Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyet kahvenin markası ne lili?
Yatarken mi içiyorsun ?
Özelliği ne?
Soyle soyleyim bacim ben simdi cayida sekersiz icmeye basladimya, cay tiryakisi olarak cayi baya azalttim bu kahve bana cok iyi geldi hic kahve icmezdim ben cayi birakip kahveye dadandim bazen gunde bir bazen iki iciyorum vucudumun istegine gore degisiyor. Sut yada su icine kahve tarcin kakao hindistan cevizi yagi guya yag yakiyormus ama ben seker ihtiyacii sanki bu kahveyle gideriyorum gibkme geliuor bana enerji veriyor simdi ivmesem mutsuz uyuyacaktim ictim karnim tok gibi suan

AAA ev yapımı bir de...bende araştırayım...
Saglik ve metabolizma icin erken ve duzenli uyku sart
inşallah alışırım...kahve aksan benim genelde uykumu kaçırır...her insanda aynı etkiyi yapmıyor tabi....deliksiz uyumayi çok seviyorum...başa turlu dinlendim hissetmiyorum

Zaten bu gunduz iciliyor galiba youtubede seher akgul sayfasini takip et zayiflama icin seyler var hosuma gideni yapiyorum

Zaten bu gunduz iciliyor galiba youtubede seher akgul sayfasini takip et zayiflama icin seyler var hosuma gideni yapiyorum
Sağol tatlım...Dukan içeceği bende işe yaramadı... filtre kahve de hiç denemedim...bende yakın zamanda onu düşünüyor um.... diyetisyen arkadaşıma yazmıştı....senin dediğin de aklımda dursun...

Diyet furyası da çok güncel yaa

Her gün yeni bir şey çıkıyor...

Bilim ve teknoloji mübarek

Eski diyetlerimde hiç duymadığım görmediğim şeyleri görüp duyuyorum...

Büyük bir sektör sonuçta...herkesin ortak sorunu ..

Aynen ben yiyerek kilo verme taraftariyim ara ogun cok kafama yatmiyor isde araştırıyorum hangisi mantigima bedenime uygun gelirse . Iyi geceler canim uyku iyice bastirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…