Gunaydin canimGünaydınnn
Zeyno cuma gunaydin yazmak istedim ama oyle bant falan yapistirmasaydin keske cocuklarin güveni sarsiliyomus oyle dedi banada gecen hemsire gunduz kesmeye baslarsin gece emsin bir hafta sonrada geceyi kesmeye başla dedi eline süt falan ver kalkarsa su icir dediİkı gundur kızımı sadece gece emziriyorum
Yemek yemiyor memeye güvenip balık yagı ve vitamin siparis ettik umarım ise yararlar cok zor yemeyen cocuk
Gidip gelip kokluyor kuzum
Bant yapıstırdım emmek istemiyor
Bugun mangala gidiyoruz 2 aile
Carsamba da bir aksilik olmazsa kv gideriz
22.ayındaNe kadarlik şuan bebegin, yemeyen bebek gercekten zor Allah yardim etsin
22.ayındaNe kadarlik şuan bebegin, yemeyen bebek gercekten zor Allah yardim etsin
Gece uyanmıyor uykulu ben veriyorumZeyno cuma gunaydin yazmak istedim ama oyle bant falan yapistirmasaydin keske cocuklarin güveni sarsiliyomus oyle dedi banada gecen hemsire gunduz kesmeye baslarsin gece emsin bir hafta sonrada geceyi kesmeye başla dedi eline süt falan ver kalkarsa su icir dedi
İstemezse birak ozaman iyi olur senin icinden onun icinde bende cok zorlancam gibi geliyo22.ayında
Aynen öyle umarım faydası olur
Gece uyanmıyor uykulu ben veriyorum
Ama gündüz istiyor bantı gorunce vazgeciyor az önce kokladı beni gitti acmadı memeyi artık istemez gibime geliyor
Senin ki ne kadarlık buyük mü benimkindenİstemezse birak ozaman iyi olur senin icinden onun icinde bende cok zorlancam gibi geliyo
18aylik benimkideSenin ki ne kadarlık buyük mü benimkinden
Kücükmüs daha18aylik benimkide
2yas kesin emzir dedi hemsire,bazen oda yemek istemiyo memeye dayaniyo bende bunaliyorum yeter diye bagrasim varKücükmüs daha
Yeme sıkıntısı yoksa emzir canım 2 yasına kadar
Benim kızım yemek yemedigi icin kesiyorum
Kesince yemek yemeye baslar dedi bir cok arkadasim umarım öyle olur
2yas kesin emzir dedi hemsire,bazen oda yemek istemiyo memeye dayaniyo bende bunaliyorum yeter diye bagrasim var
Benim de artı eksi öyle değişik ki.. çok oynuyor tartıda..Arkadaşlar ben artıdayım beklediğim birşey, o yüzden sıkıntı etmiyorum. İncelmeye devam ettiğim sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?