2 kez bebek kaybedince korkuyorum haliyle. Ama ümitsiz değilim nötr durumdayım şuandaÖyle deme ya niye böyle ümitsiz konuşuyorsun rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç birşey yoktur ümidini yitirme sakin
Çok teşekkür ederim çok sağolun. İnşallah güzel haberler vermek de nasip olurTebrik ediyorum canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederimmmmmCanım hayırlısı olsun, aynen ekime kadar baya kilo verirsin
hadi canim...:)Bizim burda o fiyatta bodrum var değil balkonlu ev fiyatlar gayet iyi bence
Insallah guzel haberlerini aliriz canımÇok teşekkür ederimmmmm ❤ inşallah o zaman hedefime yaklaşmış olurum
İnsallahhh kaptanım yaa inşallahInsallah guzel haberlerini aliriz canım
başka yere taşınırsın..:)Bu eve göre kiramız fazla 2+1 küçücük ev. Oturma odasında bir televizyon bir kuçük köşe takımı var başka hiçbirsey yok. Yemek masam falan da yok koyacak yer yok o kadar küçük. Apartmanın ses yalıtımı berbat. Komşularımın telefon titreşimlerini , ökrürüklerini falan çok net duyuyorum. Üst kattakilerle polislik olduk zatenDuvarlar çatlak vb..
Kayinvalidemlerin 2 tane evi var. Biri Bilecik de birini bize verin bari diyoruz ama yoook kirada oturun diyorbaşka yere taşınırsın..:)
bende bekarken ev almişim düğüne bi ay kala nişanliydim :)
yatirim yaptım ..:)
ama o evde oturmuyorum..
kaynanamla alt üst..
belki anlasamazsam taşınırım diye düşündüm..
çok şükür ölebi durum yok.
cocuğa bakan var..
işe gelipgidiyorum
akşamlari pek görmüyorum
kafam rahat
Bilecik de evler 800 den mi başlıyorhadi canim...:)
burda evler 800 den başlıyor..
ben kazık gibi kiraya veriyorum kiraci bulamayiz diye..
ama ev almişim bekarken
475 ten başladim 550 den çikti üstelik kiraci yeni evliydi ev aldilar çikti..
normalde 600 de oturuyormuş üst katta
şimdi yeni kiraciya 525e verdik 2+1 100 m2 :)
3 sene oldu 640 a oturuyor normalde üst katta 750 e oturuyolar
bide kiraci evimi almak istedi satiyormusun diye sordu..
eşimde hayır satmiyoruz ama ev çok iyi yeni bina dedi.. odalar biçimli yani bu çikarsa 700 den başlarim.. oralarda 800 den aşagi yokmuş ..
geçen gün eşimin akrabası 800 ye tutmuş
evet 2+1 800 den başlıyor..Bilecik de evler 800 den mi başlıyor
niye vermiyor ki..Kayinvalidemlerin 2 tane evi var. Biri Bilecik de birini bize verin bari diyoruz ama yoook kirada oturun diyorayy ne güzel düşünüp almışsın inşallah bize de nasip olur
iyi dusun iyi olsunŞimdi hastaneden de aradılar tüp bebek transferim Ekim ayında olacakmış. Biraz moralim bozuldu ama bu sürede ne kadar kilo verirsem kâr
hayırlısı olsun... arkadaşlarım in yıllar sonra kendiliğinden bile oldu...bı akrabamiz 10 yıl filan sonra tüp bebek tuttu...kayıplar üzücü evet...umudunu yitirme...2 kez bebek kaybedince korkuyorum haliyle. Ama ümitsiz değilim nötr durumdayım şuanda
ohh miss Çok severim...benim yerime de ye...Kaynım askere gidecek.. yemeğe kv file geldik.. şansıma bamya yaptı akşama.. çok mutluyum
kiz Sen emlakçı olsaymissin...niye vermiyor ki..
oğullarina bi ev vermeleri lazim.:)
bi alt üstlüyüz. öle böle geçinip gidiyoruz.
bide bileziklerimi de yatirim yaptım araba aldim.. evde durdurmazdim yatirim yapmak iyi fikir bence:)
sende altinlarini bankaya koyabilirsin güvenlik olsun..
yatirim konusunda iyiyim :) dükkan almaya kafaya taktim
Kayinvalidemlerin 2 tane evi var. Biri Bilecik de birini bize verin bari diyoruz ama yoook kirada oturun diyorayy ne güzel düşünüp almışsın inşallah bize de nasip olur
[Muhtemelen diğer çocuklarını düşünüyordur....hak hukuk meselesi...
Kac yıllık evlisin?başka yere taşınırsın..:)
bende bekarken ev almişim düğüne bi ay kala nişanliydim :)
yatirim yaptım ..:)
ama o evde oturmuyorum..
kaynanamla alt üst..
belki anlasamazsam taşınırım diye düşündüm..
çok şükür ölebi durum yok.
cocuğa bakan var..
işe gelipgidiyorum
akşamlari pek görmüyorum
kafam rahat
Semtte önemli tabi, ben merkezden uzaktayım o yüzden buralar nispeten daha iyi, benim evim merkezde olsa 4-5 katı olur kirasıTahmin ede biliyorum ahır gibi ev 1200 lira
ya bişey söleyeyim miBilecik de evler 800 den mi başlıyor
6 yıllıkKac yıllık evlisin?
durumu iyi olmayanlar napacak..iyi dusun iyi olsun
hayırlısı olsun... arkadaşlarım in yıllar sonra kendiliğinden bile oldu...bı akrabamiz 10 yıl filan sonra tüp bebek tuttu...kayıplar üzücü evet...umudunu yitirme...
ohh miss Çok severim...benim yerime de ye...
kiz Sen emlakçı olsaymissin...
Ne ev vermesinden bahsediyorsun...
Şahsen yük olmasinlar yeter..
Düğün eşya yatırım çocuk hep mücadele ile oldu....bişey beklemiyorum....bol kazansınlar ama benim kazandigima muhtaç olmasınlar.... beklentiye girmesinler
Her türlüsü zordurumu iyi olmayanlar napacak..
2500 ile asgari ile geçinenler napsin..
dünya çok pahalı yiyecekler pahalı kiyafetler pahalı..
hayat çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?