Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende zeytinyağı icinde yuzdugum icin mecburen yapiyorum

Korumak dedikleri aynen diyete devam 1 sene haftada 1 veya 2 kaçamak sonra dengeleme
Başka türlü olmuyo maalesef
mecburen oyle olcak 1gun yada 2gun yedin sonrasini mecburen duznlemen gerekicekki kilo alma

Uzun süre evde kaldiktan sonra temiz hava guzel oluyor gerçekten canim izin donemin var mi tatile yada boyle bir yere gidebilsen guzel olur
Şu dönemden dolayı fırsattan istifade hep iptal ettiler seneye içinde belli değil
Bugün ki menüm hayli kabarık kaptanım@Zipzip-
Bugün spor olarak 30 dk Leslie boosted 2000 adım toplam 150 puan sportie
çok yoruldum başka spor yapamadım
Patates salatası akşam için olmamış geldi bi tek
Bugün için çok güzel olmuş afiyet olsun
Akşam kısır olmasa daha iyiydi sanki
Çok güzel fıstık ezmesini kendim yapardım çok severdim sonra çok yiyince bıraktım bi aklıma geldi
Aaa nimete öyle denmez sen ön yargılısındır muhteşem yiyecekler onlar bir alışsan
Bamyayı bende hiç sevemedim
Sadece öğlen ekmek yerine salata daha iyi olurdu bana göre sabah dışında ekmek fazla geliyor da
Bizim evdekiler de etli yemek sevmezler patatesi hic etli yapamam,yada fasulye nohutu yemezler sade yemek sadece et yemegi okadar benimkinlerde cins
Bizimkilerde her şeye et katar
Çok az olmuş güzel sonuçlar gelir bence
Aslında en doğrusu Bu Ama bizim yemek kültüründen bunlar pek mümkün olmuyor bence

Ekmeğime elleşmeyinnn

Senin için 60-65 arası çok güzel olur alarm 65 olacak 62-63 relax
60bende istemiyorum yeterli geliyo iyice de zayif yakismiyo spor yapmasaydim belki sıkılasmicaktim ama şimdi öyle bir derdim yok dediğin gibi 65le 63arasi yeter yavastan gitcek inşallah sende durum nedir reglsin sanirim

60bende istemiyorum yeterli geliyo iyice de zayif yakismiyo spor yapmasaydim belki sıkılasmicaktim ama şimdi öyle bir derdim yok dediğin gibi 65le 63arasi yeter yavastan gitcek inşallah sende durum nedir reglsin sanirim
Ben de yarın Abdest alacağım henüz bitmedim yani

Benim menülerim hep iki gün aynı gidiyor evdeki yemekleri bitirmek için mecbur
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurtadan salata, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, salatalık, domates
Ara (16.00)
- 2 kaşık soğukluklu yoğurt, 1 kayısı, 1 erik, yarım kf leblebi, filtre kahve
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe haşlama, 1 kase salata, 1 üçgen dilim karpuz
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 1 saat vardı, 6000 adım
Toplam: 490p sportie
Yarın hiç eksi geleceğimi sanmıyorum hatta bi artı olacak gibi Ama hayırlısı umarım güzel eksiler olur herkeste

Olmadım daha pedle dolaşıyorum hafif lekelendi ama daha olmadım
Artıdayımda çok korkunç değil +300 dü bugün sabah ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…