Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben fazla giremiyorum canim ya sınava az kaldi telefonla hasir nesir olmamak adina bide buraya girince sohbete kaptiriyorum ondan
boşver kafana baska birsey takma canim sinavina odaklan inşallah hayirlisiyla atlatirsin

elmalı turta olmamis canim bugun herkes hafta sonu diye yapmis yapacağını

Gecmis olsun canim onemli birseyin yoktur inşallah
Şükür yok abla sadece burkuldu o kadar yarına kadar yine normale dönerim
Heeee allahimyaaaa bağ deyince
E Ama oda bağ
canım geçmiş olsun, biraz enerjin düşmüş, olur arada öyle, yine de fazla bişey yememişin, yarın güne daha enerjik kalk bugün çok güzel olacak de çok güzel olur
Öyle yapcam bakalım Ama umarım mesaj ters tepmez

Bacim aslinda yemezdim ama kayinvalidede olunca yemek mecbur yedim ve çok baski yapiuorlar diyet yapmamam icin sanki 50 kiloyum yine hasta olurmusum diye endise ediyorlar galiba☹
Ahhh su kayinvalideler ahhhhhhh. Yok anne ben onu yemeyecegim dedikten sonraki bakışını görmeniz lazım. Kadın "sen yemedigin için bebeği besleyemedin. Ondan kalbi durdu" bile dedi bana. Kayınvalide dediniz bastiniz damarıma

Evett yeni eve girdim herkesleri ve kendimi tebrik ediyorum sportininde dediği gibi kendimize büyük yatirim ellerine emegine saglik canim seninde sportie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…