Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne iyi yapmissiniz Allah razi olsun canim
Siz de köpek istiyordunuz tam zamaninda size gelmis
@sportie nin köpeği var canim o gelince ondan bilgi alabiliriz
İnanır misin bu aralar aklımızdan kuş kedi köpek birini sahiplenelim diyorduk biliyorsun. Sabah penceremize mavi bir muhabbet kuşu geldi ama içeri alamadık tabi, uçtu gitti. Sonra da bu küçüğü bulduk. Bugün kismetimiz çok açıkmış.

Katılıyorum cnm 34 dereceydi gündüz
Bn de sıcakta spor yapmaya çok üşeniyorum
Ama el mecbur
Bu arada söyliyim de şok geçirinn bn spor yaparken çok mutsuzumdur
Canim hayat kisa, mutsuz oldugun seyleri neden yapiyorsun yazik degil mi canina

-Tamam tamam siz atmadan ben gidiyorum..

Canim hayat kisa, mutsuz oldugun seyleri neden yapiyorsun yazik degil mi canina

-Tamam tamam siz atmadan ben gidiyorum..
Kandıramazsın beni çıkı çıkı çıkı
Durduramazsın beni çıkı çıkı çıkı
Susturamazsın beni çıkı çıkı çıkı
Ben şişko olim sen çıtır mı çıkı çıkı çıkı

Benimki de 8 yaşında. 10.30da yatağa gidiyor 1 saat döne döne uyuyamiyor.
23.30 da yolla o zaman...bizde erken zaten o saat... yorgunluk durumuna göre değişiyor... bisiklet sürduyse basketbol oynadiysa benle spor filan yaptıysa erken uyur...

Ben de güzel sözlerin için teşekkür ederim canım Balkona geçici bir yer yaptık. Yemeğini yiyince balkonda bayağı bir dolanıp durdu sonra en köseye gidip çişini yaptı. Sonra alıp bahçeye götürdüm, toprak alana gidip kakasını yaptı. Sanırım daha 1 aylık bile değil. Eğitim için çok mu küçük acaba. Yine de yemeğini yedikten sonra aynı şekilde kuma götürmeyi düşünüyorum her seferinde. Kendisi merdivenlerden inip gidemez daha. Sanırım bu şekilde oraya yapması gerektiğini öğrenir. Biraz fazla uyuyor gibi, küçük olduğu için mi yoksa yorgun mu bilemiyorum. Pazartesi veteriner bakacak inşallah.

Ayyyy selen icinden bir cevher cikti cokkk güldüm çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…