çalışkan kadının halı başka oluyor..günaydın fıstıklar
güzel bir haftasonu olsun, hafif, eğlenceli, keyifli
sabah 7'de kalktım kocamın kahvaltısını hazırladım paketledim yanına verdim, nane maydonozlarımı ayıkladım yıkadım, kuruttum hazırladım dolaba koydum. böyle hazır olunca çok rahat ediyorum
karın egzersizlerimi yaptım
vücut bakımımı yaptım, tüm fırçalama işi bitti
çamaşırları koydum
boncuğumu doyurdum
kendime şahane bir smoothy hazırladım
geçmişi süzüp spor puanlarını not aldım
çok çalıştım çoook
oğlumda yeni kalktı ona kahvaltı hazırlayıp sonra biz havuza kaçarhava açtı nihayet
Yaa... kesinlikle Maşallah in var...bu kiloyla bile 2 ayda azimle hırsla durmadan mücadeleye devam ettin....hepimize iyi bir örneksin...canım yeni nickin çok güzel olmuş, rekor kırıcam 2 ayda hedefime ulaşıp mezun olmak istiyorum
insan istesin yeterkisende yaparsın hiç merak etme
canım doktor önerdi bana probiyotik takviyesi almalısın diye, bir de ev yoğurdu, ev turşusunu öneriyorlar, doğal probiyotik için
hatta bu probieni kırıp yoğurdun içine katıp tüketebilirsin.
ama uzun bir süreç bu minimum 3 ay kullanılmalı diyolar hemen etki bekleme yani, birde sinamiki çaylarından uzak durmak , haplardan uzak durmak lazım
ben sabahları çörek otu yağı içiyorum onu da bazen atlıyorum dikkat etmem lazım birde zeytinyağı içilebilir yine
Canım pandemiden beri çalışmıyorum 30 sene çalıştım iş hayatına lise 2 de stajla başlamıştım çok yoruldum gerçekten , ayın 1 inde firmaya gidip istifamı vericem sonra en az 2 sene çalışmak istemiyorumçalışkan kadının halı başka oluyor..
Yaa... kesinlikle Maşallah in var...bu kiloyla bile 2 ayda azimle hırsla durmadan mücadeleye devam ettin....hepimize iyi bir örneksin...
Ben severim Hayko’yu haksızlık etmeyin haykoma çok güzel bağırıyorUlan kabızlığa bire bir sese bak
Gunaydin canim ❤Günaydınn
Cnm trendyol da ilacın 3 lüsü 157 tl gördün mü cidden işe yarıyor mucanım yeni nickin çok güzel olmuş, rekor kırıcam 2 ayda hedefime ulaşıp mezun olmak istiyorum
insan istesin yeterkisende yaparsın hiç merak etme
canım doktor önerdi bana probiyotik takviyesi almalısın diye, bir de ev yoğurdu, ev turşusunu öneriyorlar, doğal probiyotik için
hatta bu probieni kırıp yoğurdun içine katıp tüketebilirsin.
ama uzun bir süreç bu minimum 3 ay kullanılmalı diyolar hemen etki bekleme yani, birde sinamiki çaylarından uzak durmak , haplardan uzak durmak lazım
ben sabahları çörek otu yağı içiyorum onu da bazen atlıyorum dikkat etmem lazım birde zeytinyağı içilebilir yine
Allah sana bağışlasınBen severim Hayko’yu haksızlık etmeyin haykoma çok güzel bağırıyor
Bizi kobay olarak mı seçtinCnm bn yıllar önce kullanmıştım işe yaramıştı şimdi kardeşim nbl nin şaselerine başladı bi kabız bir diyare oluyor bana kalırsa o da bnm gibi ibs haatası ama dr a gitmedi
Bazı insanlar işe yaradığını bazıları yaramadığını söylüyor
Siz bir kullanın bakim bize marka önerin
Sporcuların çoğu kullanıyor şişkinlik için biz de kullanalım
Hataydayım cnm eve 1 saat uzaklıkta yazlık
Aslında kv min ama 9 yıl önce bn aldırmıştımçocuklar doğduğundan beri benimle geliyor sağolsun
Önceden haftasonu falan kalıyordum sadece
Bende valla benim içim geçmiş bu yaştaGunaydin ablacim ❤
Enerjine hayranım masallah
Kızın nasıl olduGünaydınn
Benim deBende valla benim içim geçmiş bu yaşta
Sen hele yolun başındasinBenim de
Ona göre tahmin et işteYolun basi buysa sonu nasil olur
Hakkaten ya bu ne iştahZaban köründe kalkmışlar hafta sonu
Ne bilem eltim sabah sabah şimdide yatmaya gittiler galibaHakkaten ya bu ne iştah
Kaç yaşında çocuğun. Benimki 9dan önce uyanmiyor da ben de biraz dinleniyorum bu sayede. Bu arada 8.30 da gayet iyiymiş canım.Ben çocuğu doyurup geri yattım..
Tost koydum önüne geri yatış...
Şimdi de kendi kahvaltımı hazırlıyor um
Çok erken kalkıyor ya insafsız 8.30 da kalkılır mi hiç
Bak uyumadim buralardayimNe bilem eltim sabah sabah şimdide yatmaya gittiler galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?