günaydın kirazım . seninde kandilin mübarek olsun canım .günaydın 6.takım fıstıkları
hepinizin kandili mübarek olsun,rabbim bütün dualarımızı kabul etsin
Günaydın takımcığım, recep ayının 1. günü oruç tutttum ve günlerdir bu kandili bekliyordum oruçlu olmak için, regliyim amahemde daha 2. gün :sinifsinif: zaten birseyi ne kadar çok istersen o kadar kaçıyor senden, acaip canım sıkıldı, aslında allahım başka zeval vermesin ama birşeye heveslenip o olmayınca çok moralim bozuluyor benim, bugün 1000 aydan daha hayırlı bir gün, rabbim dularımızı kabul etsin, kerem ve merhamet sahibi yüce mevlam her dileğimize ''ol'' deyiversin inşallah, takım olarak bu gecenin feyzinden bereketinden faydalananlardan olalım, ben kuran okuyamayacağım ama günlük okuduğum esmalar var onlara devam ederim:sinifsinif:
AMİNNNNNNNN ALLAH BÜTÜN EL AÇAN KULLARININ DUALARINI KABUL EYLESİN BENDE ÇOK KORKUYODUM HA OLDUM HA OLACAM DERKEN ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNDE OLMADIM ORUÇLUYUM AKŞAM NASİP OLURSA CAMİİ YE GİTMEK İSTİYORUM KISLAR HERKES İÇİN DUA EDİCEM ALLAH'IM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Amin elifim, şekerciğim dualarınız kabul olsun inşallah, banada dua edin ne olur, müslüman kardeşinin müslüman kardeşine duası daha çabuk kabul olur, elifim gerçi ben recep 1 de orucumu açarken pazar günü yani, takımdan herkese dua ettim, elifimede bir an önce çocuk nasip et allahım, eşi hemencecik benimsesin bu fikri dedim :Saruboceq:
Napıyım hamile kalmasını çok istiyorum elifin, biliyorum o çok istiyor, hissediyorum zaten :kedi:
canımsın ya Şeniz Şeniz
gözlerim doldu ağlatçan beni senağlama
Kıyamammmm sennn ağlamaaaa, daha bebiş haberlerine sevineceğizzz, ağlamak olmasın hayatımızda, elifim bu akşam bana çok dua et olurmu, yasinin bazı huyları törpülensin, rahatsız olduğum tam parmağımı basamadığım olaylar var, içimde oturtursam paylaşacağım sizlerle de ama bu ara sıkkınım, çok seviyorum ama her huyunu da kabullenmeyi getirmiyor sevgi yanında, kendi öz değerlerin iç sesinde önemli bilmiyorumkismile
rabbim içine sindirsin inşallah simoşum ,hakkınızda hayırlısını nasip etsin
rahatsız olduğun huyları evlenmeden önce görmezden gelmek daha kolay oluyor simoşum ama evlenince o huylar daha çok göze batmaya başlıyor
bende eşimde kızdığım ama gözardı ettiğim bazı huylarını evlendikten sonra daha rahat gözlemler oldum
bişekilde ben alttan aldıkça o daha çok üste çıkmış bunu daha iyi farkettim
yalan değil sinirli ,sabırsız bir kocam var ; bağırıp çağırması yoktur çok şükür kavgamız da olmaz ama bazı huyları beni delirtir
bazen eşimin akrabaları ,arkadaşlarımız bile diyor senden başkası sabredemezdi ona diye
iyi düşün iyi tart simoşum ;hayırlısını dile Allah'tan
günaydınn..
hepinizin regaip kandili mübarek olsun..Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:
hazır fırsat yakalamışken koştum geldim,sizleri bi göreyim gidicem hemen :1hug:
günaydınn..
hepinizin regaip kandili mübarek olsun..Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:
rüyamda kocaman bir evim vardı ,bir sürü kapısı vardı evin
çok güzel bir evdi
rüya tabirlerine baktım şimdi ferahlık ,bolluk bereket demekmiş
kirazım sen nasılsın taze gelinim kaydirigubbakcemile3
öyle alttan alttan bakıyosun
günaydınn..
Allahım ayırmasın elifim eşinle seni, içim çok dolu böyle bomba gibi, en suskun dönemimi yaşıyorum ne zaman patlayacağım bilemiyorum, aile dostlarından bir abisi var, çocuğu korkunç sahiplenmiş, onsuz adım atmıyor, ya yazarken bile ağlamaya başlıyorum, neden böyle oluyor elif ya, neden böyle insanlar buluyor beni, içime sindiremediğim ama anlatmaktan korktuğum o kadar şey varki :1no2:
Ne güzel, bebişle beraber gelsin bolluk bereket inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?