Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğru söyleyin Pembe Lotus sizmi doldurdunuz
Yok ben kendi kendime doldum
Kuğu 9.takımda ulan ayrıca kız bugün artı geldi krizi fırsata çevirsene
Onu ben eksiyede ceviririm
Siyah olsaydı yapardım da Allah'ın beyaz kugusuna kıyar miyim...yok bacım biz ne doldurduk ne de bosalttik...
Tşk ederim

Ben takip etmedim ohhh ihh yesin yumuşak yumuşak
Sen ye bacım onlara bakma sen bol malzemeli pizza düşün baklavalar nutellayi düşün
Istahin kapanmasin acmissinda
Espri yaptım canım szilik bişey yok beyaz kugu bana 90 larda meydan okumaya çalışıyorda
Ayy neyse biraz daha spor yapayım

Yok bacım yedikçe yiyesim geliyor tatlı yiyorum tuzlu yemek istiyorum tuzlu yiyorum tatlı yemek istiyorum offff
Sonra ben yorum yapip, nifak tohumlari ekince kiziyorsunuz, bakin ne demis Gulumse24 yedikce yiyesim geliyor, dunyalari yedim doymadim demis

İyi akşamlar

30 dk Leslie Yapacağım 90p sportie

suyu 2600 ml tamamlayacağım kaptanım Zipzip-
Videodaki Leslie boosted yaptım 30 dk 120 puan oldu (ben 90 hesaplamıştım bilmediğimden)
Üstüne 10 dakika zumba yaptım o da 40 puan Squat yaptım en az 30 tane falan 5 puan
Toplam 165 puan oldu sportie

3000 ml suyu tamamladım

Kız o 1gunde verir kiloyu ama demekki bayadan beri yemiyosa kriz tutmustur
Valla bugün saat 16 da akşam yemegimi yedim parka ciktim komşular termosla çay getirmiş çekirdek verdiler almadım eve geldim salata yedim namaz kıldım elim ayağım titremeye başladı migdem kazındı resmen aş erenler gibi çikolata ekmek istedi canım kendimi yerken buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…