Yürekten kocaman insalllaaaaaahhhhhhhhhhhhSağol ablacım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin evimiz yoktu kaç kez girdik cikmadi bu evde ortada yokken girmiştik şimdi üst üste nasip oldu çok şükür rabbim vermiyor vermiyor sonradan yağdırıyor hamdolsun darısı bebişe ins Allah ev uğurlu geldi
Tam da öyleTahmin ede biliyorum ahır gibi ev 1200 lira
Gözünüz aydın hayırlı olsunnKizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
Noldu ya hamile mi?Gözünüz aydın hayırlı olsunn
Ev çıkmış abla o yüzdenNoldu ya hamile mi?
Madamcım hoş geldin
Nasılsın keyifler yerinde mi, E Elif_Eylul ümüzü mezun ettik 4 gözle bekliyorum bu hafta zor ama kısmetse bende haftaya mezunum
Günü kapatmışken yazayım
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, domates, salatalık, yeşillik
Akşam (15.30)
- 1 çörek, 2 dilim kek
- sade Türk kahvesi
Başka bişi yemeyi düşünmüyorum
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 1 saat cardio, 30 dk zumba
Toplam: 520 psportie
Ah bugün neler yedim nelerÇok şükür abla iyiyim buralardayım zaten takip ediyorumBi kabak çorbasına bakar senin kepini de takarız bu hafta
Ah bugün neler yedim neler
Saliyoz hemen kilo verince yanlisi orda yapiyoz nedenseBizdeki rahatlık sana da uğradı heralde ablasenin fizik zaten on numara sen yersin de biz neye güveniyoruz bilmem
Saliyoz hemen kilo verince yanlisi orda yapiyoz nedense
Bence yazin oyle oluyo kışın ve ramazanda oyle degildik buara herkes oyle sanirim canimyaaaBenim sıkıntım da yemek yememek. Gidip gelip bişeyler atıştırıyorum. Tencere yemeği pek sevmiyorum. İşe giderken mecbur bir düzen oluyor da şimdi evdeyim diye ne yemek ne bi düzenYeniden diyet moduna girmem lazım
Cuma gunu kilo bildirimlerine devam mi etsen acaba canim free listeye eklerizBenim sıkıntım da yemek yememek. Gidip gelip bişeyler atıştırıyorum. Tencere yemeği pek sevmiyorum. İşe giderken mecbur bir düzen oluyor da şimdi evdeyim diye ne yemek ne bi düzenYeniden diyet moduna girmem lazım
Bize geldiler oturmayaGüne falan mı gittin kız çörekler kekler falan
Cuma gunu kilo bildirimlerine devam mi etsen acaba canim free listeye ekleriz
Ilk haftadan tartil demem olmadi galibammmm şeyy
Kizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
[/QUOTHadi gözün aydinn olsun canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?