- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
anlatmak istersen burdayız simoşum biliyosun opuyorumnanaktan
amin canım benim
bugün inanılmaz huzurluyum Allah bozmasın öyle bir mutluluk var ki içimde
Allahım ayırmasın elifim eşinle seni, içim çok dolu böyle bomba gibi, en suskun dönemimi yaşıyorum ne zaman patlayacağım bilemiyorum, aile dostlarından bir abisi var, çocuğu korkunç sahiplenmiş, onsuz adım atmıyor, ya yazarken bile ağlamaya başlıyorum, neden böyle oluyor elif ya, neden böyle insanlar buluyor beni, içime sindiremediğim ama anlatmaktan korktuğum o kadar şey varki :1no2:
günaydın canım hayırlı kandiller
kolay gelsin koşturmacalarında ,tam da sıcak günlere denk geldi
unuturmuyum simoşum,ben regl değilim ama aşırı sıcak ve tempodan oruç tutmaya mecalim yok Allahım günah yazmasın tutamadım ama gece inşallah dualarımızı kabul buyursun :Saruboceq:Günaydın ayşegülüm seninde kandilin mübarek olsun canım, bu akşam beni de unutma olurmu dualarında, hepimizi unutma :Saruboceq:
elifim yoğunum bu aralar,sayfayıda açık bırakıyorum,kopamıyorum burdan gelip ara ara bakıyorum...off kaç gündür bi halsizlik var,zor uyanıyorum,içimden hiçbişi yapmak gelmiyo
akannehirakannehir
hoşgeldin yumukum...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.bende bu gece bol bol dua edicem,şükredicem rabbime bana böyle mutluluklar yaşattığı için:Saruboceq::Saruboceq:
6.takımımın kızlarınada ayrıca dua edicem,bütün istedikleri olsun diye
gözdemim hayırlısı olsun senin için...gönlünü ferah tutmaya çalış...eminim taşlar yerine oturduğunda herşey yoluna girecektir...ama sende korkularını güzel bi dille yasinine anlatmaya çalış,üstünüde örtme bence...ben bu gece özellikle senin için dua edicem canım arkadaşım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sorma ayşegülüm ramazan orucunu nasıl tutçaz diye düşünüyorum valla
Rabbim sabrını veriyor elifim, bende bugün montiye tekrar dönmeye karar verdim, aeben ablişimin sana al dediği kitap varya onu aldım ben, okumaya başladım, ''ergenlikten menepoza montignac kadına özel''... İnşallah 60 kg a bir inebilsem
off bendemi monti yapsam acaba,gözdemim nerden almıştın sen kitabıCADIARZU
günaydın arkadaşlarr
herkesin kandil mesajlarını okudummm
bilmukabeleee alllah herkesin gönlünün muradını versinnn Şeniz
mübarek gününüz hepimiz için hayırlara vesile olsunn :Saruboceq:
kandiliniz kutlu olsunnn:1hug:
günaydın arkadaşlarr
herkesin kandil mesajlarını okudummm
bilmukabeleee alllah herkesin gönlünün muradını versinnn Şeniz
mübarek gününüz hepimiz için hayırlara vesile olsunn :Saruboceq:
kandiliniz kutlu olsunnn:1hug:
Site ismi vermek yasakmı :) i harfi ile başlayıp x harfiyle biten gayet cool karizmatik görmek ve görülmek isteyen kitap kurtlarının mekanından aldım online olarak şekerim sengözlerimebaksanab:jeyyar:
Seninde kandilin mübarek olsun ablacığım, uzat elini , kandil harçlığımı alayım hemen
vallahi veren olursa alacağızdaaa
hayırlı kandiller ablam
kandil harçlığı mı alıyoruz gözdoş
vallahi veren olursa alacağızdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?