Rabbim bagislasin canimmAbla benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında oglu var benimde ilk evliliğimden 11 yaşında kızım var 7 yillik evliyiz ortak çocuk yok malesef 4 aylık bir düşük 3 yıl önce bir dış gebelik gecen ayda kimyasal gebelik yasadim 1 oğlum 1 kızım var eşşek kadar
Cook guzelmisBabam sagolsun dere yepe dümdük gittikhangi tikenlerin oylarin icinden gectik bir bilseniz kollarim bacaklarim hep cizik icinde , ah babacim ahh kizlar progilimdeki su aldigim pinar ile ayni yer bugunki cekindigim yer
Lili fizigin cok düzgün... bölgesel kilon mu var? Sporla mi incelmek istiyorsun...gayet iyi duruyorsunBabam sagolsun dere yepe dümdük gittikhangi tikenlerin oylarin icinden gectik bir bilseniz kollarim bacaklarim hep cizik icinde , ah babacim ahh kizlar progilimdeki su aldigim pinar ile ayni yer bugunki cekindigim yer
Izinliyim diye çıktığım ilk cuma bende böyle olmuştum...ama kuzu kuzu artida bildirim yaptım..mmmm şeyy
Daha karpuz kesecektirIyi geceler kizlar
Cok karpuz yedim yaa dun yiyemedim dedigim karpuzla aksami gecirdim yemek yemedimDaha karpuz kesecektir
5 olmaz da 6 da kalkarim
İyi geceler canimCok karpuz yedim yaa dun yiyemedim dedigim karpuzla aksami gecirdim yemek yemedim
5 olmaz da 6 da kalkarim
Biraz gobek ve gogus küçülsün istiyorum ama oda yok simdi zayifladimya gogusler iyice ben burdayim diyorLili fizigin cok düzgün... bölgesel kilon mu var? Sporla mi incelmek istiyorsun...gayet iyi duruyorsun
Hepsi minik minikIyi akşamlar kızlar
10.30 salatalık.domates.menemen.4 çatak patates bir Miniş biber.peynirlerden 1 kibrit kutusu civarı.5 siyah zeytin.2 -3 bardak çay
12.30 2 kare kavun.8-10 kiraz
13-14 arası 1 minik fincan 75 ml sütlü şekersiz Türk kahvesi.2 minik kare çikolata
17.00 1 tabaktan biraz az kuru fasulye .yarım tabak salata.
18.00 çay ve 2 tane tuzlu kurabiye
19.30 yağı süzülmüş 52 gram ton balığı
Su 1-2 arası yatana kadar içerim
Spor dünden zorlamisim zor yürüyorum bacagim ağrıyor yapmadım
sportie 30/06 spor mıpor yok
Yine çok güzel30 haziran
10.40
1 tereyağında yumurta
Peynir
2 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2 siyah zeytin
Domates salatalık
1 dilim salam
3/1 dilim karpuz
14.00
3 adet kiraz
17.50
3 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 mücver
2 kaşık acı biberli meze
1kase yoğurt
Su 4
Spor 100 jj
250 iç bacak
25 dk bacak kalça
10 dk omuz sırt kol
Toplam 260 p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?