- 8 Mart 2020
- 5.840
- 28.225
- 548
Yok ben kendi kendime doldum
Onu ben eksiyede ceviririmKuğu 9.takımda ulanayrıca kız bugün artı geldi krizi fırsata çevirsene
Tşk ederimSiyah olsaydı yapardım da Allah'ın beyaz kugusuna kıyar miyim...yok bacım biz ne doldurduk ne de bosalttik...
Sen ye bacım onlara bakma sen bol malzemeli pizza düşün baklavalar nutellayi düşünBen takip etmedim ohhh ihh yesin yumuşak yumuşak
Ayy neyse biraz daha spor yapayımEspri yaptım canım szilik bişey yok beyaz kugu bana 90 larda meydan okumaya çalışıyorda
Hosgeldin....Iyi aksamlar, nasilsiniz kizlar?
Hosbuldum canim, bizim takim sessiz rakibelerimize bir ugrayayim neler yapiyorsunuz dedim :))Hosgeldin....
ben hic yazmam temizlik puanını spordan saymiyorum nedenssHic temizlik yapmadim bilmiyorum dermisim
Valla tatlım diyet spor işte yarışma var dedi kaptan herkes dört elle sarıldı...Hosbuldum canim, bizim takim sessiz rakibelerimize bir ugrayayim neler yapiyorsunuz dedim :))
Iyi aksamlar kaptanim hosgeldin ❤❤Iyi aksamlar, nasilsiniz kizlar?
Bizde de ayni canim, spor yapap yapa Ranboya donustuk :))Valla tatlım diyet spor işte yarışma var dedi kaptan herkes dört elle sarıldı...
Sizde durumlar nasıl?
Persembe cuma reglRegl donemin yakin mi canim belki oyle birseyde olabilir
Tarcinli sut icebilirsin tatli istegini bastirir
Mezuniyetin hayirli olsun canim..İyi aksamlar hosgeldiniz
Nasilsin kaptanim, oylamadan saglik izni cikacak gibi, cok mutlu oldum.Iyi aksamlar kaptanim hosgeldin ❤❤
Bu hafta ben iptal yokum diyorumHala yarisiyiroz değil mi biz
Ne vereyim ablama
Yok bacım yedikçe yiyesim geliyor tatlı yiyorum tuzlu yemek istiyorum tuzlu yiyorum tatlı yemek istiyorum offffÇikolata kavonozu yerine hafif tatli yapsan mesela sütlü tatlilar caloriside düşük olanlardan
Iyiym kaptanim yine koye geldim bahce felan derken yoruldumNasilsin kaptanim, oylamadan saglik izni cikacak gibi, cok mutlu oldum.
Sonra ben yorum yapip, nifak tohumlari ekince kiziyorsunuz, bakin ne demisYok bacım yedikçe yiyesim geliyor tatlı yiyorum tuzlu yemek istiyorum tuzlu yiyorum tatlı yemek istiyorum offff
Sagol kaptanim teşekkür ederimMezuniyetin hayirli olsun canim..
Videodaki Leslie boosted yaptım 30 dk 120 puan oldu (ben 90 hesaplamıştım bilmediğimden)
Valla bugün saat 16 da akşam yemegimi yedim parka ciktim komşular termosla çay getirmiş çekirdek verdiler almadım eve geldim salata yedim namaz kıldım elim ayağım titremeye başladı migdem kazındı resmen aş erenler gibi çikolata ekmek istedi canım kendimi yerken buldumKız o 1gunde verir kiloyu ama demekki bayadan beri yemiyosa kriz tutmustur
Hayır olmaz buneee yededikte bukadarda degilYok bacım yedikçe yiyesim geliyor tatlı yiyorum tuzlu yemek istiyorum tuzlu yiyorum tatlı yemek istiyorum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?