Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben olsam söylemem kötü niyetli insanlara..
Elinden geleni ardına koymasın canım hiç bişey yapamaz üzerimize ev araba yok arabamız kayinvalidenin üzerine zatın eşimin sigortasi olmadığı için yeşil karttan yararlanıyoruz onyizden arabayı eşim üzerine almadı nasip olurda öğretmen olursa sigortalıya geçeriz ins allah

Hadi canım müthiş güzel bir haber , tebrik ederim gözün aydın canım
Be kadar güzel bir doğumgünü hediyesi oldum
Sağol ablacım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin evimiz yoktu kaç kez girdik cikmadi bu evde ortada yokken girmiştik şimdi üst üste nasip oldu çok şükür rabbim vermiyor vermiyor sonradan yağdırıyor hamdolsun darısı bebişe ins Allah ev uğurlu geldi

Çok sevindim canım hayırlı olsun..

Canım senin hiç bebişin yok sanıyodum ama var dimi , bebek istiyorum deyince hiç tok zannetmiştim

Canım senin hiç bebişin yok sanıyodum ama var dimi , bebek istiyorum deyince hiç tok zannetmiştim
Abla benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında oglu var benimde ilk evliliğimden 11 yaşında kızım var 7 yillik evliyiz ortak çocuk yok malesef 4 aylık bir düşük 3 yıl önce bir dış gebelik gecen ayda kimyasal gebelik yasadim 1 oğlum 1 kızım var eşşek kadar

Allah bağışlasın canım , Allah gönlünüze göre versin inşallah

Valla bende freni boşa aldım nasıl toparlicam bilmiyorum

Aboooowwwwwwww ben gene halime sukredeyim. Nasıl balkonmus o öyle
Elimde bu var bacim foto olarak 3.25 bir taraf 3.25 diger taraf

Benim balkon 30m2. Neyseki cam balkon değil açık şuanda

sportie
ben tatil istiyorum...
mis gibi deniz kum güneş...
mis gibi hayat istiyorum.
baya aktif biri olmak istiyorum..
baya planlı biri olmak istiyorum
baya çook şey istiyorum galiba
hiç biri olmuyorrrr .

Bende istiyorum onları. Mesela şuan evi dip köşe süpürüp siliyim istiyorum ama balkonda oturmuş geçmiş okuyorum

Şimdi hastaneden de aradılar tüp bebek transferim Ekim ayında olacakmış. Biraz moralim bozuldu ama bu sürede ne kadar kilo verirsem kâr

Niye moralin bozuluyor canım ne güzel bir haber. Ekime kadar güzel devam edersen baya kilo verirsin zaten. İnşallah tüp bebek tutar canım Rabbim kucağını doldursun

Ne güzel yatırım yapmışsın Maşallah
Bende ekimde işe dönünce araba alma niyetim var sonra da ev için birikim yapacağım nasipse.

Raporum.eylude bitiyor geç olması canımı sıktı o yüzden

Nerdesiniz kızlar.

İşlerim vardı bugün halletim akşam da geçmişi tam bitirememiştim. İyice artacak geçmiş dedim ama kimse yok
Madamcım hoş geldin

Nasılsın keyifler yerinde mi , E Elif_Eylul ümüzü mezun ettik 4 gözle bekliyorum bu hafta zor ama kısmetse bende haftaya mezunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…