InsaAllah kuzum62 ye ne kalmış surda. Sen bu azimle kısa zamanda halledersin
Gurur duydum seninle LiliAh canim ahhh sabah katmer isittim bizimkilere annem dun yolluk babinda yapmiss tadina dahi bakmadim babam sen delimisin neyin varda neyine diyet yapiyorsun dedi ama baba olmaz gruba ihanet edemem dedim
Ama eminim grupta olmasaydim yerdim
Bence o şuan evin iştişaresini yapiyordur esiyle
Bende turşu byemistim yazmayı unutmuşum...senin listeyi görünce hatırladım09.00 şekersiz Nescafe
10.15 şekersiz çay
12.30 1 porsiyon mercimek çorbası, 1 porsiyon kuru fasulye, 3 adet acı biber turşusu, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim ekmek
14.00 sade türk kahvesi
15.30 sade soda
18.00 yarim tabak makarna ( kayinvalidemin zoruyla yedim)
Bugün de pek spor yapamadim ya@sportie yarım saat eliptik 150 puan
Deftere yazıyorum hepsini unutmayın diyeBende turşu byemistim yazmayı unutmuşum...senin listeyi görünce hatırladım
Bende bı ara yazıyordu m da b12 m no düştü ne.. bugün kaç zeytin yedim kaç kiraz yedim düşündüm...yerken de sayip sayıp durdum... güneşe de çıkmıyorum pek...yarından itibaren çıkmaya başlayayim...Deftere yazıyorum hepsini unutmayın diye
Tabii ki de....Özledinmi
Bravo bonusKendine uygun olanı yapmak lazım ya benim mutlaka akşam yemeği yemem lazım 6:30 ta yiyorum sonra sabah 12:30 bazen 1
Tatile gitmiş benim kankam. Benim gözüm şimdi bayramdan sonraki 2. Tatilimde
Migi sen gel beni dinle Karatay tam sana göre. Aç kalmadan zayıflarsınaralıklı oruç konusu dikkatim çekti ama benim saatlerim uygun degil ve aralıklı oruç ile 17 kg veren Gizemi izlemişim youtubede.
bide bu aralıklı oruç ve keto diyeti ile 9 ayda 30 kg veren sevgi choi izledim..
millet zayifliyor.
ben kenardan şöle imrenmekle kalmiyorum..
bide bu aralıklı oruç benim saatlerime uygun degil aç da duramiyorum.
Yazmak en kolayı benim için. Yazmasam ben de düşünürdüm ne yedim saat kaçta yedim diyeBende bı ara yazıyordu m da b12 m no düştü ne.. bugün kaç zeytin yedim kaç kiraz yedim düşündüm...yerken de sayip sayıp durdum... güneşe de çıkmıyorum pek...yarından itibaren çıkmaya başlayayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?