Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada herkese günaydınlar....çok heyecanlıyım bugün eşimin tayin durumu belli olacak.heyecanla bilgisayar başında bekliyoruz.

gönlünüzün istediği yer olur inşallah eylülcüğüm, sende tayin isteyeceksin dimi eşinin tayin oldugu yere

Elifiiiim bir bol kremalı frapiiiçiiinoooo ikram edeyim sana sabah kahvesi niyetineee :jeyyar:
1 Dilimde buzzz tiramisuuuuuu -tatlicadiarzu-

sağol kuzuşum aeben beni dövecek zaten ne tiramisusu mafoldumben mafoldumben

şekercim nerelerdesin sen kaçak :mymeka:

benim kadar çabuk evlenen yok heralde

hiç aklımızda yokken eşim dedi babam istemeye geliyor ,daha biz ağustos gibi düşünüyorduk

martta geldi kayınpederim ,eşim de bunu 15 gün önce söyledi düşün sempatiksalakcinni

sözün hemen ertesi günü düğün günü aldık 40 gün sonraya akannehir

kına kıyafetlerimi ,gelinliğimi hep son gün alabildim ancak hazır oldular

hergün alışveriş ,hergün koşturmaca

izmire geldim bir gün yarım günde mobilyalarımızı seçtik aldık

ayyy ne günlerdi ya kaydirigubbakcemile3

Yavru ceylanım nazar değdi sana, miden nasıl oldu, yeni gelinimizi nazar ediyor kem gözler lmaz:
Face de iletimi okudunmu nazlım şakkıdı:jeyyar:

hiç sorma canım ya kesin nazar değiyor. kendime gelemedim 1 haftadır . eşim yazık korkuyor çocuk ne oldu sana böyle deyip duruyor. uyumuyor bile ben hastayım diye hep tedirgin yatıyor . faceye bakamadım daha canım .

Kıyamam ya kurşun falan mı döktürsenki, biliyormusun kurşun olayını canımcım kaydirigubbakcemile2 millet ne kem gözlü yahu, çatlasınlar nazar edenler alsanaalsanasmile
Bak kopyalıyorum iletimi buraya ;
Gözdem Yasin'e bir mektup yazmaya başlayınca “Yasin” diye başladı,“Yasin” diye bitirdi. Gördü ki hitaptan öteye geçemedi. Anladı ki aşkın namesinde ser-nameden öte kelam yok. Ve Gözdem'in lugatında “Yasin” den öte sözcük yok....

vay vay vayyy simoşuma bak :lepi:

aşk böcüğüm benim :asigim:

canım benim teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

evet gözdemim doğum gününden 1 sonra allahım nasip ederse evleniyoruzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2...hiç bişi planladığımız gibi olmadı,çok daha güzel oldu...inş hep böle devam eder...canım ya tamerim bi gelsinde çok işimiz var,eşyalar,ev,gelinlik offf 2 aya sığdırıcaz hepsini...ama herşekilde sizin fikrinizi alıcamdan emin olabilirsiniz...ailem gibisiz siz benimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...inş.canım benim benim senin içinde herşey çok güzel olur...simoşum kız zayıflayalım bi güzelde alem çıtır gelin görsünnnolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

155 gün düşünüp tartarım ben, günü yaşamak pek bana göre değildir, babamdan çok annemin kızıyım ben, allahımın kısmet ettiği ölçüde, yaklaşık bir 3 sene önümü görebilmeliyim neler yapılmalı az çok plan yapmalıyım, yasinde kızıyor bana bu yüzden bu kadar planlı olma diyeee, çocuğa şimdiden beyaz eşyaları aldırttım önümüzdeki ay gelecek seçtiklerimiz kafamçokkarıştı yakında terkederse beni kaprislerimden edecek sanırım, ama sultan süleyman sabrıyla dayanıyor eyvahedigeldismile

süper simoşum bayıldım ...... akşamları eve gittiğimde apartmanın bütün kadınları kapının önünde oturuyorlar . bide içeri girdeiğimde bütün gözleri üzerimde hisediyorum . uyuz oluyorum ozaman gidin evinizde oturun diyorum ama içimden tabi ..... ben alışık değilim hiç öyle kapının önünün kalabalık olmasına zamanla alışıcam artık .

ben çok fazla kaderciyim galiba simoşum ,anı yaşıyorum

yarına çıkıcağımızın garantisi yok ,öyle uzun vadeli planlar yapmam çok fazla

biz de plan program işi kocişe düşüyor kaydirigubbakcemile3

benim evimde çok fazla eşyam yoktur ,hatta annem üzülür herkes nasıl evleniyor siz nasıl evlendiniz diye

çok şükür Allah'ıma aç değilim açıkta değilim

yatçak yatağım ,oturcak koltuğum var mı var

herşeyin 4*4lük olması gibi bir hayalim yoktur hiç

günaydınlarr fıstıklarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım,
ya çok özür dilerim ben uğruyorum okuyorum sizi ama yazmayı hiç canım istemiyordueyvahedigeldismile
3-4 gündür moralim çok bozuktu ama p.tesinden itibaren kendimi toparladım çok şükür.alsanaalsanasmile
h.sonu gezdik tozduk cuma akşamından beri tatildeydik. zaten sınavlar stres vs. çok ihtiyacım vardı böyle bir araya üztüne bu polikistikower tuz biber oldu.1.5 kg almışım. 2haftadır hiç diyet modunda değildim deli gibi yemek istiyordum. ama şimdi çok şükür dünden itibaren çok güzel bir moralle geri başladım diyetime.kaydirigubbakcemile2
dr. insülin direnci çin glukofen verdi biraz önce 3. tableti aldım. iştahım şimdilik normal, her gün tatlı yerken dün hiç yemedim bugünde öyle bir istek yok çok şükür.

bu arada kirazımmm çokk sevndim canım Allah hayırlı mübare eylesin bir yastıkta kocatsın sevginiz sonsuz olsu inş. sevginiz cennete kapı açsın.inanki çok mutlu olduma.s.

Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım , sadece huzur önemli hayatta gerisi zaten geliyor rabbimin izni ile

nazlıcım ya dikkat et kendine...nazara geliyosun sen kesin...valla simoşum haklı kurşunmu döktürsek acaba CADIARZUCADIARZU

bu çok çok hoşuma gitti canımcımm...harikasın sen opuyorumnanaktan

kübracım tekrar iyi olmana sevindim canım...ayrıca iyi dileklrin için çok saol,olumunekankayizsmileçok güzel dilekler bunlar gözlerim doldu okurken...rabbim herkesin gönlüne göre versin inş

Dönem dönem hepimiz yaşıyoruz hayatım bu bunalımları, ne diyeceğim ibrahim saraçoğlunun falan bitkisel kürleri var po için onları denesene tatlım daha başındaymış ne de olsa

suuram nasılsın fıstığım ,kalplerimiz bir inan az önce yazıcaktım kübrayı özledim diye

kirazz_z, suura+, Naz+, Melek+, LıLLYUM+, Simerenya+, eylulums

ohhh sabah sabah pek bi kalabalığızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Günaydın ablalarınnn en yumuğuuuu, ennnn şekerrriiii, en kahvaltı alışkanlığııı olmayanıııı, en hasbişiiiiiiiiiiii Şeniz

opuyorumnanaktan

oyoyoy sabah sabah ne güzel sözlerr opuyorumnanaktan

Şeniz

akşam yasin gözde muhabbetimne bayıldıkk boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…