opuyorumnanaktan
oyoyoy sabah sabah ne güzel sözlerr opuyorumnanaktan
Şeniz
akşam yasin gözde muhabbetimne bayıldıkk boshayallersmile
kıskandım ama ben de böyle karşılama istiyorum kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kirazımm çok sağol, bunlar o kadar güzel günlerki bizim de yarın nişanımızın 3.yılı olacak bizde istediklerinden 3-4gn sonra nişanlanmıştık. ben yurt dışına gidicem diyenazlıcım ya dikkat et kendine...nazara geliyosun sen kesin...valla simoşum haklı kurşunmu döktürsek acaba CADIARZUCADIARZU
bu çok çok hoşuma gitti canımcımm...harikasın sen opuyorumnanaktan
kübracım tekrar iyi olmana sevindim canım...ayrıca iyi dileklrin için çok saol,olumunekankayizsmileçok güzel dilekler bunlar gözlerim doldu okurken...rabbim herkesin gönlüne göre versin inş
simoşum dün dr.la yine konuştum çok fazla kist fln yok ama pko belirtilerin çok dedi multi kistte olabilirmiş. ama şunu unutma bu pko göz rengin gibi bir şey önemli olan smptomlarını azaltman dedi. bende kabullendim çok şükür. Rabbim ne dertlerveriyor çok şükürki basit birşey. dediğin gibi soğan kürüne başlıycam bugün adet bittikten 1 hafta sonra başlansın diyordu. ama çok da abartmak istemiyorum. çünkü dr.um çok rahat bana bir sakin ol şu hormon testin yapılsın bakarız her şeye diyor. çok rahatlatıyor beni çok mutluyum eşiminde desteğiyle çok şükür atlatıcam inş. tabi sizlerinde desteğiyle:1hug:Dönem dönem hepimiz yaşıyoruz hayatım bu bunalımları, ne diyeceğim ibrahim saraçoğlunun falan bitkisel kürleri var po için onları denesene tatlım daha başındaymış ne de olsa
suuram nasılsın fıstığım ,kalplerimiz bir inan az önce yazıcaktım kübrayı özledim diye
:lepi:kirazz_z, suura+, Naz+, Melek+, LİLLYUM+, Simerenya+, eylulums
ohhh sabah sabah pek bi kalabalığızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tüm geçmişi okudumm
geldimm
günaydın millettt :içelim:
sana olmaz sen kazana düştün :icecream:
kıskandım ama ben de böyle karşılama istiyorum kaydirigubbakcemile3
nazım sık sık hastalanman yoğun dönem geçirdin düğün telaşı koşuşturma derken yıprandı vucutt
rahatladın şimdi hastalıklar teker teker en rahat olduğun dönemde kendimizi gösterelim dedilerr
bence sebep bu a.s
Kim kim bayıldınız ablişiiim bayanssulusmile
teşekkür ederim kirazımm çok sağol, bunlar o kadar güzel günlerki bizim de yarın nişanımızın 3.yılı olacak bizde istediklerinden 3-4gn sonra nişanlanmıştık. ben yurt dışına gidicem diyene günlerdi ya çok da güzeldi o heyecanla harikydı. her şey olur tatlım,meleğimin dediği gibi siz mutlu olun 4*4lük olmasa da olur. o heyecan o huzur o mutluluk dünyadaki her şeye bedel, kafayı dünyalık eşyalara takıpta huzurunuzu mutluluğunuzu kaçırmayın,şeytan bu aralar çok uğraşır sizinle sakın fitneye fırsat vermeyin...
simoşum dün dr.la yine konuştum çok fazla kist fln yok ama pko belirtilerin çok dedi multi kistte olabilirmiş. ama şunu unutma bu pko göz rengin gibi bir şey önemli olan smptomlarını azaltman dedi. bende kabullendim çok şükür. Rabbim ne dertlerveriyor çok şükürki basit birşey. dediğin gibi soğan kürüne başlıycam bugün adet bittikten 1 hafta sonra başlansın diyordu. ama çok da abartmak istemiyorum. çünkü dr.um çok rahat bana bir sakin ol şu hormon testin yapılsın bakarız her şeye diyor. çok rahatlatıyor beni çok mutluyum eşiminde desteğiyle çok şükür atlatıcam inş. tabi sizlerinde desteğiyle:1hug:
iyiyim meleğim çok şükür, bendesizi çok özledim ama ancak topladım kendimi. sen nasılsın nasıl gidiyor o pastane de diyet vallahi sana çok imreniyorum. o pastanede 1 hafta dayanıyorsan başaracaksın eminim. belki ağustos eylül gibi birlikte hamile kalırız
:lepi:
günaydın abliş nasılsın, nasıl gidiyor oğluşla diyet
bu arada face de fotolarınıza bakım. sende çok bir şey yok ama oğluş göbeklenecek gibi dikkat etsin bence o da:1ninca:
ben ece gamzeboshayallersmile
yusuf ile zülayhanındı ama olsun yasinle gözdeyede yakışmışş boshayallersmile
oyy ne güzel kübram ikimiz birlikte hamile kalsak :cüvcüv: :cüvcüv:
kızlar siz hamile kalın allah kısmet ederse arkanızdan ben gelicem .
BugÜn maŞallah kalabalık burası dÜn kımsecıkler yoktu Çok canım sıkıldı ......
oyy ne güzel kübram ikimiz birlikte hamile kalsak :CüvCüv: :CüvCüv:
Ben değiştirdim isimlerin ne ehhemmiyetiii var değilmiiiiiii kaydirigubbakcemile3
Hemeeeennnnn
Günaydın arkadaşlarıııınnn ennnnn montici olupta sonradan bozanıııı, en bebişi en geç kısmetse 1,5 yıl sonra kucağında olacak olanıııı, en izmirlisiiii, en anı yaşayanııı, en sebzenin yanına lavaş yiyip aeben gestapoşumdan dayak yiyeniiiiiiiiii :jeyyar:
olabilir ablam . Geçen hafta evde hiç oturamadık zaten onunda etkisi çok fazlaydı sanırım . Bu hafta hiç evden çıkmak istemiyorum . Akşam gidip evimi toplayayım her yer her yerde gezmekten evle ilgilenemedim 1 haftadır . Eşim vuracak beni yakında ....
Ben değiştirdim isimlerin ne ehhemmiyetiii var değilmiiiiiii kaydirigubbakcemile3
kızlar siz hamile kalın allah kısmet ederse arkanızdan ben gelicem .
suuuracım gördünmü oğlumuuuu delikafadulden
nasılda yakışıklı aslan gibi değilmi amaaaa oğluşummm boshayallersmile
yesin onu annnesiii opuyorumnanaktan
bu aradaa bende son halimle iyiyim değilmi suuracımmm :1rolleyes:
Hemeeeennnnn
Günaydın arkadaşlarıııınnn ennnnn montici olupta sonradan bozanıııı, en bebişi en geç kısmetse 1,5 yıl sonra kucağında olacak olanıııı, en izmirlisiiii, en anı yaşayanııı, en sebzenin yanına lavaş yiyip aeben gestapoşumdan dayak yiyeniiiiiiiiii :jeyyar:
Bende doğurmakkkk istiyoruuuuum çok doğurasıııım vaaaaar sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?