- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Önce muhabbet açmaya çalıştım amaSaniyesinde yazdik ama hemen gittin
Iyi geceler ablacim ❤Iyi geceler
Bizim evde de herkes bayıldı, oğlum tabak tabak içecek nerdeyse. Ben biraz da acılı yapıyorum. İçerken de limon sıkıyoruz harika oluyor.Tadı çok guzel kiz eylul bile yiyooo kabakları dolma yaptimya içlerini ziyan etmeyip corba yaptim ogle aksamlik oldu sadece
İnsanın ağzını kirletmesine değmez ya o kadarcik.Uzulme bee kiyamam ☹ canin cok cekti belli al ama 3 en en fazla 5 tanecik ye gun icinde
Bebekken baya çok uyuyorlar hem de sokakta yaşamanın getirdiği yorgunluk vardır. Çok güzel yapmışsınız bebekken eğitime başlamak önemli. Hemen alisamayabilir fakat ileri de sıkıntı cekmezsiniz. 1 aylık bile değilse yeterince anne sütü almamış olabilir ama iyi beslenmeyle toparlanırBen de güzel sözlerin için teşekkür ederim canımBalkona geçici bir yer yaptık. Yemeğini yiyince balkonda bayağı bir dolanıp durdu sonra en köseye gidip çişini yaptı. Sonra alıp bahçeye götürdüm, toprak alana gidip kakasını yaptı. Sanırım daha 1 aylık bile değil. Eğitim için çok mu küçük acaba. Yine de yemeğini yedikten sonra aynı şekilde kuma götürmeyi düşünüyorum her seferinde. Kendisi merdivenlerden inip gidemez daha. Sanırım bu şekilde oraya yapması gerektiğini öğrenir. Biraz fazla uyuyor gibi, küçük olduğu için mi yoksa yorgun mu bilemiyorum. Pazartesi veteriner bakacak inşallah.
Şu an nasıl canım, ateşi biraz düştü mü.
Ben ilk yaptığımda evdekilere ne çorbası olduğunu söylemedim önyargılı olmasınlar diyeBizim evde de kimse icmez ki denesem dicem
Gecen kardesime dedim o ne icmem oyle dedi
Iyi geceler canim ❤İyigeceler kizlar allah rahatlık versin
Amin canim.inşallahLili 38 E Elif_Eylul Zipzip- hepinizin çocukları kardeşleri inşallah istedikleri hayal ettikleri yerlere gelirler. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Bırakmayı düşünmüyoruz canım, bizim kismetimizmiş diyorum. 12 gün sonra uzun bir yola çıkacağız,onu da yanımıza alacağız. Yola dayanır mı sence.Ayy canım bırakma bunu sizin olsun, çok tatlı ❤❤❤
Bizim.kediler izmirden geldiler arabayla gecen sene canimBırakmayı düşünmüyoruz canım, bizim kismetimizmiş diyorum. 12 gün sonra uzun bir yola çıkacağız,onu da yanımıza alacağız. Yola dayanır mı sence.
Bende diyorum bu saate çoktan uyumaya giderdi nasıl dayandı ?Iyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?