Aynen yoksa kuser neyine diyet yapiyon diyip duruyor zatenOlculu yersin canim artik
Bilen coktur tabi ki takildim oyle :)))
Canım az gibi gözüküyor ama mesela peynir, yumurta çok tok tutan ve çok besleyici şeyler. Diyeti bu tür şeyler sayesinde rahat geçiriyorum geçiriyorumGünaydın mutlu sağlıklı bol eksili bir gün dilerim
Afiyet olsun menün az değil mi tatlım (çoğunlukla menüler az geliyor bana nedense?) bol eksilerin olsun canım ❤
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın Elif
Günaydın, nasıl tok kalıyorsunuz? Formülü banada söyleyin listeleri okuyunca acıkıyorum ben
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın mutlu pazarlar
isteyen olursa ben tarif vereyim çok çeşitli ve güzel tariflerim var. bence böyle bişey mutlaka denenmeliTunaydin canim ❤
Kahvaltilari coktan yaptik ama tabi ki ekmeksiz
Takimda manti yapan yok ki bilmezler
Ben denerim kizlarda cuma tarti sonrasi yerleristeyen olursa ben tarif vereyim çok çeşitli ve güzel tariflerim var. bence böyle bişey mutlaka denenmeli
yok canım içten değildi ama bak harika kadıncağız o ponçik yaşlı elleriyle sana misss gibi yemek yapacak reddetmek olmaz.Yaaa galiba cok icten diledin kayinvalidem hingel yapiyormus anne ben diyetteyim bizimkiler yer eline sağlık dedim ne diyetiymiş bugün yersin birsey olmaz yarin devam edersin dedi
şimdi pazar pazar herkes evlerinde yatmış dinlenirken biz ev köleleri kalkıp yemek hazırlamak zorundayız. anam hiç uğraşma çıkar dolaptan haşla üstüne sarımsaklı yoğurt yap. soslu bir tereyağ,yanınada colayı koy için ailece. ne güzel olur pazar yemekleri herkes bir arada. gülüş cümbüş.Malesefki ben biliyorum
ne demişler üşenme erteleme vazgeçme. şimdi akıllarına düştüyse şişer bir tarafları baskülde + çıkarlar ne me lazım. bence yesinlerde şişmesinler.Ben denerim kizlarda cuma tarti sonrasi yerler
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallahEn çok Türkçeyi yapmis,matematik zormus iyiydi dedi ama bu sene oda saldı seneye diye hazirlaniyo
Mantıyı akşam sucuklu yumurtayı sabah yedim çok lezzetli tavsiye ederimkızlar tünaydın nasılsınız? fırından yeni çıkmış sıcacık ekmeklerinizi bal tereyağı bol peynir oyyyy sucuklu yumurtalara bandırıp yediniz mi bakem?
akşam menülerinde kimde şöyle bol tereyağ ile soslanmış kıymalı mantı hatta sosyete mantısı var ?
Tüh keşke cvp yazmadan önce okusaydim bunuTunaydin canim ❤
Kahvaltilari coktan yaptik ama tabi ki ekmeksiz
Takimda manti yapan yok ki bilmezler
Küçük bıdığım , öncelikle veterinere götürün aşıları başlansın, tabi çok küçük, en güzel vet yönlendirecek sizi, ilk 3 ay kadar biraz meşakkatli çok aşıları var, el bebek gül bebek olur o şimdiBırakmayı düşünmüyoruz canım, bizim kismetimizmiş diyorum. 12 gün sonra uzun bir yola çıkacağız,onu da yanımıza alacağız. Yola dayanır mı sence.
Kime.diyetteyim.desen aynı cumleyi kuruyor bugün ye bişey olmaz yarın yemezsinYaaa galiba cok icten diledin kayinvalidem hingel yapiyormus anne ben diyetteyim bizimkiler yer eline sağlık dedim ne diyetiymiş bugün yersin birsey olmaz yarin devam edersin dedi
O mantılar niye oyle minik minik uyanık gayseriliker çok olsun diye malzemeden çalmışlarMalesefki ben biliyorum
Tok karna heç hoş gelmiristeyen olursa ben tarif vereyim çok çeşitli ve güzel tariflerim var. bence böyle bişey mutlaka denenmeli
afiyet olsun canım topaç topaç et olsun.Mantıyı akşam sucuklu yumurtayı sabah yedim çok lezzetli tavsiye ederim
canım zaten şimdi için değil ki akşam için belki düşünülebilir.Tok karna heç hoş gelmir
İkiside sıcakta yola dayanmaz kokarafiyet olsun canım topaç topaç et olsun.
bizim takımda kimseler yok valla bu hafta ben yollara düşeceğim size akıl danışayım. şimdi yanımıza ben yolluk yapmak istiyorum. ailem yesin diye.ama çok kararsızım mantarlı zarf böreği denediniz mi hiç ? ben denedim ya cennet gibi bir tadı oluyor. ama kıymalı el açması börekte yapasım var. hani yol uzun 9 saat en az belki 16 çıkınca karar vereceğim hangisi dayanıklı olur bilemedin tadını bilmeyenler için video ekliyorum hemen şuraya fikirlerinize çooook ihtiyacım var.
Tadını bilmeyenler için video yu izleyince tatmışmı olacaz anlamadim benafiyet olsun canım topaç topaç et olsun.
bizim takımda kimseler yok valla bu hafta ben yollara düşeceğim size akıl danışayım. şimdi yanımıza ben yolluk yapmak istiyorum. ailem yesin diye.ama çok kararsızım mantarlı zarf böreği denediniz mi hiç ? ben denedim ya cennet gibi bir tadı oluyor. ama kıymalı el açması börekte yapasım var. hani yol uzun 9 saat en az belki 16 çıkınca karar vereceğim hangisi dayanıklı olur bilemedin tadını bilmeyenler için video ekliyorum hemen şuraya fikirlerinize çooook ihtiyacım var.
eee ne yapacağım ben. o zaman nevşehir üstünden gidip testi kebabımı yesek hiç hazırlıkla uğraşmayayım. hem tandır ekmeği getiriyorlar.tereyağ ve peynirle önden banarız sıcacık. çıkmadan erzincanda iskender döner yeriz yol boyu tutar onları.İkiside sıcakta yola dayanmaz kokar
öğrenmek için yapmak lazım ilk yaptığımda ailem 3 gün üst üste yaptırdı bana o kadar harika yani denemekte fayda var. mantar zaten içindeki bişeycik olmazTadını bilmeyenler için video yu izleyince tatmışmı olacaz anlamadim benizledim ama hiç bişey anlamadım yemiş kadar olmadim
Canim yemek topigiyle karıştırdın burayı galibaeee ne yapacağım ben. o zaman nevşehir üstünden gidip testi kebabımı yesek hiç hazırlıkla uğraşmayayım. hem tandır ekmeği getiriyorlar.tereyağ ve peynirle önden banarız sıcacık. çıkmadan erzincanda iskender döner yeriz yol boyu tutar onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?