Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bakkk ne aklima geldi hani gelin olurken çerez satan yerler varya kocaman paketlerle ordan git alsende daha ucuz olur hemde bitmez vallaaa nerden aklima geldiyse
Bende haftalik aliuoru 10 tl badem 10 tl altin cilek 10 tl kuru dut, dut baya gidiyor ceviz evde var Allahtan bahceden geliyor, findikta var aslında ama onu hep unutuyorum kirmayi

Günaydın canim,bitirdiğini gördüm

Bende haftalik aliuoru 10 tl badem 10 tl altin cilek 10 tl kuru dut, dut baya gidiyor ceviz evde var Allahtan bahceden geliyor, findikta var aslında ama onu hep unutuyorum kirmayi
bizimde ceviz agaclarimiz var ordan geliyo,findik bazen getiren oluyo ama badem falan mecbur aliyoruz,bide meyvelerimiz var incir,vişne,erik,kiraz,dut gibi iyioluyo onlara para vermiyoz

bizimde ceviz agaclarimiz var ordan geliyo,findik bazen getiren oluyo ama badem falan mecbur aliyoruz,bide meyvelerimiz var incir,vişne,erik,kiraz,dut gibi iyioluyo onlara para vermiyoz
Annemlerin bahcede ceviz kiraz visne elma erik yer elmasi, üzüm falan var . Findigida gorumcem giresundan yollar arada.

Son düzenleme:
Bugünü temizlik günü ilan ediyorum kendime kayinvalideme gidecektik saat 18 30 a kadar cikma yasagi var, aaa goruyomusun erken gidemeyecegim gerci arabayla 1 dk ama yasak yasaktir
Günaydın canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…