- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Sağol canim şükür iyiyim evde yalnizdim korktum bi an da gecti şükürSaricivcivcikcik iyimisin canım şimdi öğrendim çok.gecmis olsun
Evet canım bu ara çok sallıyor Türkiye'nin her yerinden deprem duyuyoruz ben hala çok tedirginim çocukların odalarının kapılarını kapatmiyorum deprem olurda kapi açılmaz içerde kalırlar diye korkuyorum tedirgin uyuyorum eşim az önce ayağını sallıyor yatakta dedim senmi salliyorsun yatağı çok.korktum geçen gün korku hala üzerimden gitmiyor rabbim korktugumuzu başımıza.vermesinSağol canim şükür iyiyim evde yalnizdim korktum bi an da gecti şüküriyi salladi ama bu aralar cok oluyo ya Allah korusun
Aa burdan değilmisindiğer takımdan gelip sana ceza kesmem uygun olmaz canım ama bizim takımdan kızıma 2 fazladan bardak su ve 50 mekik cezası kestim ben mantı için
Evet ama 2 haftadır yasak olduğu için gidemedim. Bu cumartesi menümü kesin değiştirir 25 gündür aynı menüyü yiyorumcanım sen diyetisyene devam ediyodun sanki ???
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun çok kötü sallanmışsınızSağol canim şükür iyiyim evde yalnizdim korktum bi an da gecti şüküriyi salladi ama bu aralar cok oluyo ya Allah korusun
Çok geçmiş olsunSağol canim şükür iyiyim evde yalnizdim korktum bi an da gecti şüküriyi salladi ama bu aralar cok oluyo ya Allah korusun
GünaydınGunaydin kizlar
GünaydınGunaydin kızlar
günaydınGünaydın kızlar
Ne kadarlik şuan bebegin, yemeyen bebek gercekten zor Allah yardim etsinİkı gundur kızımı sadece gece emziriyorum
Yemek yemiyor memeye güvenip balık yagı ve vitamin siparis ettik umarım ise yararlar cok zor yemeyen cocuk
Gidip gelip kokluyor kuzum
Bant yapıstırdım emmek istemiyor
Bugun mangala gidiyoruz 2 aile
Carsamba da bir aksilik olmazsa kv gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?