Ayyyy evet kiraz çok zor yaa. Kayinvalidemlerin kiraz tarlası var. Sabahın köründe topluyorlar benim bunye alışkın değil ki bir fena oluyorumVişne kiraz zor ya gecen gittikyaaa cok zor incir gene ona bakis kolay oluyo olani aliyosun ama hergun gidiyosun
Aaa bakmadim hic haberlereMuglada deprem olmus 5.2 siddetinde
Son dakikaya bakip geldim de gordumAaa bakmadim hic haberlere
Zor valla ucuzda olmasin zaten satanlar icin tek tek toplaniyoAyyyy evet kiraz çok zor yaa. Kayinvalidemlerin kiraz tarlası var. Sabahın köründe topluyorlar benim bunye alışkın değil ki bir fena oluyorum
bu ara hep oluyo yaaa allah yardimcimiz olsunSon dakikaya bakip geldim de gordum
Amin canimbu ara hep oluyo yaaa allah yardimcimiz olsun
Hepsi çok güzel olmuş27 haziran Cumartesi menü
10.00
Peynirli yeşil soğanlı omlet
2 çeri domates
2 dilim tambuğday ekmeği
16.00
7 8 y.kaşığı taze fasülye
2 tane mercimek köftesi
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 90 dk tempolu yürüyüş - 225 puan
300 ipsiz atlama - 37 puan
Toplam: 262 puan
28 haziran pazar menü
10.00
2 göz yumurta
1 parça çeçil peynir
1 közlenmiş kapya biber
2 dilim tam buğday ekmeği
13.00
2 dilim karpuz
17.00
4 tane köfte
2 ince dilim fırında patates
1 bardak ayran
Spor
80 dk tempolu yürüyüş - 200 puan
Zipzip- sportie cumada 80 dk yürüyüş
Afiyet olsunMerhaba herkese. Bugün kardeşim geldigi için pek girip bakamadım.
10.00 1 biber 2 yumurtadan omlet, 1 kalıp peynir, 1 dilim çok tahıllı ekmek
12.30 1 porsiyon sade dondurma
14.00 sade turk kahvesi, sade soda
18.00 1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı taze fasulye, 1 bardak ayran, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Suyu saymadım ama diger günlerden daha az olduğuna eminim. 1 saat Leslie 5 240 puansportie Zipzip-
Çok güzel olur onlar bende hiç aramam incir olsundaSiyah incir bizimkisi canim iri balli balli guzeldir tabiki bazi insanlar sevmiyo ben gene bayiliyommm kuruda yasta zaten sana sormam yiyonmu diye
5-6 sn kadar sürdü dediler Ama birden çok sallanmış Allah beterinden korusunMuglada deprem olmus 5.2 siddetinde
Aminn canim son 1 haftadir dogu bati sallaniyor5-6 sn kadar sürdü dediler Ama
Gecmis olsun canim onemli birseyin yoktur inşallahBugünü yazayım bende
Sabah (10.30)
- Menemen, 2 dilim ekmek
Akşam (20.00)
- 6 kaşık makarna, 1 bardak ayran
Su: 2.5 lt
Spor: yoksportie
Bugün biraz saçma geçti hiçte keyfim yok böyle duygusal olarak yiyesim var Ama zor tutuyorumBugün birde duş alırken dengeyi sağlayamadım azcık sakatlanmış olabilirim spor olarak zaten dinlenmedeydim Ama yemek yoktu Tek başıma kalkıp yapamadımda makarna vardı onu yiyeyim dedim
Eklemeyi unutmuşum menülere iki gündür öğlen yarım bağ nohut yedim
Gecmis olsun canim ama yarim bağ nohut nekiheleBugünü yazayım bende
Sabah (10.30)
- Menemen, 2 dilim ekmek
Akşam (20.00)
- 6 kaşık makarna, 1 bardak ayran
Su: 2.5 lt
Spor: yoksportie
Bugün biraz saçma geçti hiçte keyfim yok böyle duygusal olarak yiyesim var Ama zor tutuyorumBugün birde duş alırken dengeyi sağlayamadım azcık sakatlanmış olabilirim spor olarak zaten dinlenmedeydim Ama yemek yoktu Tek başıma kalkıp yapamadımda makarna vardı onu yiyeyim dedim
Eklemeyi unutmuşum menülere iki gündür öğlen yarım bağ nohut yedim
Nohut satılıyor yaa pazarlar da yesil hic denk gelmedin miGecmis olsun canim ama yarim bağ nohut nekihele
Heeee allahimyaaaa bağ deyinceNohut satılıyor yaa pazarlar da yesil hic denk gelmedin mi
canım sen diyetisyene devam ediyodun sanki ???Teşekkür ederimkilo vermem durdu sanırım artık farklı şeyler denemem gerekiyor
sportie bugun baslicaktim spora ama eylul hanim öğle uykusunu uyumucam diye diretti hanfendi 4bucuk gibi uyudu maymun eee sonrada yemek faslina basladim uyandi disari cikicam diye agladi simdi iceri girdik 6da çıktım yetmiyo ona oynamak onun arkasindan 1saat yürümüşüm sadece öbür 1saat gene kosturduk top oynadik yarin sabah erken kalkarim kismetse yaparim kahvaltıdan once bu hafta 67gormem lazim 2haftadir atamadim sinirlerim bozuldu
Sabah 8 00
Yumurta piyazi
3 Zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz, 3 kur dut badem
1 dilim cok tahilli
Bir fincan turk kahvesi
Bir porsiyon sulu köfte
1 bardak ayran
1 dilim cok tahilli
19 05 aksam ( saat icin uzgunum elimde olmayan sebeplerden ötürü)
Yt. Ortasi kadar hingel
Bır kase yogurt
BIr catal karpuz
Su 4 litre
Spor
30 dk boosted 120
1 Saat yuruyus. 150
4 Saat temizlik 120
Toplam 390 puanZipzip- sportie
iyi yolculuklar kaptanımSabah 6 da
Merhaba herkese. Bugün kardeşim geldigi için pek girip bakamadım.
10.00 1 biber 2 yumurtadan omlet, 1 kalıp peynir, 1 dilim çok tahıllı ekmek
12.30 1 porsiyon sade dondurma
14.00 sade turk kahvesi, sade soda
18.00 1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı taze fasulye, 1 bardak ayran, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Suyu saymadım ama diger günlerden daha az olduğuna eminim. 1 saat Leslie 5 240 puansportie Zipzip-
Kiyamam sanabizimde ağustos 10dan sonra incir toplama basliyo 1ay suruyo sabah 6da falan gidiyoruz öğlene kadar bitirelim diye ihracat oluyo avrupa ya ama ben gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?