Kizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
Bodrum katlarda tapu olmuyor yapi kayıt belgesi oluyor canim üzerimize tapu yok yaniHayırlı olsun cnm.. tapusuz nasıl oluyor?
Elinden geleni ardına koymasın canım hiç bişey yapamaz üzerimize ev araba yok arabamız kayinvalidenin üzerine zatın eşimin sigortasi olmadığı için yeşil karttan yararlanıyoruz onyizden arabayı eşim üzerine almadı nasip olurda öğretmen olursa sigortalıya geçeriz ins allahBen olsam söylemem kötü niyetli insanlara..
Sağol ablacım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin evimiz yoktu kaç kez girdik cikmadi bu evde ortada yokken girmiştik şimdi üst üste nasip oldu çok şükür rabbim vermiyor vermiyor sonradan yağdırıyor hamdolsun darısı bebişe ins Allah ev uğurlu geldiHadi canım müthiş güzel bir haber , tebrik ederim gözün aydın canım
Be kadar güzel bir doğumgünü hediyesi oldum
Çok sevindim canım hayırlı olsun..Elinden geleni ardına koymasın canım hiç bişey yapamaz üzerimize ev araba yok arabamız kayinvalidenin üzerine zatın eşimin sigortasi olmadığı için yeşil karttan yararlanıyoruz onyizden arabayı eşim üzerine almadı nasip olurda öğretmen olursa sigortalıya geçeriz ins allah
Hayırlı olsun canım çok sevindimKizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
Canım senin hiç bebişin yok sanıyodum ama var dimi , bebek istiyorum deyince hiç tok zannetmiştimSağol ablacım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin evimiz yoktu kaç kez girdik cikmadi bu evde ortada yokken girmiştik şimdi üst üste nasip oldu çok şükür rabbim vermiyor vermiyor sonradan yağdırıyor hamdolsun darısı bebişe ins Allah ev uğurlu geldi
Çok tşk ederim canımHayırlı olsun canım çok sevindimdoğum günün kutlu olsun
Abla benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında oglu var benimde ilk evliliğimden 11 yaşında kızım var 7 yillik evliyiz ortak çocuk yok malesef 4 aylık bir düşük 3 yıl önce bir dış gebelik gecen ayda kimyasal gebelik yasadim 1 oğlum 1 kızım var eşşek kadarCanım senin hiç bebişin yok sanıyodum ama var dimi , bebek istiyorum deyince hiç tok zannetmiştim
Allah bağışlasın canım , Allah gönlünüze göre versin inşallahAbla benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında oglu var benimde ilk evliliğimden 11 yaşında kızım var 7 yillik evliyiz ortak çocuk yok malesef 4 aylık bir düşük 3 yıl önce bir dış gebelik gecen ayda kimyasal gebelik yasadim 1 oğlum 1 kızım var eşşek kadar
Benim sabah başlayan diyet yine güme gitti niye.boyle oluyor bilmiyorum bu saatlerde resmen açlıktan içim titriyor nereye saldiracagimi şaşırıyorum hep tatlı yemek istiyorum pekmezle çikolata kavanozunu önüme aldim ekmekle yiyorum yemek istemiyorum ama kendime hakim olamıyorum içim bayilacak gibi oluyor
Aboooowwwwwwwwben gene halime sukredeyim. Nasıl balkonmus o öyle
Elimde bu var bacim foto olarak 3.25 bir taraf 3.25 diger taraf
Kızın nasıl tatlım
?
Eki Görüntüle 2656134 bu da benim saçma salak uzun ince balkonumsenin fotoya bakınca benimki de 3 ten büyük gibi geldi yaa @Lili 38
sportie
ben tatil istiyorum...
mis gibi deniz kum güneş...
mis gibi hayat istiyorum.
baya aktif biri olmak istiyorum..
baya planlı biri olmak istiyorum
baya çook şey istiyorum galiba
hiç biri olmuyorrrr .
Şimdi hastaneden de aradılar tüp bebek transferim Ekim ayında olacakmış. Biraz moralim bozuldu ama bu sürede ne kadar kilo verirsem kâr
niye vermiyor ki..
oğullarina bi ev vermeleri lazim.:)
bi alt üstlüyüz. öle böle geçinip gidiyoruz.
bide bileziklerimi de yatirim yaptım araba aldim.. evde durdurmazdim yatirim yapmak iyi fikir bence:)
sende altinlarini bankaya koyabilirsin güvenlik olsun..
yatirim konusunda iyiyim :) dükkan almaya kafaya taktim
Kizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
Raporum.eylude bitiyor geç olması canımı sıktı o yüzdenBende istiyorum onları. Mesela şuan evi dip köşe süpürüp siliyim istiyorum ama balkonda oturmuş geçmiş okuyorum
Niye moralin bozuluyor canım ne güzel bir haber. Ekime kadar güzel devam edersen baya kilo verirsin zaten. İnşallah tüp bebek tutar canım Rabbim kucağını doldursun
Yok beee fotodan temiz görünüyorİyi çok şükür canım sağol
Ne temiz camlarkıskanmadım ki
Madamcım hoş geldinNerdesiniz kızlar.
İşlerim vardı bugün halletim akşam da geçmişi tam bitirememiştim. İyice artacak geçmiş dedim ama kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?