İnanır misin bu aralar aklımızdan kuş kedi köpek birini sahiplenelim diyorduk biliyorsun. Sabah penceremize mavi bir muhabbet kuşu geldi ama içeri alamadık tabi, uçtu gitti. Sonra da bu küçüğü bulduk. Bugün kismetimiz çok açıkmış.Ne iyi yapmissiniz Allah razi olsun canim
Siz de köpek istiyordunuz tam zamaninda size gelmis
@sportie nin köpeği var canim o gelince ondan bilgi alabiliriz
Canim hayat kisa, mutsuz oldugun seyleri neden yapiyorsun yazik degil mi caninaKatılıyorum cnm 34 dereceydi gündüz
Bn de sıcakta spor yapmaya çok üşeniyorum
Ama el mecbur
Bu arada söyliyim de şok geçirinn bn spor yaparken çok mutsuzumdur
Şu an nasıl canım, ateşi biraz düştü mü.Serum takıldı tahlil yapıldı canım. Tahlil sonuçları çıkana kadar yattık akşam üstü çıktık. Evdeyiz çok şükür
Kandıramazsın beni çıkı çıkı çıkıCanim hayat kisa, mutsuz oldugun seyleri neden yapiyorsun yazik degil mi canina
-Tamam tamam siz atmadan ben gidiyorum..
23.30 da yolla o zaman...bizde erken zaten o saat... yorgunluk durumuna göre değişiyor... bisiklet sürduyse basketbol oynadiysa benle spor filan yaptıysa erken uyur...Benimki de 8 yaşında. 10.30da yatağa gidiyor 1 saat döne döne uyuyamiyor.
Selam.canim izinde spora devam etmen guzelSlm kızlar
Bugün bezelye az pilav yedim
35 dk eliptik 1 saat yürüdüm
Ben de güzel sözlerin için teşekkür ederim canımÖncelikle bu minik yavru için teşekkür ederim size nasıl mutlu oldum onun da artık evi var. Köpek bakımı kedininkinden biraz daha farklı. Yani köpek daha uğraştırıcı aşılarını tamamladıktan sonra korkmayın. Tuvalet konusunda eğitim verirseniz sizin için süper olur yattığı yeri pisletmez hiç değilse
Ayyyy selen icinden bir cevher ciktiKandıramazsın beni çıkı çıkı çıkı
Durduramazsın beni çıkı çıkı çıkı
Susturamazsın beni çıkı çıkı çıkı
Ben şişko olim sen çıtır mı çıkı çıkı çıkı
Evet hep sakindi, ben de 2 saate yakın yürüyüp geldim. Sen neden yorgunsun bugün canım.Sakin mi bugün buralar?
Bugün buralar da alev aldı resmen.Dun hava serin diyordum ya bugun burasi da cok sicak yaa sizin orayi dusunemiyorum
Benle birlikte dimiBütün gün çenem çıktı benim burda
Beni tanısan çok seversin kızAyyyy selen icinden bir cevher cikticokkk güldüm çokkk
Tanıyorum seni yetmez mi bide seviyomda1 q
Beni tanısan çok seversin kız
Eğlenceliyimdir
Bugün bizde klima açtık.. ki bizim ev esiyordu açmamak için baya çabaladım..Dun hava serin diyordum ya bugun burasi da cok sicak yaa sizin orayi dusunemiyorum
Bekledim bekledim kimse gelmeyince çıktım napim
Klimasiz durulmuyordur artikBugün bizde klima açtık.. ki bizim ev esiyordu açmamak için baya çabaladım..
Saniyesinde yazdik ama hemen gittinBekledim bekledim kimse gelmeyince çıktım napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?