Hayirli tatiller canim
Felicio kuzummmm
Merak edermiş güzel kızım
Canım tatil hazırlığı yapıyorum. Takıma bakıyorum alıntı etiket olmayınca bazen sessiz ayrılıyorum . Çok iyiyim Bursa merkeze indim yazlık şal aldım birkaç tane. Antalya bayağı sıcak hayali bile bunaltiyor..evimiz var orada kiracı çıktı bir iki gün abimde kaldıktan sonra evimize geçeceğiz ihtiyaçlarımız dahilinde nevresim yastık mutfak gereçleri ayarlıyorum. Eşim de letgodan buzdolabı kanape bakıyor . Tatlı telaşlar...sen nasılsın canım...
Tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun
Kiz o dediğin ben oluyorum20 gün emzirdim göğüs ucu yoktu biberen ucunu göğsüme.dayayip öyle emziriyordum sonra süt kesildi mamaya basladim
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar:@Ucmelekannesi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (626. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (743. Etap) : 64,85 Verilen Toplam Kilo : 14,15 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,91% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 2655798
Bence bunu gururla avatar olarak kullana bilirsin tekrar tebrik ederim E Elif_Eylul
Oneririm canim kilo vermede ac kalma suresi onemliBu aralıklı oruca başlasam mi ? Öneriyor musunuz ? Yavaş kilo verdigim için daha fazla aç kalmaya ihtiyacım var gibi hissediyorum
İyi bir araştırma yaparak ben de başlayayım o zaman yanıtın için çok teşekkür ederimOneririm canim kilo vermede ac kalma suresi onemli
Burda da onunla ilgili cok fazla topik var gormussundur
Ya eşim reçel almış bu kaymak varken bitene kadar bana rahat olmuyor şeytan dürtüyor sürekli...Yavru kuş cheesecake in tadına bakmışsın zaten reçel niye
Kesinlikle öneririm canım. Ama bunu anlamanın yolu Ramazanda oruç tutuyorsan onu gözönüne al. Kolay zayıflıyorsan ya da çok yiyip kilo almadıysan aralıklı oruç sana uyar canım...Bu aralıklı oruca başlasam mi ? Öneriyor musunuz ? Yavaş kilo verdigim için daha fazla aç kalmaya ihtiyacım var gibi hissediyorum
Aminnnmmm
Seytana uymamak lazim diyecemde yanlis degilsem kilon zaten 60 alti bosver uyYa eşim reçel almış bu kaymak varken bitene kadar bana rahat olmuyor şeytan dürtüyor sürekli...
Aynen sma benden zayıf bir ortim var ne zaman uymaya kalksam ellerimden çekiyor beniSeytana uymamak lazim diyecemde yanlis degilsem kilon zaten 60 alti bosver uy
Çok sağ ol lilim.Hayirli tatiller canim
Üzüldüm ...Bir bucuk yil oncesi gibi cok sukurki daha kotuye gitmemis sabit kalmis.
Sag bobrek %81 sol bobrek %19 calisiyor. Ama diger olcumde sol 17 küsür sağ 82 küsürdü ufak oynama olmus oda degerlendiren kisinin yorumlamasi farki olabilir.
Allah razi olsun canim ben sana ozet geceyim, böbrek sorunum var yine olcumu tekrarlandi suan stabil sol yuzde 19 sag yuzde 81 caliciyor bugünüme şükür Rabbim aratmasinÇok sağ ol lilim.
Bir iki mesajda geçmiş olsun demişlerdi arkadaşlar. Aynı dilek temennilerle ben de acil şifalar dilerim kuzum. Geçmişe gidip bir bakayım tam anlamadım sebebini. Umarım çok ciddi bir durum yoktur. Allah'tan ümit kesilmez.
Hiç bu kadar çabuk mezun olacağını düşünmüyordum sürpriz oldu...Napiyosun ablacım nasılsınbana niye kutlama yapmadık ya ben üvey evlatmiydim
Dertsiz baş olmuyor herkeste farklı... inşallah daha da iyi hissedersin . Sol böbrek sıkıntı veriyor mu... yaşam kaliteni düşürüyor mu...Bu durumda fazla su tuketemiyorsun sanırım...ya da tam tersi çok mu icilmeli bilmiyorum.Allah razi olsun canim ben sana ozet geceyim, böbrek sorunum var yine olcumu tekrarlandi suan stabil sol yuzde 19 sag yuzde 81 caliciyor bugünüme şükür Rabbim aratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?