- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
bu arada herkese günaydınlar....çok heyecanlıyım bugün eşimin tayin durumu belli olacak.heyecanla bilgisayar başında bekliyoruz.
Elifiiiim bir bol kremalı frapiiiçiiinoooo ikram edeyim sana sabah kahvesi niyetineee :jeyyar:
1 Dilimde buzzz tiramisuuuuuu -tatlicadiarzu-
Bu aradaaaaa neslihanımmmmmm benim doğumgünümden 1 günnn sonramı evleniyorsunnn, ay süper ya rabbim tamamına erdirsin, bende istediğim rakamlara inebilirsem o ara nişan yapmayı düşünüyorum rabbim nasip ederse konuşmuştuk yaaabayanssulusmile kıyafetine de bayıldım çok güzel olmuşsun, gelinlik seçimine ne zaman başlayacağız bayılırım böyle şeylere, her türlü ahval ve şerait içerisinde yardıma hazırız sengözlerimebaksanab
Yavru ceylanım nazar değdi sana, miden nasıl oldu, yeni gelinimizi nazar ediyor kem gözlerlmaz:
Face de iletimi okudunmu nazlım şakkıdı:jeyyar:
hiç sorma canım ya kesin nazar değiyor. kendime gelemedim 1 haftadır . eşim yazık korkuyor çocuk ne oldu sana böyle deyip duruyor. uyumuyor bile ben hastayım diye hep tedirgin yatıyor . faceye bakamadım daha canım .
Kıyamam ya kurşun falan mı döktürsenki, biliyormusun kurşun olayını canımcım kaydirigubbakcemile2 millet ne kem gözlü yahu, çatlasınlar nazar edenler alsanaalsanasmile
Bak kopyalıyorum iletimi buraya ;
Gözdem Yasin'e bir mektup yazmaya başlayınca “Yasin” diye başladı,“Yasin” diye bitirdi. Gördü ki hitaptan öteye geçemedi. Anladı ki aşkın namesinde ser-nameden öte kelam yok. Ve Gözdem'in lugatında “Yasin” den öte sözcük yok....
canım ya hayırlı olsun dün dikkatimden kaçmış görmemişim bu mesajı.düğüne kadar zayıflarsın eminim.zaten düğünün stresi telaşı koşuşturması ister istemez zayıflatıyor.Allah tamamına erdirsin
Bu aradaaaaa neslihanımmmmmm benim doğumgünümden 1 günnn sonramı evleniyorsunnn, ay süper ya rabbim tamamına erdirsin, bende istediğim rakamlara inebilirsem o ara nişan yapmayı düşünüyorum rabbim nasip ederse konuşmuştuk yaaabayanssulusmile kıyafetine de bayıldım çok güzel olmuşsun, gelinlik seçimine ne zaman başlayacağız bayılırım böyle şeylere, her türlü ahval ve şerait içerisinde yardıma hazırız sengözlerimebaksanab
benim kadar çabuk evlenen yok heralde
hiç aklımızda yokken eşim dedi babam istemeye geliyor ,daha biz ağustos gibi düşünüyorduk
martta geldi kayınpederim ,eşim de bunu 15 gün önce söyledi düşün sempatiksalakcinni
sözün hemen ertesi günü düğün günü aldık 40 gün sonraya akannehir
kına kıyafetlerimi ,gelinliğimi hep son gün alabildim ancak hazır oldular
hergün alışveriş ,hergün koşturmaca
izmire geldim bir gün yarım günde mobilyalarımızı seçtik aldık
ayyy ne günlerdi ya kaydirigubbakcemile3
Kıyamam ya kurşun falan mı döktürsenki, biliyormusun kurşun olayını canımcım kaydirigubbakcemile2 millet ne kem gözlü yahu, çatlasınlar nazar edenler alsanaalsanasmile
Bak kopyalıyorum iletimi buraya ;
Gözdem Yasin'e bir mektup yazmaya başlayınca “Yasin” diye başladı,“Yasin” diye bitirdi. Gördü ki hitaptan öteye geçemedi. Anladı ki aşkın namesinde ser-nameden öte kelam yok. Ve Gözdem'in lugatında “Yasin” den öte sözcük yok....
155 gün düşünüp tartarım ben, günü yaşamak pek bana göre değildir, babamdan çok annemin kızıyım ben, allahımın kısmet ettiği ölçüde, yaklaşık bir 3 sene önümü görebilmeliyim neler yapılmalı az çok plan yapmalıyım, yasinde kızıyor bana bu yüzden bu kadar planlı olma diyeee, çocuğa şimdiden beyaz eşyaları aldırttım önümüzdeki ay gelecek seçtiklerimiz kafamçokkarıştı yakında terkederse beni kaprislerimden edecek sanırım, ama sultan süleyman sabrıyla dayanıyor eyvahedigeldismile
ben çok fazla kaderciyim galiba simoşum ,anı yaşıyorum
yarına çıkıcağımızın garantisi yok ,öyle uzun vadeli planlar yapmam çok fazla
biz de plan program işi kocişe düşüyor kaydirigubbakcemile3
benim evimde çok fazla eşyam yoktur ,hatta annem üzülür herkes nasıl evleniyor siz nasıl evlendiniz diye
çok şükür Allah'ıma aç değilim açıkta değilim
yatçak yatağım ,oturcak koltuğum var mı var
herşeyin 4*4lük olması gibi bir hayalim yoktur hiç
hiç sorma canım ya kesin nazar değiyor. kendime gelemedim 1 haftadır . eşim yazık korkuyor çocuk ne oldu sana böyle deyip duruyor. uyumuyor bile ben hastayım diye hep tedirgin yatıyor . faceye bakamadım daha canım .
günaydınlarr fıstıklarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım,
ya çok özür dilerim ben uğruyorum okuyorum sizi ama yazmayı hiç canım istemiyordueyvahedigeldismile
3-4 gündür moralim çok bozuktu ama p.tesinden itibaren kendimi toparladım çok şükür.alsanaalsanasmile
h.sonu gezdik tozduk cuma akşamından beri tatildeydik. zaten sınavlar stres vs. çok ihtiyacım vardı böyle bir araya üztüne bu polikistikower tuz biber oldu.1.5 kg almışım. 2haftadır hiç diyet modunda değildim deli gibi yemek istiyordum. ama şimdi çok şükür dünden itibaren çok güzel bir moralle geri başladım diyetime.kaydirigubbakcemile2
dr. insülin direnci çin glukofen verdi biraz önce 3. tableti aldım. iştahım şimdilik normal, her gün tatlı yerken dün hiç yemedim bugünde öyle bir istek yok çok şükür.
bu arada kirazımmm çokk sevndim canım Allah hayırlı mübare eylesin bir yastıkta kocatsın sevginiz sonsuz olsu inş. sevginiz cennete kapı açsın.inanki çok mutlu olduma.s.
günaydınlarr fıstıklarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım,
ya çok özür dilerim ben uğruyorum okuyorum sizi ama yazmayı hiç canım istemiyordueyvahedigeldismile
3-4 gündür moralim çok bozuktu ama p.tesinden itibaren kendimi toparladım çok şükür.alsanaalsanasmile
h.sonu gezdik tozduk cuma akşamından beri tatildeydik. zaten sınavlar stres vs. çok ihtiyacım vardı böyle bir araya üztüne bu polikistikower tuz biber oldu.1.5 kg almışım. 2haftadır hiç diyet modunda değildim deli gibi yemek istiyordum. ama şimdi çok şükür dünden itibaren çok güzel bir moralle geri başladım diyetime.kaydirigubbakcemile2
dr. insülin direnci çin glukofen verdi biraz önce 3. tableti aldım. iştahım şimdilik normal, her gün tatlı yerken dün hiç yemedim bugünde öyle bir istek yok çok şükür.
bu arada kirazımmm çokk sevndim canım Allah hayırlı mübare eylesin bir yastıkta kocatsın sevginiz sonsuz olsu inş. sevginiz cennete kapı açsın.inanki çok mutlu olduma.s.
tüm geçmişi okudumm
geldimm
günaydın millettt :içelim:
Günaydın ablalarınnn en yumuğuuuu, ennnn şekerrriiii, en kahvaltı alışkanlığııı olmayanıııı, en hasbişiiiiiiiiiiii Şeniz
Günaydın ablalarınnn en yumuğuuuu, ennnn şekerrriiii, en kahvaltı alışkanlığııı olmayanıııı, en hasbişiiiiiiiiiiii Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?