Hayirdir kaptanim kimin için sağlık izni geçmiş olsunNasilsin kaptanim, oylamadan saglik izni cikacak gibi, cok mutlu oldum.
Tatlım azmin daim olsun cipcitir bir kuğu olarak ömrün geçsin inşallah.Yok ben kendi kendime doldum
Onu ben eksiyede ceviririm
Tşk ederim
Sen ye bacım onlara bakma sen bol malzemeli pizza düşün baklavalar nutellayi düşün
Istahin kapanmasin acmissinda
Ayy neyse biraz daha spor yapayım
16da yemek yersen ne bekliyodun acikirsin tabikiValla bugün saat 16 da akşam yemegimi yedim parka ciktim komşular termosla çay getirmiş çekirdek verdiler almadım eve geldim salata yedim namaz kıldım elim ayağım titremeye başladı migdem kazındı resmen aş erenler gibi çikolata ekmek istedi canım kendimi yerken buldum
Yavru kuşum hoş geldin iyi akşamlar.Iyi aksamlar, nasilsiniz kizlar?
Bizim köyde derkerki seni alan neyleye kazık çaka bağlaya gide gele ağlayaHic temizlik yapmadim bilmiyorum dermisim
Hoş geldiniz kaptanimHosbuldum canim, bizim takim sessiz rakibelerimize bir ugrayayim neler yapiyorsunuz dedim :))
Canim aslinda tum uyelerimiz icin, yillik iznin hricinde 1 saglik izni icin oylama yapiyoruz :)Hayirdir kaptanim kimin için sağlık izni geçmiş olsun
Hosbuldum canim :)Hoş geldiniz kaptanim
Tesekkur ederim, ne guzel bir dilek, sizde saglikla yasayin..Yavru kuşum hoş geldin iyi akşamlar.
Sağlıkla yaşayın.
Ben hariç okuyup ufledilermi beni nedir bana biseyler oldu.Valla tatlım diyet spor işte yarışma var dedi kaptan herkes dört elle sarıldı...
Sizde durumlar nasıl?
Kolay gelsin canim , ohhm is gibi koy havasi...Iyiym kaptanim yine koye geldim bahce felan derken yoruldum
3 kaptan kaldi onlari etiketlesek aslinda paylasimi tskip etmiyorlar
Totem yapmistir bizim kizlar..Ben hariç okuyup ufledilermi beni nedir bana biseyler oldu.
Valla kaptanim bana bişey oldu ben bu değilimSonra ben yorum yapip, nifak tohumlari ekince kiziyorsunuz, bakin ne demisGulumse24 yedikce yiyesim geliyor, dunyalari yedim doymadim demis
Artık çok geç simdide migdem bulanıyor yediklerimden ekmeğe çikolata surdum yedim tatlı rahatsız etti peynir ekmek yedim simdide migdem bulanıyorGulumse24 canım şekerin düşmüş olabilir ya da tansiyonun sen yine de çok yeme emeklerin çöp olmasın
Yoğurt sodalı ayran falan içsen keser biraz belki
Psikolojiktir o kadarcıktan birşey olmaz yeter ki dur demesini bil canımArtık çok geç simdide migdem bulanıyor yediklerimden ekmeğe çikolata surdum yedim tatlı rahatsız etti peynir ekmek yedim simdide migdem bulanıyor
Seker ihtiyacini 1 adet meyve, bitter ciko ile bastir canim, yaz geldi herkes ayni durumda..Valla kaptanim bana bişey oldu ben bu değilim
Anladım kaptanim bir üyenin sağlık sorunu var zannettimCanim aslinda tum uyelerimiz icin, yillik iznin hricinde 1 saglik izni icin oylama yapiyoruz :)
Var aslinda canim, bizim takimdan bir arkadasimiz , onun saglik durumuyla boyle bir acik ortaya cikti kurallarimizda.Anladım kaptanim bir üyenin sağlık sorunu var zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?