Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben çok sevmem de diyete uygun diye sevindim

Gozun aydin canım
Dogum gunu hediyesi olmus
Konumu bu evinizden daha mi iyi ne yapacaksiniz merak ettim
Kiraya vermeyi bu evide satıp üst kat almayı düşünüyoruz canım olmadı para biriktirip bu semtten üst kat alıp tokiyide Ömer'e vere biliriz iki seçenek var bu evin konumu merkezi tokiler şehre biraz daha uzakta yapılıyor kaptanim nasibe bak ya kiradayken girmiştik hiç cikmamisti bu üçüncü TOKİ cekilisiydi şimdi nasip oldu çok sevindim hemde canlı yayında izliyordum isim soy isim çıkınca havalara zipladik çocuklarla

Kesinlikle değil bize verilen maaşlar yüksek değil ki

Süpersin yaaaaa Bilecik'te ki evden kira geliyor onlara ondan vermiyorlar bize

Cook sevindim canım nasip boyleymis Allah olmayanlara nasip etsin inşallah

Cook sevindim canım nasip boyleymis Allah olmayanlara nasip etsin inşallah
Amin kaptanim ins Allah rabbim emeklerimizin karşılığını veriyor hamdolsun eşim bu güne kadar ev parası biriktirdi kardeşlerine verdi onların açıklarını kapattı her zaman ev alırken birinin kuruş hakkı geçmedi sen bize yaptın buda bizden sana demedi kimse ama rabbim 2 ayda iki tane ev nasip etti hamdolsun rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyor işte kaynim destek evine girdi bizden önce ev almak için çabaladı destek evinden parayı alamadı eylüle erteledi destek evimi şikayet etti destek evimde kaynima dava açtı eşim gitti konuştu adamlarla geri çektiler sırf neden bizden önce ev alamadi diye şimdide TOKİ çıktı iyce kuduracaklar rabbim hayin insana hiç birşey nasip etmiyor işte

Allah iste ilahi adalet kimsenin kismede ne ahi nede hakki kaliyo

Ben olsam söylemem kötü niyetli insanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…