Bende haftalik aliuoru 10 tl badem 10 tl altin cilek 10 tl kuru dut, dut baya gidiyor ceviz evde var Allahtan bahceden geliyor, findikta var aslında ama onu hep unutuyorum kirmayibakkk ne aklima geldi hani gelin olurken çerez satan yerler varya kocaman paketlerle ordan git alsende daha ucuz olur hemde bitmezvallaaa nerden aklima geldiyse
Günaydın canim,bitirdiğini gördümGeçmişi okuyup geleyim diyene kadar öğle oldu ama idare edin gunaydiñnnn
Mutlu pazarlar kizçeler, yağların eridiği, ödemelerin gittiği,bellerin inceldiği, yüzlerin güldüğü kuş gibi hafiflediğimiz bir hafta diliyorum
bizimde ceviz agaclarimiz var ordan geliyo,findik bazen getiren oluyo ama badem falan mecbur aliyoruz,bide meyvelerimiz var incir,vişne,erik,kiraz,dut gibi iyioluyo onlara para vermiyozBende haftalik aliuoru 10 tl badem 10 tl altin cilek 10 tl kuru dut, dut baya gidiyor ceviz evde var Allahtan bahceden geliyor, findikta var aslında ama onu hep unutuyorum kirmayi
Annemlerin bahcede ceviz kiraz visne elma erik yer elmasi, üzüm falan var . Findigida gorumcem giresundan yollar arada.bizimde ceviz agaclarimiz var ordan geliyo,findik bazen getiren oluyo ama badem falan mecbur aliyoruz,bide meyvelerimiz var incir,vişne,erik,kiraz,dut gibi iyioluyo onlara para vermiyoz
Geçmişi okuyup geleyim diyene kadar öğle oldu ama idare edin gunaydiñnnn
Mutlu pazarlar kizçeler, yağların eridiği, ödemelerin gittiği,bellerin inceldiği, yüzlerin güldüğü kuş gibi hafiflediğimiz bir hafta diliyorum
Günaydın canım kolay gelsinBugünü temizlik günü ilan ediyorum kendime kayinvalideme gidecektik saat 18 30 a kadar cikma yasagi var, aaa goruyomusun erken gidemeyecegim gerci arabayla 1 dk amayasak yasaktir
Aaa gidemezsin tabi böyle oluncaBugünü temizlik günü ilan ediyorum kendime kayinvalideme gidecektik saat 18 30 a kadar cikma yasagi var, aaa goruyomusun erken gidemeyecegim gerci arabayla 1 dk amayasak yasaktir
Gunaydin ablacim iyiyim sen nasilsin ❤gunaydin herkese nasilsiniz
Gunaydin iyiyiz şükür sen nasilsingunaydin herkese nasilsiniz
Gunaydin madamGünaydınn
Günaydın canım ❤Günaydınn
Hosgeldin canımMerhabalar 4. takimdan selamlar. Yesil cayimla geldim. Kacamaksiz bir haftasonu ve bol eksili bildirimler dilerim
Eki Görüntüle 2655367
İyiyim canım bende bugün hava serin cok mesudumGunaydin iyiyiz şükür sen nasilsin
Hoşgeldin canim yesil cayda neymis guzel bir patlican musakka verimmiii sana gel heleMerhabalar 4. takimdan selamlar. Yesil cayimla geldim. Kacamaksiz bir haftasonu ve bol eksili bildirimler dilerim
Eki Görüntüle 2655367
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?