Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın takımcığım, recep ayının 1. günü oruç tutttum ve günlerdir bu kandili bekliyordum oruçlu olmak için, regliyim ama hemde daha 2. gün :sinifsinif: zaten birseyi ne kadar çok istersen o kadar kaçıyor senden, acaip canım sıkıldı, aslında allahım başka zeval vermesin ama birşeye heveslenip o olmayınca çok moralim bozuluyor benim, bugün 1000 aydan daha hayırlı bir gün, rabbim dularımızı kabul etsin, kerem ve merhamet sahibi yüce mevlam her dileğimize ''ol'' deyiversin inşallah, takım olarak bu gecenin feyzinden bereketinden faydalananlardan olalım, ben kuran okuyamayacağım ama günlük okuduğum esmalar var onlara devam ederim:sinifsinif:

günaydın simoşum sen niyetlenmişsin ,kalbinle dilemişsin rabbim elbet karşılığını verir

bende regliyim, sabah banyo yaptım bakalım bitiyor bugün inşallah

akşam kuran okurum kısmetse ,eğer biterse

AMıNNNNNNNN ALLAH BÜTÜN EL AÇAN KULLARININ DUALARINI KABUL EYLESıN BENDE ÇOK KORKUYODUM HA OLDUM HA OLACAM DERKEN ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNDE OLMADIM ORUÇLUYUM AKŞAM NASıP OLURSA CAMıı YE GıTMEK ıSTıYORUM KISLAR HERKES ıÇıN DUA EDıCEM ALLAH'IM HERKESıN GÖNLÜNE GÖRE VERSıN AMıN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Amin elifim, şekerciğim dualarınız kabul olsun inşallah, banada dua edin ne olur, müslüman kardeşinin müslüman kardeşine duası daha çabuk kabul olur, elifim gerçi ben recep 1 de orucumu açarken pazar günü yani, takımdan herkese dua ettim, elifimede bir an önce çocuk nasip et allahım, eşi hemencecik benimsesin bu fikri dedim :Saruboceq:
Napıyım hamile kalmasını çok istiyorum elifin, biliyorum o çok istiyor, hissediyorum zaten :kedi:

amin tatlım rabbim oruçlarını da dualarını da kabul etsin inşallah

canımsın ya Şeniz Şeniz

gözlerim doldu ağlatçan beni senağlama

canımsın ya Şeniz Şeniz

gözlerim doldu ağlatçan beni senağlama

Kıyamammmm sennn ağlamaaaa, daha bebiş haberlerine sevineceğizzz, ağlamak olmasın hayatımızda, elifim bu akşam bana çok dua et olurmu, yasinin bazı huyları törpülensin, rahatsız olduğum tam parmağımı basamadığım olaylar var, içimde oturtursam paylaşacağım sizlerle de ama bu ara sıkkınım, çok seviyorum ama her huyunu da kabullenmeyi getirmiyor sevgi yanında, kendi öz değerlerin iç sesinde önemli bilmiyorumkismile

rabbim içine sindirsin inşallah simoşum ,hakkınızda hayırlısını nasip etsin

rahatsız olduğun huyları evlenmeden önce görmezden gelmek daha kolay oluyor simoşum ama evlenince o huylar daha çok göze batmaya başlıyor

bende eşimde kızdığım ama gözardı ettiğim bazı huylarını evlendikten sonra daha rahat gözlemler oldum

bişekilde ben alttan aldıkça o daha çok üste çıkmış bunu daha iyi farkettim

yalan değil sinirli ,sabırsız bir kocam var ; bağırıp çağırması yoktur çok şükür kavgamız da olmaz ama bazı huyları beni delirtir

bazen eşimin akrabaları ,arkadaşlarımız bile diyor senden başkası sabredemezdi ona diye

iyi düşün iyi tart simoşum ;hayırlısını dile Allah'tan

yazdıklarımdan evlendiğime pişman olduğum çıkmasın

yine olsa yine kocamla evlenirim ,çok seviyorum onu çok şükür onunla evliyim

rabbim bana çok büyük sabır vermiş diye düşünüyorum bazen

zor bir adam benim kocam

günaydınn..

hepinizin regaip kandili mübarek olsun..Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:

hazır fırsat yakalamışken koştum geldim,sizleri bi göreyim gidicem hemen :1hug:

rüyamda kocaman bir evim vardı ,bir sürü kapısı vardı evin

çok güzel bir evdi

rüya tabirlerine baktım şimdi ferahlık ,bolluk bereket demekmiş

Allahım ayırmasın elifim eşinle seni, içim çok dolu böyle bomba gibi, en suskun dönemimi yaşıyorum ne zaman patlayacağım bilemiyorum, aile dostlarından bir abisi var, çocuğu korkunç sahiplenmiş, onsuz adım atmıyor, ya yazarken bile ağlamaya başlıyorum, neden böyle oluyor elif ya, neden böyle insanlar buluyor beni, içime sindiremediğim ama anlatmaktan korktuğum o kadar şey varki :1no2:

günaydınn..

hepinizin regaip kandili mübarek olsun..Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:

günaydın canım hayırlı kandiller

kolay gelsin koşturmacalarında ,tam da sıcak günlere denk geldi

günaydınn..

Günaydın ayşegülüm seninde kandilin mübarek olsun canım, bu akşam beni de unutma olurmu dualarında, hepimizi unutma :Saruboceq:

kirazım sen nasılsın taze gelinim kaydirigubbakcemile3

öyle alttan alttan bakıyosun

elifim yoğunum bu aralar,sayfayıda açık bırakıyorum,kopamıyorum burdan gelip ara ara bakıyorum...off kaç gündür bi halsizlik var,zor uyanıyorum,içimden hiçbişi yapmak gelmiyo
akannehirakannehi
r

günaydınn..

hoşgeldin yumukum...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.bende bu gece bol bol dua edicem,şükredicem rabbime bana böyle mutluluklar yaşattığı için:Saruboceq::Saruboceq:

6.takımımın kızlarınada ayrıca dua edicem,bütün istedikleri olsun diye

anlatmak istersen burdayız simoşum biliyosun opuyorumnanaktan

Ne güzel, bebişle beraber gelsin bolluk bereket inşallah

amin canım benim

bugün inanılmaz huzurluyum Allah bozmasın öyle bir mutluluk var ki içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…