İdrar yolu enfeksiyonu ateş yapar canımHala ateşi var ama çok yükselmiyor neyse ki. Ateş düşürücü vermeye devam ediyorum.
Sayfa bende sürekli açık canım, telefonu elime alınca en son kaldığım sayfada oluyor, okuyup okuyup yazıyor. Bildirimlere bakıp mesajlara gitmiyorum yani.Songül çoklu alıntı neden yapmıyorsun?
Böyle zor değil mi tek tek geçmişe gidip tek tek cevap yazmak?
Sabaha kadar 30 geçmiş merak etmeArada bir gec yattigimda oluyor
Insallah canım
14 sayfa yine az normalde 30 olurdu
Gunaydin canim❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Guzel pazarlar canım ❤Herkese güzel pazarlarrrgeç kalmışım yine ben
Erken uyandik bence normalSabaha kadar 30 geçmiş merak etme
Günaydın canım ❤Gunaydinnnnnnnn
Ilahi songül
Kurallara uymak lazımBugünü temizlik günü ilan ediyorum kendime kayinvalideme gidecektik saat 18 30 a kadar cikma yasagi var, aaa goruyomusun erken gidemeyecegim gerci arabayla 1 dk amayasak yasaktir
Tunaydin canim ❤kızlar tünaydın nasılsınız? fırından yeni çıkmış sıcacık ekmeklerinizi bal tereyağı bol peynir oyyyy sucuklu yumurtalara bandırıp yediniz mi bakem?
akşam menülerinde kimde şöyle bol tereyağ ile soslanmış kıymalı mantı hatta sosyete mantısı var ?
Yaaa galiba cok icten diledin kayinvalidem hingel yapiyormus anne ben diyetteyim bizimkiler yer eline sağlık dedim ne diyetiymiş bugün yersin birsey olmaz yarin devam edersin dedikızlar tünaydın nasılsınız? fırından yeni çıkmış sıcacık ekmeklerinizi bal tereyağı bol peynir oyyyy sucuklu yumurtalara bandırıp yediniz mi bakem?
akşam menülerinde kimde şöyle bol tereyağ ile soslanmış kıymalı mantı hatta sosyete mantısı var ?
Malesefki ben biliyorumTunaydin canim ❤
Kahvaltilari coktan yaptik ama tabi ki ekmeksiz
Takimda manti yapan yok ki bilmezler
Evet özellikle diyette çok iyi geliyorCeviz ve peynirci bi arkadaş daha gelmiş benim gibi. Menünü beğendim canım. Saatlerini suyu ve sporunu da eklersin bi dahaki sefere.
Olculu yersin canim artikYaaa galiba cok icten diledin kayinvalidem hingel yapiyormus anne ben diyetteyim bizimkiler yer eline sağlık dedim ne diyetiymiş bugün yersin birsey olmaz yarin devam edersin dedi
Bilen coktur tabi ki takildim oyle :)))Malesefki ben biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?