- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
benim gibi miYeterince aktifsin canim
Geldiginde beri hem katilimin guzel hem de menu paylasimini hic aksatmadin
Kıyma konusunda çok haklısın kimisi güzel olmuyor tadı çok ağır oluyor o zaman ben de yemeğe devam etmek istemiyorumKarniyarik yapar kiymasini secerim canim ne yapayim tadi degisik geliyor :))
Ama ilginctir kofteyi severim
Yemek konusunda cok tuhafım
Whatsapp' tan sorayım mı?Yazdim canim mesajima cevap verirse duruma gore
Olmazsa haftaya aliriz ya da free listede devam eder
İiiimmmmmm olsa da yesekbende severim vallaaa cokkk et aramam ama genede severim
Senin gibibenim gibi mi
Sabah 9 30
1 buçuk haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Coban salata
2 dilim cavdarli
Sekersiz cay
10 30 diyet kahve avuc ici kadar yemis
15 30 oglen
1 poraiuonnkabak yemegi
3 kasik yogurt
1 dilim kepekli
18 50 aksam
Diyet kahve, 7 badem
20 30 yarim kase baharatli limonlu yogurt
Su 3 litre
1 litre dukan birası ( ilkkez yaptim)
Spor 2 saat temizlik 60
1 saat yürüyüş 150 toplam 210
Zipzip- sportie
Yarin sabahda sorabiliriz canim,burda ki mesajimi gorur belkiWhatsapp' tan sorayım mı?
yeter yaaa belli herkesin karni acikmisİiiimmmmmm olsa da yesek
No no nooooo onuda yemeseydim ölürdüm galibaCanım akşamı hafif geçirmişintartı öncesi iyi ama yinede 3 dilim ekmek biraz fazla sanki
Sabah
2 dilim ekmek
Sucuk
Kaşar
Tahin pekmez
Öğle
Kabak yemeği
1 dilim ekmek
Akşam
5 ufak köfte
3 dilim patates
Teşekkür ederim kaptanım yoksa salarim kendimi paylasmazsamSenin gibiherkese orneksin canim mezun oldun menu paylasmaya devam ediyorsun
Aynen öyle olur ya şimdi ben hedefime ulaştığımda nasıl yapacağım yani ne kadar korumak gerekiyor sabitlemek açısındanTeşekkür ederim kaptanım yoksa salarim kendimi paylasmazsam
Et diyince bir aciktigimi hissettimyeter yaaa belli herkesin karni acikmis
İyi akşamlar arkadaşlar inşallah yarın herkes bol eksiyle güne başlar. Bugün yarın için fazla birşey yemedim. Herşey Cuma sonuçları için
Kahvaltı
1,5 omlet(buçuğun diğer yarısı kızıma :))
Az seytin ezmesi
Az peynir
1, 5dilim çavdarlı ekmek
Çay
Arada birkaç ceviz
Akşam 1 kase yoğurt, üzerine biraz pul biber ekledim
2 lt civarı su içtim
Günü kapattım oldu da bitti
Bende onu çözmem lazimAynen öyle olur ya şimdi ben hedefime ulaştığımda nasıl yapacağım yani ne kadar korumak gerekiyor sabitlemek açısından
Ya aslında bacım ben şuna karar verdim artık bundan sonra asla ipin ucunu kaçırmayı düşünmüyorum yani her zaman dozunda yemeği arada bir Kendimi sevindirmeyi düşünüyorum da işde bunu yasam tarzı şekline getirmeliyiz o zaman diyetede hiç gerek kalmayacak sağlıklı yaşam olacak Bunun adı işte bunu nasıl başaracağız o önemliBende onu çözmem lazim
Tamam.sen yap ben arkandan geliyorumYa aslında bacım ben şuna karar verdim artık bundan sonra asla ipin ucunu kaçırmayı düşünmüyorum yani her zaman dozunda yemeği arada bir Kendimi sevindirmeyi düşünüyorum da işde bunu yasam tarzı şekline getirmeliyiz o zaman diye dede hiç gerek kalmayacak sağlıklı yaşam olacak Bunun adı işte bunu nasıl başaracağız o önemli
Ben bütün yemekleri zeytinyağıyla yapıyorum, pirinç pilavını tereyağlaenginar aldim buzluga attim yapcam halaaa çokkk severim kendilerini hep zeytinyaglilari daha cok seviyorum etten
Cok yardimci bir yorum olduTamam.sen yap ben arkandan geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?