Sen iki ben 5 hala umudum var2 kez bebek kaybedince korkuyorum haliyle. Ama ümitsiz değilim nötr durumdayım şuanda
Gozun aydin canımKizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
Ben çok sevmem de diyete uygun diye sevindimiyi dusun iyi olsun
hayırlısı olsun... arkadaşlarım in yıllar sonra kendiliğinden bile oldu...bı akrabamiz 10 yıl filan sonra tüp bebek tuttu...kayıplar üzücü evet...umudunu yitirme...
ohh miss Çok severim...benim yerime de ye...
kiz Sen emlakçı olsaymissin...
Ne ev vermesinden bahsediyorsun...
Şahsen yük olmasinlar yeter..
Düğün eşya yatırım çocuk hep mücadele ile oldu....bişey beklemiyorum....bol kazansınlar ama benim kazandigima muhtaç olmasınlar.... beklentiye girmesinler
Aa hayırlı olsun cnm..senin adına mı çıktı? Sanki yeni taşınmıştınız ev almıştınız öyle vermiyorlar diye biliyordumKizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
Kiraya vermeyi bu evide satıp üst kat almayı düşünüyoruz canım olmadı para biriktirip bu semtten üst kat alıp tokiyide Ömer'e vere biliriz iki seçenek var bu evin konumu merkezi tokiler şehre biraz daha uzakta yapılıyor kaptanim nasibe bak ya kiradayken girmiştik hiç cikmamisti bu üçüncü TOKİ cekilisiydi şimdi nasip oldu çok sevindim hemde canlı yayında izliyordum isim soy isim çıkınca havalara zipladik çocuklarlaGozun aydin canım
Dogum gunu hediyesi olmus
Konumu bu evinizden daha mi iyi ne yapacaksiniz merak ettim
Hayırlı olsun canim cokkk güzel bir haberKizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
Sen iki ben 5 hala umudum var
MukemmelsinKizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
Kesinlikle değil bize verilen maaşlar yüksek değil kiya bişey söleyeyim mi
bu Bilecik te kiralari yüksek olmasi iyi degil neden mi?
2500 ile asgari ücretle geçinen var doğalgaz elektrik su 1500 gider.
1000 ile yiyecege gider.. eee yeter mi yetmez... bi kişi daha çalışmasi gerekir.
bide çocuklar da var kıyafet olur lazim olur..
ama şunu düşündüm milletin gözü yüksekte..
bende böle iyi degil yani düşünmeleri gerekirdi ..
şimdilerde evlerde satılık çok.
satılık 200 den başlıyor 2+1
çok pahalı kim alabilir ki..
bide inşaatda var çook.
bilmiyorum
Süpersin yaaaaaniye vermiyor ki..
oğullarina bi ev vermeleri lazim.:)
bi alt üstlüyüz. öle böle geçinip gidiyoruz.
bide bileziklerimi de yatirim yaptım araba aldim.. evde durdurmazdim yatirim yapmak iyi fikir bence:)
sende altinlarini bankaya koyabilirsin güvenlik olsun..
yatirim konusunda iyiyim :) dükkan almaya kafaya taktim
Cook sevindim canım nasip boyleymis Allah olmayanlara nasip etsin inşallahKiraya vermeyi bu evide satıp üst kat almayı düşünüyoruz canım olmadı para biriktirip bu semtten üst kat alıp tokiyide Ömer'e vere biliriz iki seçenek var bu evin konumu merkezi tokiler şehre biraz daha uzakta yapılıyor kaptanim nasibe bak ya kiradayken girmiştik hiç cikmamisti bu üçüncü TOKİ cekilisiydi şimdi nasip oldu çok sevindim hemde canlı yayında izliyordum isim soy isim çıkınca havalara zipladik çocuklarla
Eşimin adına girmiştik aldığımız ev tapusuz bodrum olduğu için sıkıntı yok canimAa hayırlı olsun cnm..senin adına mı çıktı? Sanki yeni taşınmıştınız ev almıştınız öyle vermiyorlar diye biliyordum
Sağol canım çok tşk ederimHayırlı olsun canim cokkk güzel bir haber
Sağol kuzum Allah razı olsunMukemmelsin ❤❤❤ rabbim hayırlı vakitte sağlıklı olarak nasip etsin inşallah. Tebrik ederim ev için de cooook sevindimmm. Hayırlı olsun
Amin kaptanim ins Allah rabbim emeklerimizin karşılığını veriyor hamdolsun eşim bu güne kadar ev parası biriktirdi kardeşlerine verdi onların açıklarını kapattı her zaman ev alırken birinin kuruş hakkı geçmedi sen bize yaptın buda bizden sana demedi kimse ama rabbim 2 ayda iki tane ev nasip etti hamdolsun rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyor işte kaynim destek evine girdi bizden önce ev almak için çabaladı destek evinden parayı alamadı eylüle erteledi destek evimi şikayet etti destek evimde kaynima dava açtı eşim gitti konuştu adamlarla geri çektiler sırf neden bizden önce ev alamadi diye şimdide TOKİ çıktı iyce kuduracaklar rabbim hayin insana hiç birşey nasip etmiyor işteCook sevindim canım nasip boyleymis Allah olmayanlara nasip etsin inşallah
Allah iste ilahi adalet kimsenin kismede ne ahi nede hakki kaliyoAmin kaptanim ins Allah rabbim emeklerimizin karşılığını veriyor hamdolsun eşim bu güne kadar ev parası biriktirdi kardeşlerine verdi onların açıklarını kapattı her zaman ev alırken birinin kuruş hakkı geçmedi sen bize yaptın buda bizden sana demedi kimse ama rabbim 2 ayda iki tane ev nasip etti hamdolsun rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyor işte kaynim destek evine girdi bizden önce ev almak için çabaladı destek evinden parayı alamadı eylüle erteledi destek evimi şikayet etti destek evimde kaynima dava açtı eşim gitti konuştu adamlarla geri çektiler sırf neden bizden önce ev alamadi diye şimdide TOKİ çıktı iyce kuduracaklar rabbim hayin insana hiç birşey nasip etmiyor işte
Hayırlı olsun cnm.. tapusuz nasıl oluyor?Eşimin adına girmiştik aldığımız ev tapusuz bodrum olduğu için sıkıntı yok canim
Ben olsam söylemem kötü niyetli insanlara..Amin kaptanim ins Allah rabbim emeklerimizin karşılığını veriyor hamdolsun eşim bu güne kadar ev parası biriktirdi kardeşlerine verdi onların açıklarını kapattı her zaman ev alırken birinin kuruş hakkı geçmedi sen bize yaptın buda bizden sana demedi kimse ama rabbim 2 ayda iki tane ev nasip etti hamdolsun rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyor işte kaynim destek evine girdi bizden önce ev almak için çabaladı destek evinden parayı alamadı eylüle erteledi destek evimi şikayet etti destek evimde kaynima dava açtı eşim gitti konuştu adamlarla geri çektiler sırf neden bizden önce ev alamadi diye şimdide TOKİ çıktı iyce kuduracaklar rabbim hayin insana hiç birşey nasip etmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?