye gidiyor gitmeden görüşelim dedim nasip olmadı öğleden sonra yasak kalkınca gelecekOfff ya kahvaltıyı biraz kaçırdım. Bugün çok spor yapmam lazım benim.
Burdaymis neyse ki 6.takim yaziyordu profilindeNerelede geziyor kim bilir öğrenmesi hiç iyi olmadı eve sokamayiz artık
Bakmıştır dedikodu yok çıkmıştırBurdaymis neyse ki 6.takim yaziyordu profilinde
Unutulacak birimiyim benSayfayı bulamamkaptanın nicki neydi ya onu bile unuttum
Anna dedim durdum 2 saat etiket yapamadım ama yaklastim çok da fazla unutmamişım demiUnutulacak birimiyim ben
Teşekkür ederiz, liderimiz
Ben onuda yemedim bugün bu saat oldu belki sizden otlanirim diye beklediydim avcumu yaladım heTeşekkür ederiz, liderimizBonus herşey onun için
Kız sana söylemediler mi biz grupça cimriyiz , sabah kahvaltıda domates yiyerek kutladık
Adıma şarkılar kitaplar yazılmış, ondan aklına gelsin onananna o nana o nana o nananaAnna dedim durdum 2 saat etiket yapamadım ama yaklastim çok da fazla unutmamişım demi
Aynı ben, sempatik şirin sevimli memişler maşallah
Hepiniz için güzel olmuştur canım, özellikle çocuklar evde çok sıkılıyor. KV de çocuklar konusunda yardımcı olur en azından.Cnm bn yıllar önce kullanmıştım işe yaramıştı şimdi kardeşim nbl nin şaselerine başladı bi kabız bir diyare oluyor bana kalırsa o da bnm gibi ibs haatası ama dr a gitmedi
Bazı insanlar işe yaradığını bazıları yaramadığını söylüyor
Siz bir kullanın bakim bize marka önerin
Sporcuların çoğu kullanıyor şişkinlik için biz de kullanalım
Hataydayım cnm eve 1 saat uzaklıkta yazlık
Aslında kv min ama 9 yıl önce bn aldırmıştımçocuklar doğduğundan beri benimle geliyor sağolsun
Önceden haftasonu falan kalıyordum sadece
Biz sayıyla aldık, 15 tane. KalmadıBen onuda yemedim bugün bu saat oldu belki sizden otlanirim diye beklediydim avcumu yaladım he
Onlar yatarken biz de spor mu yapsak acabaNe bilem eltim sabah sabah şimdide yatmaya gittiler galiba
Börek yedim malesef canım, oğlum kaç gündür istiyordu, bugün yapayım dedim, kokuya da dayanamadım. Artık sporla eritecegim yapacak bişey yok eltim.Ne yedin eltim ben ayak üstü atistirdim öğleden sonra arkadaşım gelecek onu bekliyorum sabah dayısı gelmis yasak çıkmadan kahvaltıya gelecekti pazartesi köye gidiyor gitmeden görüşelim dedim nasip olmadı öğleden sonra yasak kalkınca gelecek
Ben bugün kendime izin verdim canım biber kizartmasi istiyor onu yapicam yiyim ikindi çayına resmen hamile kadınlar gibi burnumda tütiyorOnlar yatarken biz de spor mu yapsak acaba
Biz ona cimri değilde pinti diyoruz siz bu pintilikle nasıl kilo aldinizkiBiz sayıyla aldık, 15 tane. Kalmadı
Kilomuzuda vermiyoruz kimseyeBiz ona cimri değilde pinti diyoruz siz bu pintilikle nasıl kilo aldinizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?