Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende artık dikkat etmeye çalışıcam kaptanim sabah bu sayfaya bakmıştım ama ilk sayfayi okumamıştım çok tşk ederim

Nasıl istersen öyle yap canım...baskı olur üzerinde o zaman....bizi güzel motive ediyorsun...sayende hepimiz zayıflıyor uz..sen de mutlu oluyorsun bizi görünce...

Burda olmak bile kilomu korumami sağlıyor canim
Su an fazlasinda gozum yok 56-57 arasindayim
Korumak çok önemli...mezun olup kilo alıp mezun olup kilo alıp zayıflamak daha yıpratıcı...vücut en yüksek gördüğü kiloyu hafızaya kaydediyor....o kiloyu tekrar bulmak için elinden geleni yapıyor....ve her seferinde bir kaç kilo üstüne çıkıyor yıllar geçtikçe... şahsen bende öyle oldu...10 sene önce tavan kilom 77 idi...5 sene önce 79 ....şimdi 83 tavan....daha üstüne çıkmadan alıştırma dan vücudu dur demek lazım....

Buna dur demek de bizim elimizde...

Bizim burda o fiyatta bodrum var değil balkonlu ev fiyatlar gayet iyi bence
tabi il,ilçe, konum olarak her yerde fiyatlar değişiyor. Benim yaşadığım ilçeye göre fazla. Bu fiyata 3+1 de oturan insanlar var. Genel olarak burada yaşayanlar geçimini asgari ücretle fabrikada çalışarak sağlıyor. Daha fazla maaş alsak zor gelmez tabi. Yan dairem benim evin aynısı 550 Tl ye oturuyorlar.

Şimdi hastaneden de aradılar tüp bebek transferim Ekim ayında olacakmış. Biraz moralim bozuldu ama bu sürede ne kadar kilo verirsem kâr
Hadi hayırlısı olsun canım ins Allah tutar doğumdan sonra yine verirsin merak etme çok sevindim senin adına

Çok teşekkür ederimmmm inşallah tutar. Hayırlısı artık. Pek ümitlenmek de istemiyorum hayal.kirikligi büyük olacağı için
Öyle deme ya niye böyle ümitsiz konuşuyorsun rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç birşey yoktur ümidini yitirme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…