Günlük menünü yaz cnm inan salmana kimse izin vermezYine çok güzelzaten örnek alıyorum Ama Bu kilo civarlarında olup ben salmaya başladım gibi bunları görünce kendime kızıyorum
Lili ablaaa sen zayifmissin ki. niye bize rakip oldun ki burdaBabam sagolsun dere yepe dümdük gittikhangi tikenlerin oylarin icinden gectik bir bilseniz kollarim bacaklarim hep cizik icinde , ah babacim ahh kizlar progilimdeki su aldigim pinar ile ayni yer bugunki cekindigim yer
Ilk haftadan tartil demem olmadi galiba
Izinliyim diye çıktığım ilk cuma bende böyle olmuştum...ama kuzu kuzu artida bildirim yaptım..
Şimdi girdim kankam uyudum akşam birazH hasbeenandgone kankam nerelerdesin
Sana taktik vereyim perşembe protein ağırlıklı beslen...bol su iç. ..3 tane bitki çayı iç...aç karnına 3 bardak ılık su iç....cumaya misCumadan beri neler yemedim kitartıya çıkmaya cesaretim yok
Bikaçgün dikkat edip bi toparlanıp sonra tartılırım muhtemelen şuan tartıya çıkmaya hiç cesaretim yok
Kız bana göre minik minik bol bol yemeye alışmışım....sagol canım...Hepsi minik minikkurabiye çok geldi sadece bana afiyet olsun
İyisin di miŞimdi girdim kankam uyudum akşam biraz
Göbek eriten egzersizler indir storeden onlari yap...bol mekik...Biraz gobek ve gogus küçülsün istiyorum ama oda yok simdi zayifladimya gogusler iyice ben burdayim diyor
Canıııım çok sevindim valla Bodrum diye üzülüyordum senin için. MaaşallahKizlarrrrrrr size.bir.mujdem varrrrryarin benim doğum gunum bugün TOKİ'nin çekilişi vardı 2+1 ev cıktı
Ya Ben eve aldırmadim bu hafta canım çeker diye....çok seviyorum...ahn bu diyet.... evdekiler de mahrum kalıyor benim yüzümden....yarın filan aldırayim...Cok karpuz yedim yaa dun yiyemedim dedigim karpuzla aksami gecirdim yemek yemedim
5 olmaz da 6 da kalkarim
İyiyim canım çoook sağol yorgundum birazİyisin di mi
Kuzum 53 54 kilolar var ben suan 66 300 umLili ablaaa sen zayifmissin ki. niye bize rakip oldun ki burda
Afiyet olsun canım30 haziran
10.40
1 tereyağında yumurta
Peynir
2 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2 siyah zeytin
Domates salatalık
1 dilim salam
3/1 dilim karpuz
14.00
3 adet kiraz
17.50
3 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 mücver
2 kaşık acı biberli meze
1kase yoğurt
Su 4
Spor 100 jj
250 iç bacak
25 dk bacak kalça
10 dk omuz sırt kol
Toplam 260 p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
Çok iyi yaaa tü tü tü maşallahKuzum 53 54 kilolar var ben suan 66 300 um
Hemen bakıyorum bugün halim ve zamanım kalmadı karın yağım çok olduğu için zorlanacağım tavsiyen üzerine yapacağım da kesin, teşekkür ederim8 dakika karın brasil ve 8 dakika bacak egzersiz videoları var, birde kalça bacak için ebru karaduman ın da güzel
8 dakika karında 2.level a geçtim 8 dakika bacakta 3.level yapıyorum
Yanisi 62 olsam daha rahat olurum zaten 53 54 istemem 62 dusersem tamamdirÇok iyi yaaa tü tü tü maşallah
62 ye ne kalmış surda. Sen bu azimle kısa zamanda halledersinYanisi 62 olsam daha rahat olurum zaten 53 54 istemem 62 dusersem tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?