Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ellerine sağlık ablacım

Günaydinn
Cuma günü 67.100
Bugün 66.300
Fark - 0,8

Maşallah

Kücükmüs daha
Yeme sıkıntısı yoksa emzir canım 2 yasına kadar

Benim kızım yemek yemedigi icin kesiyorum
Kesince yemek yemeye baslar dedi bir cok arkadasim umarım öyle olur
Benim komsum oğlunu sutten kesti yine yemek değil bu kezde biberonla süte başladı her aciktiginda süt yemek yemiyor

Son düzenleme:
Benim komsum oğlunu suttun kesti yine yemek yedegil bu kezde biberonla süte başladı her aciktiginda süt yemek yemiyor
Benim büyük kiz oyleydi gece 1litre sut icti hep ağlıyordu bitince biberonu fırlatıp atiyodu ama buna oyle yapmicam gece uykusu duzene girsin enazindan memeyi kesip süt versende ona aliscak gece yatarken doyurup öyle uyutcam inşallah

23 ayda kestim bende daha erken emzür çocuğu
20 gün emzirenler var ne 23 ayı mamayla büyüdü Tuğçe şimdi bile maşallah taş gibi sağlıklı hemde kilolu bı migren atagimiz oldu baskada bir sikintisi yok hamdolsun 2 yaşa kadar emzirmek bana göre çok fazla ben 6 ayda ek gidaya başladım emzirilen çocuklar ek gida yemiyorlar memeye güvenip hemde memeden kesince süte başlıyorlar yine yemek yemiyorlar

Erken yatmış birileri...bu saatte kalktığına göre
canim keşke 24 aya kadar emzirsen...yinede sen daha iyi bilirsin tatlım..
bonus cum Dukan diyeti yapıyor musun? Yulafın kendisini mi köpeğini mi yiyorsun? Hadi senle bıraktığımız kiloya inip üst listeye girelim...
sizede gunaydin Songül

Bende ek gıdaya basladim ama nedense dana hem yemek hem meme diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…