Yanında yemek götür lütfen kuruyemiş olmasınTatile gitmiş benim kankam. Benim gözüm şimdi bayramdan sonraki 2. Tatilimde
bol birikim bol kazancin olsun inş:)Ne güzel yatırım yapmışsın Maşallah
Bende ekimde işe dönünce araba alma niyetim var sonra da ev için birikim yapacağım nasipse.
tatil yerine köydeki tarlaya kaçtik dünden önce..Bende istiyorum onları. Mesela şuan evi dip köşe süpürüp siliyim istiyorum ama balkonda oturmuş geçmiş okuyorum
Niye moralin bozuluyor canım ne güzel bir haber. Ekime kadar güzel devam edersen baya kilo verirsin zaten. İnşallah tüp bebek tutar canım Rabbim kucağını doldursun
valla bütün diyet denedim en az üç gün sürdüMigi sen gel beni dinle Karatay tam sana göre. Aç kalmadan zayıflarsın
Ne kadar güzel Çok sevindim bu kadar emekle o hedef zaten tutarGünaydın fıstıklar
Yeni ay bize güzellik, incelik, mutluluk getirsin
Hoşgeldin temmuz ❤
Geçmişe gitmeden hemen yazıyım. Arkadaşlar ben diyet macerama tam 1 mayısta başladım akabinde kk ya geldim sanırım bu tarihten 7-10 gün sonra listedeydim
66,900 ile başladığım serüvende bugün 58-59 arası gelen kilo
Bel 66 cm
Karın 77 cm
Basen 96 cm
Bacak 54 cm
Size söz verdiğim gibi foto paylaşacağım
Hedefim temmuz ortası mezun olmaktı, inşallah o hedefimi tutturacağım hepiniz sayesinde sevgili harika 6. Takımiyi ki gelmişim iyi ki burdayım
Günaydın canımBizdeki rahatlık sana da uğradı heralde ablasenin fizik zaten on numara sen yersin de biz neye güveniyoruz bilmem
Canim bence detoks yapma hic saglikli beslenmeye devam et detoks sonrasi kilolar geri donuyorGunaydin kizlar bi kac gunluk bocalamadan sonra geldim kaptanim kusura bakma giremedm ailevi sorunlardan dolayi bugunden itibaren ins devam ediyorum
Kacamak yapmadm ama diyette yapmadm kahve sigara atıştırma gecti bugun kabak detoksu ile baslicam cumaya eksi ile gelirim ins
Zipzip-
Günaydın kizlar
Gulumse24 canim arkadaşım dogum günün kutlu olsun nice saglikli mutlu yaşların olsun ailen ve sevdiklerinle birlikte iykiiii doğdun gülüm
Hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim canlarimmm iyiki sizlerde varsınız çok mutlu oldum Allah razı olsun hepinizi çok seviyorummmGulumse24 Canim nice guzel yılların olsun iyi ki dogdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?