- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yagimizda incirimizde cokkk guzeldir buranın siyah incisi diye gecer yurtdışı ihracat olur bizde,zeytinyagmizda soğuk sıkım mis gibi kokar acısı bilem yokBursa da da var demek zeytin , incir deyince de Aydın gelir aklıma
Kız soguklu yogurtta nedirkiiiBenim menülerim hep iki gün aynı gidiyorevdeki yemekleri bitirmek için mecbur
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurtadan salata, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, salatalık, domates
Ara (16.00)
- 2 kaşık soğukluklu yoğurt, 1 kayısı, 1 erik, yarım kf leblebi, filtre kahve
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe haşlama, 1 kase salata, 1 üçgen dilim karpuz
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 1 saat vardı, 6000 adım
Toplam: 490psportie
Yarın hiç eksi geleceğimi sanmıyorum hatta bi artı olacak gibi Ama hayırlısıumarım güzel eksiler olur herkeste
Benim menülerim hep iki gün aynı gidiyorevdeki yemekleri bitirmek için mecbur
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurtadan salata, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, salatalık, domates
Ara (16.00)
- 2 kaşık soğukluklu yoğurt, 1 kayısı, 1 erik, yarım kf leblebi, filtre kahve
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe haşlama, 1 kase salata, 1 üçgen dilim karpuz
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 1 saat vardı, 6000 adım
Toplam: 490psportie
Yarın hiç eksi geleceğimi sanmıyorum hatta bi artı olacak gibi Ama hayırlısıumarım güzel eksiler olur herkeste
Ben öyle 4 gün gezdim sonrası oldum Yarın da inşallah 10 günü tamamlayacağımOlmadım daha pedle dolaşıyorum hafif lekelendi ama daha olmadım
Artıdayımda çok korkunç değil +300 dü bugün sabah ola hayrola
Yok sen eksi gelirsin merak etmeOlmadım daha pedle dolaşıyorum hafif lekelendi ama daha olmadım
Artıdayımda çok korkunç değil +300 dü bugün sabah ola hayrola
Siz satıyomysunuz yağı internetten falanYagimizda incirimizde cokkk guzeldir buranın siyah incisi diye gecer yurtdışı ihracat olur bizde,zeytinyagmizda soğuk sıkım mis gibi kokar acısı bilem yok
Bunda bile kaderimiz aynıBen öyle 4 gün gezdim sonrası oldum Yarın da inşallah 10 günü tamamlayacağım
yokkkk yaaaa hic oyle satmadik denemedikteSiz satıyomysunuz yağı internetten falan
Aaa n11 üzerinden falan satsanız, kim alıyo sizden peki ,yokkkk yaaaa hic oyle satmadik denemedikte
Yilin hangi zaman diliminde yağlar hazir oluyor kuzum biz alsak sizden olmamiYagimizda incirimizde cokkk guzeldir buranın siyah incisi diye gecer yurtdışı ihracat olur bizde,zeytinyagmizda soğuk sıkım mis gibi kokar acısı bilem yok
Semizotu ablaKız soguklu yogurtta nedirkiii
Aslında bugün baktım incelmeler var Ama kendimde göremiyorum abla böyle ilk ay hevesimi almışımda bırakmışım gibi hissediyorum göremeyinceBence kötü bir sonuç gelmeyecek, spor olduğu sürece vücudun sıkı olacak
Belli zaten bizden alanlar her sene bitiyo elimizde kalmiyo kendimize ayırıp satiyoruzAaa n11 üzerinden falan satsanız, kim alıyo sizden peki ,
kasım ayında oluyo zeytinlerYilin hangi zaman diliminde yağlar hazir oluyor kuzum biz alsak sizden olmami
İlk defa duydum soğukluk kırk yıllık semizotu soğukluk olmusSemizotu ablasoğukluk derler ona alışmışım
Aslında bugün baktım incelmeler var Ama kendimde göremiyorum abla böyle ilk ay hevesimi almışımda bırakmışım gibi hissediyorum göremeyince
Nerelisiniz bizde de soğukluk derler deSemizotu ablasoğukluk derler ona alışmışım
Kırşehir abla senNerelisiniz bizde de soğukluk derler de
Bugun az yemissin canim
Yarin listeye girmek istiyor musun
Katiliminda sıkıntı olur mu 2 ay izin hakkin yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?