Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Babam sagolsun dere yepe dümdük gittik hangi tikenlerin oylarin icinden gectik bir bilseniz kollarim bacaklarim hep cizik icinde , ah babacim ahh kizlar progilimdeki su aldigim pinar ile ayni yer bugunki cekindigim yer
Lili ablaaa sen zayifmissin ki. niye bize rakip oldun ki burda

Ilk haftadan tartil demem olmadi galiba

Cumadan beri neler yemedim ki tartıya çıkmaya cesaretim yok

Izinliyim diye çıktığım ilk cuma bende böyle olmuştum...ama kuzu kuzu artida bildirim yaptım..

Bikaçgün dikkat edip bi toparlanıp sonra tartılırım muhtemelen şuan tartıya çıkmaya hiç cesaretim yok

09.00 şekersiz Nescafe
10.15 şekersiz çay
12.30 1 porsiyon mercimek çorbası, 1 porsiyon kuru fasulye, 3 adet acı biber turşusu, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim ekmek
14.00 sade türk kahvesi
15.30 sade soda
18.00 yarim tabak makarna ( kayinvalidemin zoruyla yedim)
Bugün de pek spor yapamadim ya sportie yarım saat eliptik 150 puan

Cumadan beri neler yemedim ki tartıya çıkmaya cesaretim yok

Bikaçgün dikkat edip bi toparlanıp sonra tartılırım muhtemelen şuan tartıya çıkmaya hiç cesaretim yok
Sana taktik vereyim perşembe protein ağırlıklı beslen...bol su iç. ..3 tane bitki çayı iç...aç karnına 3 bardak ılık su iç....cumaya mis

Cok karpuz yedim yaa dun yiyemedim dedigim karpuzla aksami gecirdim yemek yemedim

5 olmaz da 6 da kalkarim
Ya Ben eve aldırmadim bu hafta canım çeker diye....çok seviyorum...ahn bu diyet.... evdekiler de mahrum kalıyor benim yüzümden....yarın filan aldırayim...

Afiyet olsun canım

Bugün ki listem 3000 lt su içtim
10000 adım 150 puan sportie

Eklentiler

• 2E311B67-CF53-4ECD-A9F7-80AA539026D2.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 22
  • C663D470-D9D4-4B7B-84F0-8AF0D5EC412B.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 23
  • A3A8BB5F-51F6-4718-B037-D29F00F1A4D8.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 26
8 dakika karın brasil ve 8 dakika bacak egzersiz videoları var, birde kalça bacak için ebru karaduman ın da güzel
8 dakika karında 2.level a geçtim 8 dakika bacakta 3.level yapıyorum
Hemen bakıyorum bugün halim ve zamanım kalmadı karın yağım çok olduğu için zorlanacağım tavsiyen üzerine yapacağım da kesin, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…