Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok su içmek vücuttan vitamin ve mineralleri atıyor bildiğim canım su zehirlenmesi olabiliyor hiç yaşamadım o kadar içmedim, 8-10 bardak normali diye biliyorum diyette biraz daha çok içiyoruz sadece
İnanma sen onlara zehirlensem ben zehirlenirdim

Menü vereyim 29 haziran
Sabah 10.30
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık 1domates 5 zytin lor peynir
2 yaprak marul

Ara 14.30
Şekersiz kahve
Kakaolu tahin helvası

Akşam 21.00 olacak
Taze fasulye
Yoğurt salata

Su 3.5 lt
Spor boosted ve ev işi

Zipzip-

Aksam yemek saatin dışında güzel canım afiyet olsun

Benim sabah başlayan diyet yine güme gitti niye.boyle oluyor bilmiyorum bu saatlerde resmen açlıktan içim titriyor nereye saldiracagimi şaşırıyorum hep tatlı yemek istiyorum pekmezle çikolata kavanozunu önüme aldim ekmekle yiyorum yemek istemiyorum ama kendime hakim olamıyorum içim bayilacak gibi oluyor

Listede oldugun zaman fazla kacamak yapmiyorsun canim
Birde 2 haftadir 2 kilo aliyorsun cok kolay veriyorsun onun rahatligida olabilir

Listede oldugun zaman fazla kacamak yapmiyorsun canim
Birde 2 haftadir 2 kilo aliyorsun cok kolay veriyorsun onun rahatligida olabilir
Rahatlikla ilgisi yok akşama kadar iyi gidiyor iki gündür resmen bu saatlerde migdem kaziniyor az önce yemekten kalan salatayı yedim iyce migdem kazinmaya başladı ama tatlı istiyorum yemek değil elim ayağım titriyor resmen

Regl donemin yakin mi canim belki oyle birseyde olabilir
Tarcinli sut icebilirsin tatli istegini bastirir

Hala yarisiyiroz değil mi biz

Ne vereyim ablama

Çikolata kavonozu yerine hafif tatli yapsan mesela sütlü tatlilar caloriside düşük olanlardan

Bugünkü menüm
09.00 şekersiz Nescafe
10.30 şekersiz çay
13.00 çok az pirinç pilavı, 1 porsiyondan daha fazla et döner, 1 porsiyon salata, 1 ayran, 2 acı biber
14.00 sade soda türk kahvesi
15.30 şekersiz çay
18.00 Soğanlı yumurta, 1 dilim peynir, 7 siyah zeytin, 1 dilim kepekli ekmek
Bugün ev işi yaptim 3 saat 90 puan

iyi akşamlar canlar

Menümu paylaşayim
9.50 3 bardak çay.1 dilim salam.1.5 kaşık yulaf dan krep.1 kaşık tulum .3 zeytin.yarim domates.1 çay kaşığı çemen.

14.civari 7 kiraz.1 kayısı.1 kare kavun.

16.40 3-4 kaşık kuru fasulye...çok açıkmistm...biraz diri idi tekrar pişirdim.
17.00 1 tabak kuru fasulye susuz.yarim kase salata nar ekşisiz azıcık yağli
18.00 3 bardak çay.1 küçük kare çikolata.

20.30 aciktim diye 1 orta boy fincan 150 ml sütlü şekersiz Türk kahvesi.5 adet çiğ badem ( kavrulmamış)

Su 2 litreye yakın
Spor 20 dakika bölgesel 20*6=120
Yarım saat temizlik 30/2=15 puan

sportie 135 puan 29/6

Kızlar bişey sorucam..

Temizlik puanı için içerik yazılmamış...neleri kapsıyor? Yani oturmadan ayakta yapılan her türlü ev işi mi?

Yoksa ağır dolap silme duvar silme cam silme halı silme ev süpürme filan mı?

Ben cam sildim bugün bide süpürge tuttum onları dahil ettim sadece

...diğer ıvır zıvır ev toplama bulaşık makine yerleştir boşalt düzen filan siz nasıl yapıyorsunuz...onlar puana dahil ediliyor mı edilmiyor mu?...

Hic temizlik yapmadim bilmiyorum dermisim

29/06
08.30 1 kayısı
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, salatalık, domates, biber, yeşillik
Ara (16.00)
- yarım kf leblebi, 2 erik, 1 kayısı, filtre kahve
Akşam (19.30)
- 1.5 kepçe haşlama, 1 bardak ayran, 1 dilim karpuz
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 1 saat cardio (2 saat temizlikte var ekleniyormu)
Toplam: 400p sportie
Bu aralar işlerim hiç düzgün gitmiyor psikolojik çok etkiliyor keyfim yok diyetede vuruyor Bu normalde bu zamanlar çok yerdim Ama zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…