ay bu ne yaaa heryer sallanıyor, ödüm kopuyor beklenen büyük istanbul depremi olmasınMuglada deprem olmus 5.2 siddetinde
Görürsün sen bu hafta bir kabak corbasi patlatirsin genebende 57 temiz göriyim de mezun oluyım
Bugünü yazayım bende
Sabah (10.30)
- Menemen, 2 dilim ekmek
Akşam (20.00)
- 6 kaşık makarna, 1 bardak ayran
Su: 2.5 lt
Spor: yoksportie
Bugün biraz saçma geçti hiçte keyfim yok böyle duygusal olarak yiyesim var Ama zor tutuyorumBugün birde duş alırken dengeyi sağlayamadım azcık sakatlanmış olabilirim spor olarak zaten dinlenmedeydim Ama yemek yoktu Tek başıma kalkıp yapamadımda makarna vardı onu yiyeyim dedim
Eklemeyi unutmuşum menülere iki gündür öğlen yarım bağ nohut yedim
yarınki tartıya göre şekil alıcamGörürsün sen bu hafta bir kabak corbasi patlatirsin gene
Demekkiii guzel seyler görücen demektiryarınki tartıya göre şekil alıcam
kısmetDemekkiii guzel seyler görücen demektir
Hadi hayirlisikısmet
Tamam tatlım senin için sözbence bunu telafi etmelisin, ara sıra vücudu şaşırtmak iyi ama arkadaşım yarışma var ne kadar kovalasak az seni
Deneyeceğim, Ben buradayım demek istiyorum kaptanım benimle gurur duysun
Ed
Tamam tatlım senin için söz
Gelelim sevgili bugünkü menüme
Bugün protein günü yaptım...dengelemek adına... kaçamaklari telafi etmek için... karbonhidrat almıştım çünkü...beyaz ekmek..makarna ..irmik helvasi gibi..
9.00 ..2 kupa ılık su.1 kupa limonlu su.
10.00..2 haşlanmış yumurta pul biberli tuzlanmış.
1 kupa yeşilçay
12.00 ..1 büyük fincan 150 ml sütlü şekersiz Türk kahvesi.
14.00..1 şişe sade maden suyu
16.00 olabilir saatini hatırlamıyor um...
1 kupa yeşilçay..
19.00.. 2 tane haşlanmış yumurta pul biber ve tuz eşliğinde.
21 .30 1 kupa yeşilçay..
Sıvı alımı aralarda limonlu su içtim...
3 litreden fazla suları hep 250 ml kupa ile içtim çünkü .4 bile olmuş olabilir...
Spor 1 saat temizlik=30 puan
200 tane jumping jacks 200/4=50 puan
Zipzip- kaptan cezami cektim başka ceza varsa kes... yaparız...
Toplam :80 puan 28/06sportie
Yarın eksi ile gelme ümidiyle
Bende ama dukanin atak evresi de böyle ödem filan attırıyor hemen....şimdi yaptım jumping jacks o şişlik yapar mı?...afiyet olsun, cumartesiyi telafi etmişsin ama bakalım tartıya ne yansıycak merak ediyorum yarınki tartı sonucunu
Kiz kayinvalidemdeydim geldim gelirkende kaktus sitili getirdim onlarla ugrastim omer asafi uyuttum simdi bir kahve icip esim gelince yuruyuse gidcem buyin uyumadim duzenim degisti disari cikyimyamuhabbet etmeye kimse gelmiyo sonra yatinca bildirimler 1500 tane buneee
Hingel naptin lili?Kiz kayinvalidemdeydim geldim gelirkende kaktus sitili getirdim onlarla ugrastim omer asafi uyuttum simdi bir kahve icip esim gelince yuruyuse gidcem buyin uyumadim duzenim degisti disari cikyimya
Az birsey yedim tabaginn ortasina aldim uzerine yogurt boca ettim kayinvalidem kizdi ancaki az bi kilo alip iyi olduydun ne demeye vermeye calisiyorsun diyeHingel naptin lili?
kızlar tünaydın nasılsınız? fırından yeni çıkmış sıcacık ekmeklerinizi bal tereyağı bol peynir oyyyy sucuklu yumurtalara bandırıp yediniz mi bakem?
akşam menülerinde kimde şöyle bol tereyağ ile soslanmış kıymalı mantı hatta sosyete mantısı var ?
O kadar yoğunum ku maalesef ne yemek yapılıyosa onu yedim bu haftasonu kaçamakla geçti ıslak kek dondurma ve mantı yedim@Nidsalii canım dünkü menü ve sporunu göremedim hiç olmazsa sporu yazarmısın
@Findikfaresi123 canım senin dünkü var ama 26/6 cumanınkini göremedim
@fattylamb94 canım cuma ctsi sporlarını yine 80 dak yürüyüş olarak mı hesaplıyım ?
sudem34 canım dünkü menü spor bilgin yok
leydii18 canım dünkü menü ve sporunu göremedim
Spor sonuçları için eksiklerin tamamlanması lazım. Yarın sonuçları açıklarım sanırım
Zipzip-
Bizde mantı yaptık bacım dolu dolu 1 tabak yedim yürüyüşe çıktım mideme oturduAz birsey yedim tabaginn ortasina aldim uzerine yogurt boca ettim kayinvalidem kizdi ancaki az bi kilo alip iyi olduydun ne demeye vermeye calisiyorsun diye
Bunun gibi 3 du birini buzluga kaldir dedim ikisini pisrdik bemim yedigim 10 tane falandir
Bende birazdan cikicam iso geleydiBizde mantı yaptık bacım dolu dolu 1 tabak yedim yürüyüşe çıktım mideme oturdu
Bacim aslinda yemezdim ama kayinvalidede olunca yemek mecbur yedim ve çok baski yapiuorlar diyet yapmamam icin sanki 50 kiloyumBizde mantı yaptık bacım dolu dolu 1 tabak yedim yürüyüşe çıktım mideme oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?