Eşim daha geç yatmasını kabul etmiyor canım. Yaz dönemi diye bu saate izin verdi23.30 da yolla o zaman...bizde erken zaten o saat... yorgunluk durumuna göre değişiyor... bisiklet sürduyse basketbol oynadiysa benle spor filan yaptıysa erken uyur...
Ben buradayken hicbiriniz yoktunuz napayım ben de yürüyüşe çıktım. Geçmişi okuyup cevap da yazmiyim
Yazma yazma, E Elif_Eylul kızıyor sonra geriden gelenlereGirdim girdim yazamadımgeçmişe bakıp yakalayacağım inşallah
İki güne kadar muhtemelen düzelir canım.Hala ateşi var ama çok yükselmiyor neyse ki. Ateş düşürücü vermeye devam ediyorum.
İnşallah bizimki de sorunsuz gider canım.Bizim.kediler izmirden geldiler arabayla gecen sene canim
seninkinin yorulmaya ihtiyacı var...Eşim daha geç yatmasını kabul etmiyor canım. Yaz dönemi diye bu saate izin verdiseninki bunları yapıyorsa yorulur zaten. Benimki 1 saatte ancak uyuyor, geçen gün yüzmeye götürdüm, akşam yatağa girdikten 5 dk sonra uyumuş
Haklı valla çok geride kalmışım bıraktım bende
Hafta sonu sessizliğimi daha 14 sayfa var okunacak Allah razı olsun ya iyiki sessizmisBizim takim da sessiz hafta sonu sessizligi :))
Ceviz ve peynirci bi arkadaş daha gelmiş benim gibi. Menünü beğendim canım. Saatlerini suyu ve sporunu da eklersin bi dahaki sefere.27 haz. C. Tesi menüm
Kahvaltı çarliston biberli omlet
Birkaç dilim domates
Peynir çok minik bir parça tam buğday ekmeği
Arada ceviz ve peynir
Çay, şekersiz kahve, su
Akşama 3 kaşık patates yemeği ve biraz peynir
Su hesabımı tam tutmadım ama fazla içmedim
İyi geceler diliyorum fıstık arkadaşlarım
benim canım ortim. Çekirdek yiyerek telepatik iletime geçmişiz yine27 haziran
09.30
1 kayısı
Peynir
2 dilim sucuk üstüne 1 yumurta
1 dilim salam
2 siyah zeytin
Domates salatalık
13.30
1 tabak zeytinyağlı fasulye
100 gr kıyma kağıt kebabı
Yarım kase buğdaylı yoğurt
Avuç içi çekirdek
18.00
1 şiş kıyma
1 tane kuşbaşının tadına baktım
Soğan salatası
Su 3.5
Spor 15 dk kardiyo
20 dk karın
10 dk kol
270p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
Kız zaten şaka yapiyoruz burda maksat muhabbet olsun ben alinmam sende alinma lutfen,ben kimseyi takmam kafama ne yedigimi ne içtigimi biliyorum cunkuE Elif_Eylul ben patlıcana laf etmedim kuzumben orda diğer takım kaptanı bizi nasıl gözlüyomuş ona tikkat çekmek istedim ama ben iyi çekememişim kimsede iyi anlamamış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?