Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözdemim hayırlısı olsun senin için...gönlünü ferah tutmaya çalış...eminim taşlar yerine oturduğunda herşey yoluna girecektir...ama sende korkularını güzel bi dille yasinine anlatmaya çalış,üstünüde örtme bence...ben bu gece özellikle senin için dua edicem canım arkadaşım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım hayırlı kandiller

kolay gelsin koşturmacalarında ,tam da sıcak günlere denk geldi

sorma elifim izmir yanıyor felaket
Günaydın ayşegülüm seninde kandilin mübarek olsun canım, bu akşam beni de unutma olurmu dualarında, hepimizi unutma :Saruboceq:
unuturmuyum simoşum,ben regl değilim ama aşırı sıcak ve tempodan oruç tutmaya mecalim yok Allahım günah yazmasın tutamadım ama gece inşallah dualarımızı kabul buyursun :Saruboceq:

amin kirazım,hepimizinki kabul olur inşallah,:1hug:

Anlattım neslihanım dün akşam kavga ettik, ayrılıyorduk, sahilyolunda maltepedeydik akşam, yürüyüşlere başladım ben yüzmenin dışında da yürüyorum, her akşam beraber yürüyelim diye tutturdu, dün akşam hem yürür hem konuşurken konu gelinliğe geldi, bende istediklerimi anlattım, çok açık sırtı açık olmaz dedi, bu senin kararınmı abinin kararımı dedim ben, ordan bir tutuştuk kavgaya, ayların birikmesini kustum sanırım, dakikalarca hem ağladım hem anlattım, bakakaldı çocuk, hiçbirşey diyemedi, gidiyorum ben dedim, başladı ağlamaya... Ne yapacağımı şaşırdım :1shok:

sorma ayşegülüm ramazan orucunu nasıl tutçaz diye düşünüyorum valla

Rabbim sabrını veriyor elifim, bende bugün montiye tekrar dönmeye karar verdim, aeben ablişimin sana al dediği kitap varya onu aldım ben, okumaya başladım, ''ergenlikten menepoza montignac kadına özel''... İnşallah 60 kg a bir inebilsem

off bendemi monti yapsam acaba,gözdemim nerden almıştın sen kitabıCADIARZU

günaydın arkadaşlarr

herkesin kandil mesajlarını okudummm
bilmukabeleee alllah herkesin gönlünün muradını versinnn Şeniz

mübarek gününüz hepimiz için hayırlara vesile olsunn :Saruboceq:

kandiliniz kutlu olsunnn:1hug:

off bendemi monti yapsam acaba,gözdemim nerden almıştın sen kitabıCADIARZU

Site ismi vermek yasakmı :) i harfi ile başlayıp x harfiyle biten gayet cool karizmatik görmek ve görülmek isteyen kitap kurtlarının mekanından aldım online olarak şekerim sengözlerimebaksanab:jeyyar:

Seninde kandilin mübarek olsun ablacığım, uzat elini , kandil harçlığımı alayım hemen

Monti çok kuralcı ama ben yiyecek birşey bulamıyorum montide eyvahedigeldismile ama yapacak birşey yok, hele işyerinde yapmak çok zor olucak :umursamaz:

hayırlı kandiller ablam

kandil harçlığı mı alıyoruz gözdoş

Site ismi vermek yasakmı :) i harfi ile başlayıp x harfiyle biten gayet cool karizmatik görmek ve görülmek isteyen kitap kurtlarının mekanından aldım online olarak şekerim sengözlerimebaksanab:jeyyar:

anladım canım ben ,siparişimi verdim bile bi gelsin kitap iyice bi okuyum kavrayım,sengözlerimebaksanab

aebenimin başını şişirecek biri dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaçırmasak ablişi iyi vallakafamçokkarıştı

Merhaba kızlarr. Şeniz

Hepinizin kandili mübarek olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq:

Ancak işlerden fırsat bulup geçmişi okuyabildim. Menümü yazayım birazdan. Dün gece gelemedim.

Herkesi öpüyorumm. Şeniz

selam kızlar.a.s.
herkese hayırlı kandiller.
sizden aldığım sürenin bitimine çok az kaldı.vereliniortak
26 haziranda sınavımdan çıkınca size yazıcam. kazanamıcam ama olsun çalıştım elimden geleni yaptım.
sınava çalıştığım sürece yememem gerekn bütün kötü şeyleri bütün cız şeyleri yedim. Bütün cezaları 26 sından sonra dört gözle bekliyorum.
Sınavdan sonra spora yazılıyorum ve size yazılıyorumm opuyorumnanaktan
sonrada gitsin kilolar. :CüvCüv: hamile gibi oldum valla her aynaya baktığımda yoksa hamilemisin diyorum kendi kendime ama değilimm alkisalkisalkis ya şu sınavı versem süper olacak veremzsem kasımda yine sınav var ya herşeye bir anda konsantre olamıyorum ben sempatiksalakcinni
Sizleri kocaman öptüm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…