Kuzu bana karpuz çok geldi
Heeeee ama bize göre konuş nebilim ben unuttumKiz onlarin orda daha oglen vakitleri
Amerikada yasiyor iyi geceler mi deseydim
Heeeee ama bize göre konuş nebilim ben unuttum
3dilim karpuz 1dilim peynir 120caloriKuzu bana karpuz çok geldi
Kaloriden değilde içerdiği şekerden endişe duyarım karpuz konusunda göbek çevresi için3dilim karpuz 1dilim peynir 120calori
Yaaaa tamam daaaa işte öyle yazinca amerikalı olduğunu unuttum
Ne kadar yorgun olsamda saatin farkındayım hem ordaki hem burda ki
amannnn kırk yilda bir karpuz aldim yedim oda sana denk geldi ben sporum yaptım bikereKaloriden değilde içerdiği şekerden endişe duyarım karpuz konusunda göbek çevresi için
iyigeceler canimIyi geceler kizlar
Ben yiyemedim bugün annem vermedi
Afiyet olsun sen ve meyve yemekBen yiyemedim bugün annem vermedi
Ama olmamis kiraz topladim yedim
Tmm ya öf bir şey demicem artıkamannnn kırk yilda bir karpuz aldim yedim oda sana denk geldi ben sporum yaptım bikere
Arada yiyorum canim yaa o kadar da uzak degilim meyveden sadece kisin unutuyorumAfiyet olsun sen ve meyve yemekhadi yat uyu 2.kez iyigeceler dicen yoksa
İyi geceler kaptanim bende namazı kılar yatarım herkese hayırlı gecelerIyi geceler kizlar
Tamam bidaha seni dinlicem sabah sabah yicem haklisinTmm ya öf bir şey demicem artık
Sabah ye bari sadece sabah (yine bir şey demeden duramamıştı)
İyigeceler canim o çikolataları çıkartmadan yatma sakinİyi geceler kaptanim bende namazı kılar yatarım herkese hayırlı geceler
Tmm 2 tane bekunise bakar çıkarmakİyigeceler canim o çikolataları çıkartmadan yatma sakin
İyigeceler canim yatta uyuma şeysin çalissinİyi uykular herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?