Yediklerimi saymayimsen neyedinkii kuşkadarsin zatenbiz neyesek yaradığı icin
Yediklerimi saymayim
Karbonhidrat patlamasi yasiyorum 2-3gundur
Kilo acisindan takipte oldugum icin sıkıntı yok ama dikkat etmezsem artilar gelir
Yarin sabah gidecegim de ne zaman geleceğim belli degil canim yine takimda olurum ya cook yapilacak is yok insallahHımmmm anladim bidaha ordasin sanirim
Iyi aksamlar canim ❤İyi akşamlar
Dengeliyorum cok sukur canim karantinadan sonra daha rahat oldu bu durum oncesinde koruyamıyordum2 gün yersin sonra dengelersin senimi düşünek talaşımıza zipzip
Birgün ikigun yediklerin kilo yada yağa dönüşmediği icin sorun yok hergun yersen sorun orda neyseki yapmiyoruz diyilmi kaptanimYediklerimi saymayim
Karbonhidrat patlamasi yasiyorum 2-3gundur
Kilo acisindan takipte oldugum icin sıkıntı yok ama dikkat etmezsem artilar gelir
Kesinlikle surekli boyle beslenmiyoruzBirgün ikigun yediklerin kilo yada yağa dönüşmediği icin sorun yok hergun yersen sorun orda neyseki yapmiyoruz diyilmi kaptanim
Guzel menu spor afiyet olsun canimMerhaba herkese. Bugün kardeşim geldigi için pek girip bakamadım.
10.00 1 biber 2 yumurtadan omlet, 1 kalıp peynir, 1 dilim çok tahıllı ekmek
12.30 1 porsiyon sade dondurma
14.00 sade turk kahvesi, sade soda
18.00 1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı taze fasulye, 1 bardak ayran, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Suyu saymadım ama diger günlerden daha az olduğuna eminim. 1 saat Leslie 5 240 puansportie Zipzip-
Hingele ragmen guzel canim afiyet olsun sporunda cook guzelSabah 8 00
Yumurta piyazi
3 Zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz, 3 kur dut badem
1 dilim cok tahilli
Bir fincan turk kahvesi
Bir porsiyon sulu köfte
1 bardak ayran
1 dilim cok tahilli
19 05 aksam ( saat icin uzgunum elimde olmayan sebeplerden ötürü)
Yt. Ortasi kadar hingel
Bır kase yogurt
BIr catal karpuz
Su 4 litre
Spor
30 dk boosted 120
1 Saat yuruyus. 150
4 Saat temizlik 120
Toplam 390 puanZipzip- sportie
gel kiz bizim tarlayada cok güzel ise yararsin senYarin sabah gidecegim de ne zaman geleceğim belli degil canim yine takimda olurum ya cook yapilacak is yok insallah
Kiraz ,visne toplancak ,bahcelerde ot temizlencek,sulama felan bakalim neler yapacagiz:))
Iyi aksamlar canim ❤
gel kiz bizim tarlayada cok güzel ise yararsin sen
Kiyamam sanaKazma kurek sallayamam ama
Ziraat okudum yaa babamlar diyor sunu yap bunu yap bende diyorum gucum yetmiyor
Allah kolaylik versin meyve toplamak cok zor oluyorKiyamam sanabizimde ağustos 10dan sonra incir toplama basliyo 1ay suruyo sabah 6da falan gidiyoruz öğlene kadar bitirelim diye ihracat oluyo avrupa ya ama ben gitmek istemiyorum
Vişne kiraz zor ya gecen gittikyaaa cok zor incir gene ona bakis kolay oluyo olani aliyosun ama hergun gidiyosunAllah kolaylik versin meyve toplamak cok zor oluyor
2010 da stajimda 15 gun visne ve kiraz toplattilar
Inciride hic sevmemVişne kiraz zor ya gecen gittikyaaa cok zor incir gene ona bakis kolay oluyo olani aliyosun ama hergun gidiyosun
Siyah incir bizimkisi canim iri balli balli guzeldir tabiki bazi insanlar sevmiyo ben gene bayiliyommm kuruda yasta zaten sana sormam yiyonmu diyeInciride hic sevmem
Hangi incirden beyaz incir mi siyah incir mi
enerji_kusagi ile gecen sene incir uzerine bayagi bir konusmustuk :))
Sadece kurusunu yersem.yerim onuda uzun zaman oldu yemedim :))
Bizim eski evin onunde yetişiyordu bir tane yemezdim annem pazardan aliyor tabi sizinkiler kadar guzel degildir gecen sene baktim tadına sadeceSiyah incir bizimkisi canim iri balli balli guzeldir tabiki bazi insanlar sevmiyo ben gene bayiliyommm kuruda yasta zaten sana sormam yiyonmu diye
Teşekkür ederim kaptanimmmGuzel menu spor afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?