Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayirli tatiller canim

Eki Görüntüle 2655798
Bence bunu gururla avatar olarak kullana bilirsin tekrar tebrik ederim E Elif_Eylul

E Elif_Eylul mezuniyetin hayırlı olsun canım
Giden kilolar bir daha gelmesin inşallah

Bu aralıklı oruca başlasam mi ? Öneriyor musunuz ? Yavaş kilo verdigim için daha fazla aç kalmaya ihtiyacım var gibi hissediyorum
Kesinlikle öneririm canım. Ama bunu anlamanın yolu Ramazanda oruç tutuyorsan onu gözönüne al. Kolay zayıflıyorsan ya da çok yiyip kilo almadıysan aralıklı oruç sana uyar canım...

Hayirli tatiller canim
Çok sağ ol lilim.
Bir iki mesajda geçmiş olsun demişlerdi arkadaşlar. Aynı dilek temennilerle ben de acil şifalar dilerim kuzum. Geçmişe gidip bir bakayım tam anlamadım sebebini. Umarım çok ciddi bir durum yoktur. Allah'tan ümit kesilmez.

Allah razi olsun canim ben sana ozet geceyim, böbrek sorunum var yine olcumu tekrarlandi suan stabil sol yuzde 19 sag yuzde 81 caliciyor bugünüme şükür Rabbim aratmasin

Napiyosun ablacım nasılsın bana niye kutlama yapmadık ya ben üvey evlatmiydim
Hiç bu kadar çabuk mezun olacağını düşünmüyordum sürpriz oldu...
S beden bir tayt hediye edicim sana içine girinceye kadar uğraşmaya devam edersin.
Nasıl hoşuna gitti mi hediyem...

Allah razi olsun canim ben sana ozet geceyim, böbrek sorunum var yine olcumu tekrarlandi suan stabil sol yuzde 19 sag yuzde 81 caliciyor bugünüme şükür Rabbim aratmasin
Dertsiz baş olmuyor herkeste farklı... inşallah daha da iyi hissedersin . Sol böbrek sıkıntı veriyor mu... yaşam kaliteni düşürüyor mu...Bu durumda fazla su tuketemiyorsun sanırım...ya da tam tersi çok mu icilmeli bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…