Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vişne kiraz zor ya gecen gittikyaaa cok zor incir gene ona bakis kolay oluyo olani aliyosun ama hergun gidiyosun
Ayyyy evet kiraz çok zor yaa. Kayinvalidemlerin kiraz tarlası var. Sabahın köründe topluyorlar benim bunye alışkın değil ki bir fena oluyorum

Ayyyy evet kiraz çok zor yaa. Kayinvalidemlerin kiraz tarlası var. Sabahın köründe topluyorlar benim bunye alışkın değil ki bir fena oluyorum
Zor valla ucuzda olmasin zaten satanlar icin tek tek toplaniyo

Hepsi çok güzel olmuş
Afiyet olsun
Siyah incir bizimkisi canim iri balli balli guzeldir tabiki bazi insanlar sevmiyo ben gene bayiliyommm kuruda yasta zaten sana sormam yiyonmu diye
Çok güzel olur onlar bende hiç aramam incir olsundabizim burda çok olmaz
Muglada deprem olmus 5.2 siddetinde
5-6 sn kadar sürdü dediler Ama birden çok sallanmış Allah beterinden korusun

Bugünü yazayım bende
Sabah (10.30)
- Menemen, 2 dilim ekmek
Akşam (20.00)
- 6 kaşık makarna, 1 bardak ayran
Su: 2.5 lt
Spor: yok sportie
Bugün biraz saçma geçti hiçte keyfim yok böyle duygusal olarak yiyesim var Ama zor tutuyorum Bugün birde duş alırken dengeyi sağlayamadım azcık sakatlanmış olabilirim spor olarak zaten dinlenmedeydim Ama yemek yoktu Tek başıma kalkıp yapamadımda makarna vardı onu yiyeyim dedim
Eklemeyi unutmuşum menülere iki gündür öğlen yarım bağ nohut yedim

Gecmis olsun canim onemli birseyin yoktur inşallah

Gecmis olsun canim ama yarim bağ nohut nekihele

bende 57 temiz göriyim de mezun oluyım

canım afiyet olsun, menünü de sporunu da beğendim. Biraz karbon fazla ama sporla halletmişin

afiyet olsun canım beğendim menünü ve sporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…