Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

23.30 da yolla o zaman...bizde erken zaten o saat... yorgunluk durumuna göre değişiyor... bisiklet sürduyse basketbol oynadiysa benle spor filan yaptıysa erken uyur...
Eşim daha geç yatmasını kabul etmiyor canım. Yaz dönemi diye bu saate izin verdi seninki bunları yapıyorsa yorulur zaten. Benimki 1 saatte ancak uyuyor, geçen gün yüzmeye götürdüm, akşam yatağa girdikten 5 dk sonra uyumuş

seninkinin yorulmaya ihtiyacı var...

27 haz. C. Tesi menüm
Kahvaltı çarliston biberli omlet
Birkaç dilim domates
Peynir çok minik bir parça tam buğday ekmeği
Arada ceviz ve peynir
Çay, şekersiz kahve, su
Akşama 3 kaşık patates yemeği ve biraz peynir
Su hesabımı tam tutmadım ama fazla içmedim
İyi geceler diliyorum fıstık arkadaşlarım

Ceviz ve peynirci bi arkadaş daha gelmiş benim gibi. Menünü beğendim canım. Saatlerini suyu ve sporunu da eklersin bi dahaki sefere.

benim canım ortim. Çekirdek yiyerek telepatik iletime geçmişiz yine .
Ne sağlıklı besleniyorsunuz valla özendim...bu kebapları evin bahçesinde mi pişiriyorsunuz ortim?

E Elif_Eylul ben patlıcana laf etmedim kuzum ben orda diğer takım kaptanı bizi nasıl gözlüyomuş ona tikkat çekmek istedim ama ben iyi çekememişim kimsede iyi anlamamış :)
Kız zaten şaka yapiyoruz burda maksat muhabbet olsun ben alinmam sende alinma lutfen,ben kimseyi takmam kafama ne yedigimi ne içtigimi biliyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…