- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
bende zeytinyağı icinde yuzdugum icin mecburen yapiyorumBen bütün yemekleri zeytinyağıyla yapıyorum, pirinç pilavını tereyağla
Bulguru da zyağlı, çok severim egeden yöresel üreticilerden alırım genelde, sabahlarıda içmeye başladım 1 kaşık, çok severim
Korumak dedikleri aynen diyete devamBende onu çözmem lazim
Nediyim hedefe gelekte biiii sonra konuscazCok yardimci bir yorum oldu
Ben de çok merak ediyorum ablacığımCanım baya bi az olmuş sanki yarınki sonucu merak ediyorum gerçekten
InsaAllah Sorması ayıp Hedef kaçtıNediyim hedefe gelekte biiii sonra konuscaz
mecburen oyle olcak 1gun yada 2gun yedin sonrasini mecburen duznlemen gerekicekki kilo almaKorumak dedikleri aynen diyete devam1 sene haftada 1 veya 2 kaçamak sonra dengeleme
Başka türlü olmuyo maalesef
Sizde zeytinlik vardı dimibende zeytinyağı icinde yuzdugum icin mecburen yapiyorum
65 ilk belki 60oda çok istemiyorum yeterli geliyo ama olabilirdeInsaAllah Sorması ayıp Hedef kaçtı
evet canim zeytinlikler var zeytinci koye gelin geldim bide incirler varSizde zeytinlik vardı dimi
Az kalmış o zaman ya başarabiliriz65 ilk belki 60oda çok istemiyorum yeterli geliyo ama olabilirde
Şu dönemden dolayı fırsattan istifade hep iptal ettiler seneye içinde belli değilUzun süre evde kaldiktan sonra temiz hava guzel oluyor gerçekten canim izin donemin var mi tatile yada boyle bir yere gidebilsen guzel olur
Patates salatası akşam için olmamış geldi bi tekBugün ki menüm hayli kabarık kaptanım@Zipzip-
Bugün spor olarak 30 dk Leslie boosted 2000 adım toplam 150 puansportie
çok yoruldum başka spor yapamadım
Bugün için çok güzel olmuş afiyet olsunBende bugünkü raporumu veriyim
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
1 dilim b peynir
3 zeytin
Bol söğüş
16.00
1 kase yoğurt şeftali + 2 kayısı 1 t kaşığı keten tohumu
19.00
1 kase yoğurt baharatlı
Kıvırcık salata taze soğanlı
Şimdi de filtre kahve içicem
Spor
Karın kalça bacak 20 dak 120p
30 dakka eliptik 150 p
Top 270p
Akşam kısır olmasa daha iyiydi sankiBen menü paylascaktim unuttum başka konulara daldım çıktım
07.45 bir avuç haşlanmış nohut
09.00 şekersiz Nescafe
11.30 şekersiz çay
12.45 bir porsiyon yoğurt çorbası çorbası, 1 porsiyon mantar sote, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim ekmek
Türk kahvesi içtim ama saatini yazmamışım.
19.00 2 tabak kısır 2 bardak ayran
Yarım saat eliptik 150 puan
Çok güzel2temmuz persembe
Sabah 10.00
1yumurta,yarim dilim ekmek,1dilim peynir,3zeytin
Türk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
4kasik taze fasulye,1kase yogurt,
Türk kahvesi,10findik
Aksam 18.00,
tarçinli kahvesi süt,2tane karabuğday patlağı ustune fistik ezmesi
4litre su
Bamyayı bende hiç sevemedimAaa nimete öyle denmez sen ön yargılısındır muhteşem yiyecekler onlar bir alışsan
Sadece öğlen ekmek yerine salata daha iyi olurdu bana göre sabah dışında ekmek fazla geliyor daSabah 9 30
1 buçuk haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Coban salata
2 dilim cavdarli
Sekersiz cay
10 30 diyet kahve avuc ici kadar yemis
15 30 oglen
1 poraiuonnkabak yemegi
3 kasik yogurt
1 dilim kepekli
18 50 aksam
Diyet kahve, 7 badem
20 30 yarim kase baharatli limonlu yogurt
Su 3 litre
1 litre dukan birası ( ilkkez yaptim)
Spor 2 saat temizlik 60
1 saat yürüyüş 150 toplam 210
Zipzip- sportie
Bizimkilerde her şeye et katarBizim evdekiler de etli yemek sevmezler patatesi hic etli yapamam,yada fasulye nohutu yemezler sade yemek sadece et yemegi okadar benimkinlerde cins
Çok az olmuş güzel sonuçlar gelir benceİyi akşamlar arkadaşlar inşallah yarın herkes bol eksiyle güne başlar. Bugün yarın için fazla birşey yemedim. Herşey Cuma sonuçları için
Kahvaltı
1,5 omlet(buçuğun diğer yarısı kızıma :))
Az seytin ezmesi
Az peynir
1, 5dilim çavdarlı ekmek
Çay
Arada birkaç ceviz
Akşam 1 kase yoğurt, üzerine biraz pul biber ekledim
2 lt civarı su içtim
Günü kapattım oldu da bitti
Aslında en doğrusu Bu Ama bizim yemek kültüründen bunlar pek mümkün olmuyor benceYa aslında bacım ben şuna karar verdim artık bundan sonra asla ipin ucunu kaçırmayı düşünmüyorum yani her zaman dozunda yemeği arada bir Kendimi sevindirmeyi düşünüyorum da işde bunu yasam tarzı şekline getirmeliyiz o zaman diye dede hiç gerek kalmayacak sağlıklı yaşam olacak Bunun adı işte bunu nasıl başaracağız o önemli
Senin için 60-65 arası çok güzel olur alarm 65 olacak 62-63 relax65 ilk belki 60oda çok istemiyorum yeterli geliyo ama olabilirde
Ekmeğime elleşmeyinnnŞu dönemden dolayı fırsattan istifade hep iptal ettiler seneye içinde belli değil
Patates salatası akşam için olmamış geldi bi tek
Bugün için çok güzel olmuş afiyet olsun
Akşam kısır olmasa daha iyiydi sanki
Çok güzelfıstık ezmesini kendim yapardım çok severdim sonra çok yiyince bıraktım bi aklıma geldi
Bamyayı bende hiç sevemedim
Sadece öğlen ekmek yerine salata daha iyi olurdu bana göre sabah dışında ekmek fazla geliyor da
Bizimkilerde her şeye et katar
Çok az olmuş güzel sonuçlar gelir bence
Aslında en doğrusu Bu Ama bizim yemek kültüründen bunlar pek mümkün olmuyor bence
Bursa da da var demek zeytin , incir deyince de Aydın gelir aklımaevet canim zeytinlikler var zeytinci koye gelin geldim bide incirler var
60bende istemiyorum yeterli geliyo iyice de zayif yakismiyo spor yapmasaydim belki sıkılasmicaktim ama şimdi öyle bir derdim yok dediğin gibi 65le 63arasi yeter yavastan gitcek inşallah sende durum nedir reglsin sanirimSenin için 60-65 arası çok güzel olur alarm 65 olacak 62-63 relax
Ben de yarın Abdest alacağım henüz bitmedim yani60bende istemiyorum yeterli geliyo iyice de zayif yakismiyo spor yapmasaydim belki sıkılasmicaktim ama şimdi öyle bir derdim yok dediğin gibi 65le 63arasi yeter yavastan gitcek inşallah sende durum nedir reglsin sanirim
Olmadım daha pedle dolaşıyorum hafif lekelendi ama daha olmadım60bende istemiyorum yeterli geliyo iyice de zayif yakismiyo spor yapmasaydim belki sıkılasmicaktim ama şimdi öyle bir derdim yok dediğin gibi 65le 63arasi yeter yavastan gitcek inşallah sende durum nedir reglsin sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?