- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Cokkkk seksiii laflar ediyormuş sana seytan falanEşim de oyle der
Öyleyim kahretsinCokkkk seksiii laflar ediyormuş sana seytan falan
Allah seni kahretmeyeÖyleyim kahretsin
Ramazanda kilo vermiştim. İftarda da çorba içip tikandigim çok olmuştu. Bilmediğim kısmı şu kişiye göre açlık saati değişiyormuş sanırım bana kaç saat olur acaba ? Deneyip görmem lazım sanırımKesinlikle öneririm canım. Ama bunu anlamanın yolu Ramazanda oruç tutuyorsan onu gözönüne al. Kolay zayıflıyorsan ya da çok yiyip kilo almadıysan aralıklı oruç sana uyar canım...
Abla XXL dan L ye dustum sanki S için cokmu erken neHiç bu kadar çabuk mezun olacağını düşünmüyordum sürpriz oldu...
S beden bir tayt hediye edicim sana içine girinceye kadar uğraşmaya devam edersin.
Nasıl hoşuna gitti mi hediyem...
Bende baktim bugunde aslinda yapilirda sicak havlarda nasil olur bilemedim ilk defa ramazanda bende verdim buseneRamazanda kilo vermiştim. İftarda da çorba içip tikandigim çok olmuştu. Bilmediğim kısmı şu kişiye göre açlık saati değişiyormuş sanırım bana kaç saat olur acaba ? Deneyip görmem lazım sanırım
Gülümse kadar başına taş düşeGülümse ile sen demi
3litreye bari tamamla haydi yapabilirsin
Ayağın taşa takilsa bizden bileceksinEspri yaptım canım szilik bişey yok beyaz kugu bana 90 larda meydan okumaya çalışıyorda
Tatlım dişini sıksan ağustosa bu iş tamamdır. Yok yok erken değil...Abla XXL dan L ye dustum sanki S için cokmu erken ne
Yarın kaynım askere gidiyo oraya gidicezEline saglik canim tadilat isi bittiyse yarina rahat edersin
Tartildin mi sende durumlar nasil :)))
Seni mi kıracağım hemen tamamlarım3litreye bari tamamla haydi yapabilirsin
Katılıyorum aynen devam, daha birlikte zayıflayacağızTatlım dişini sıksan ağustosa bu iş tamamdır. Yok yok erken değil...
Yazında kışında 4litre falan icerim bende normal bir insanmiyim diye düşünüyorumSeni mi kıracağım hemen tamamlarım
Su sever bir insansınYazında kışında 4litre falan icerim bende normal bir insanmiyim diye düşünüyorum
Su hayattır niye zehirlenesinSu sever bir insansınben 4 lt de zehirlenirim
4 puan canim
Çok su içmek vücuttan vitamin ve mineralleri atıyor bildiğim canım su zehirlenmesi olabiliyor hiç yaşamadımSu hayattır niye zehirlenesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?