Doğru söyleyin @Beyazkugu87 sizmi doldurdunuz
Siyah olsaydı yapardım da Allah'ın beyaz kugusuna kıyar miyim...yok bacım biz ne doldurduk ne de bosalttik...Doğru söyleyin @Beyazkugu87 sizmi doldurdunuz
Ben takip etmedim ohhh ihh yesin yumuşak yumuşakKuğu 9.takımda ulanayrıca kız bugün artı geldi krizi fırsata çevirsene
Detoksa mi basladin canim ne yaptin 67 gelmeden rahat edemeyeceksin anlaşıldı:))
Biz 9takima ugramiyozkiii dolduralimBen takip etmedim ohhh ihh yesin yumuşak yumuşak
Nasilda taniyosun beniDetoksa mi basladin canim ne yaptin 67 gelmeden rahat edemeyeceksin anlaşıldı:))
Nerden bileyim ben sanıyordum 90 karda olan 90 larda kaliyorBiz 9takima ugramiyozkiii dolduralim
Nerden bileyim ben sanıyordum 90 karda olan 90 larda kaliyor
Ayyy neguldum bende bugun kimseyi fişfirik yapmadimNerden bileyim ben sanıyordum 90 karda olan 90 larda kaliyor
Gülümse ile sen demiAyyy neguldum bende bugun kimseyi fişfirik yapmadim
Noldukiii konu dısandayim daha yeni aldim telefonu elimeGülümse ile sen demi
Espri yaptım canım szilik bişey yok beyaz kugu bana 90 larda meydan okumaya çalışıyordaNoldukiii konu dısandayim daha yeni aldim telefonu elime
Sende ona meydan oku ozamanEspri yaptım canım szilik bişey yok beyaz kugu bana 90 larda meydan okumaya çalışıyorda
Eline saglik canim tadilat isi bittiyse yarina rahat edersinBu aralar çok yoğunum yaa... işler bitmiyo.. tadilatın çoğunu hallettik temizliği kaldı onu da bugüne hallettim şükür..
Tartildin mi sende durumlar nasil :)))Espri yaptım canım szilik bişey yok beyaz kugu bana 90 larda meydan okumaya çalışıyorda
Bende durumlar fena dün aç uyudumEline saglik canim tadilat isi bittiyse yarina rahat edersin
Tartildin mi sende durumlar nasil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?